E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάνια Τρύπη: «Δε θα απαντήσω στον κύριο Καφετζόπουλο, έλεος, κράτα το γέλιο μου ως απάντηση»

«Ο καθηγητής που χτύπησε την κόρη μου πήγε αυτόφωρο»

Δημοσίευση 19/11/2024 | 16:32

Τάνια Τρύπη: «Δε θα απαντήσω στον κύριο Καφετζόπουλο, έλεος, κράτα το γέλιο μου ως απάντηση»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα έδωσε η Τάνια Τρύπη. Τη γνωστή ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, ζητώντας την άποψή της για την πρόσφατη δήλωση του Αντώνη Καφετζόπουλου σχετικά με την Επίδαυρο (ότι ως αρχαιολογικός χώρος κανονικά θα έπρεπε να κλείσει), ενώ μιλά και για την οικογένειά της.

«Δεν θα απαντήσω σε αυτό. Έλεος. Κράτα το γέλιο μου ως απάντηση. Η τέχνη είναι πολύπλευρη και δεν έχει στεγανά. Δεν θέλω να είμαι αρνητική με κανέναν άνθρωπο που υπερασπίζεται την τέχνη του. Αυτό δε σημαίνει ότι θα μου άρεσε να βλέπω λουλούδια να πετάγονται. Αν υπάρχει αξιοπρέπεια στο θέαμα, γιατί όχι;», σχολιάζει η Τάνια Τρύπη.

«Είχα επενδύσει πολλά σε φίλους και σχέσεις, εν γνώσει μου βέβαια, και απογοητεύτηκα. Ενώ το ένστικτο έλεγε ότι είναι λάθος, εγώ επέμεινα, άκουσα τη λογική και την πάτησα», εξομολογείται η ηθοποιός αμέσως μετά.

«Πρέπει να μιλάει ο κόσμος, γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε οτιδήποτε. Είχα σε πολύ κοντινό μου περιβάλλον σχετικό περιστατικό. Εγώ είμαι πάρα πολύ τυχερή, γιατί θα μπορούσε να μου είχε συμβεί αλλά δεν μου συνέβη. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα καθίσω με σταυρωμένα χέρια, αν δω να συμβαίνει κάτι μπροστά μου», παραδέχεται η Τάνια Τρύπη για την ενδοοικογενειακή βία.

«Ο καθηγητής που είχε χαστουκίσει την κόρη μου στο Λύκειο πήγε αυτόφωρο. Με τον Κωνσταντίνο Καζάκο δεν είμαστε ζευγάρι, είμαστε όμως οικογένεια, γιατί έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας και νιώθουμε ασφάλεια», εξομολογείται κλείνοντας η Τάνια Τρύπη για την κόρη και τον πρώην σύζυγό της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας

Viral βίντεο από την Κίνα: Κοριτσάκι «κρατά όμηρο» τον αδελφό της με πλαστικό όπλο για να πάρει καραμέλες

Social Χτες
Το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό σχολίων

Ιωάννα Τούνη: «Ζητώ δικαίωση, θέλω να λάμψει η αλήθεια»

Tabloid Χτες
«Είναι οξύμωρο που είναι Πρωταπριλιά η ημέρα της απόφασης, εύχομαι ότι δεν θα υπάρξουν ψέμματα», πρόσθεσε η γνωστή influencer