E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Eva Mendes θα επιστρέψει στο Χόλιγουντ υπό έναν όρο

Ποιος είναι αυτός;

Δημοσίευση 19/12/2024 | 13:31

Η Eva Mendes θα επιστρέψει στο Χόλιγουντ υπό έναν όρο

Ο τελευταίος ρόλος της Eva Mendes ήταν το 2014 στην ταινία «Lost River», την οποία έγραψε και σκηνοθέτησε ο επί χρόνια σύντροφός της, Ryan Gosling.

Αν και η Mendes λάτρεψε τη συνεργασία με τον άντρα της, δεν της λείπει πραγματικά η ίδια η υποκριτική. Ωστόσο, θα επέστρεφε στην οθόνη υπό έναν ιδιαίτερο όρο: αν μπορούσε να παίξει ξανά στο πλευρό του Gosling.

Σε συνέντευξή της στους Sunday Times, η Mendes παραδέχτηκε ότι δεν ήταν η καλύτερη στην τέχνη. «Δεν ήμουν ποτέ ερωτευμένη με την υποκριτική. Δεν το εννοώ αυτό με αυτοσαρκαστικό τρόπο, αλλά δεν ήμουν σπουδαία ηθοποιός.

Είχα τις στιγμές μου όταν δούλευα με πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους», είπε, προσθέτοντας ότι ο Gosling κατάφερε να της αποσπάσει ερμηνείες που κανείς άλλος δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν. Εκτός από το «Lost River», η Mendes και ο Gosling συνεργάστηκαν, επίσης, στο αστυνομικό δράμα του 2012, «The Place Beyond the Pines».

Ωστόσο, η Mendes δεν έχει κλείσει ακόμα εντελώς την πόρτα στο Χόλιγουντ. Αν μπορούσε να ξαναδουλέψει με τον Gosling, τότε θα την ενδιέφερε να επιστρέψει. «Αυτό είναι το μόνο πράγμα που θα ήθελα πολύ να κάνω», δήλωσε.

Η Eva Mendes, όπως αναφέρει το thelist.com, αποφεύγει συνειδητά τις δημόσιες εμφανίσεις με τον Ryan Gosling, επιλέγοντας να διατηρεί την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

Ωστόσο, η Mendes μοιράστηκε στην ίδια συνέντευξη στους Sunday Times ότι αυτή και ο Gosling κατά κάποιο τρόπο εξακολουθούν να συνεργάζονται ιδιωτικά. Μάλιστα, η ίδια έχει αναλάβει τον ρόλο της «μυστικής» προπονήτριας υποκριτικής του Gosling, βοηθώντας τον, για παράδειγμα, κατά την προετοιμασία του για τον ρόλο του Ken στην ταινία «Barbie».

«Θα απλοποιούσα τα πάντα. Θα έλεγα: «Κάνε την Barbie να σε προσέξει, αυτό είναι το ζητούμενο για τον Ken». Έτσι, τότε υπήρχε αυτή η απελπισία. Του άρεσε πολύ αυτό», παραδέχτηκε η Mendes.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και ο Gosling γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η Mendes στη ζωή του, αποκαλώντας την ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το βραβείο Kirk Douglas για την αριστεία στον κινηματογράφο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σάντα Μπάρμπαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκινητική πρόταση γάμου στην κορυφή του Ολύμπου

Social 26.08.2025
Μια αγάπη που ακούστηκε σε όλο το βουνό

Έφη Θώδη: Απέκτησε το δικό της labubu ‑ Viral το unboxing βίντεο

Tabloid 26.08.2025
Η Έφη Θώδη έκανε unboxing και έδειξε σε όλους ποιο ήταν το labubu που της έτυχε

Η Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει τόπλες πάνω σε σκάφος ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 26.08.2025
Η ηθοποιός κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις διακοπές της

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 26.08.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Κεταμίνη, swinging, εφηβικές εγκυμοσύνες και απιστίες: To reality show των σύγχρονων Μορμόνων TikTokers

Celebrity Stories 26.08.2025
«Αμαρτωλοί χωρίς αμφιβολία»: τα πιο καυτά μυστικά της Μορμονικής κοινότητας

Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Tabloid Χτες
Kατήγγειλαν ότι ενώ έτρωγαν σε γνωστό εστιατόριο στο λιμάνι της Χίου, ο ιδιοκτήτης τις υποχρέωσε να σηκωθούν από το τραπέζι τους για να εξυπηρετήσει τον διάσημο Τούρκο - Τι απαντά ο Ατζούν.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η οικογένειά του παίρνει θέση με νέα επιστολή – «Δεν εμπλέκεται η Βάσω στον εγκλεισμό του»

Tabloid Χτες
Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης εισήχθη «εν αγνοία του» στο Δρομοκαΐτειο στις 14 Αυγούστου.

Λαμίν Γιαμάλ και Νίκι Νικόλ: Η φωτογραφία που φούντωσε τα σενάρια για σχέση

Tabloid Χτες
Ο νεαρός αστέρας της Μπαρτσελόνα ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία δίπλα στη γνωστή Αργεντίνα τραγουδίστρια, με αφορμή τα 25α γενέθλιά της, ενισχύοντας έτσι τις φήμες περί σχέσης

Δείτε πώς είναι σήμερα η Μπάρμπαρα Έντεν από το «Η Τζίνι και το τζίνι»

Social Χτες
Οι ευχές που δέχτηκε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στα social media

Το σχόλιο του Καραμουρατίδη μετά την ανάρτηση του Βουλαρίνου για τη Μποφίλιου

Tabloid Χτες
Η ανάρτησή του μετά τα σχόλια του Μάνου Βουλαρίνου για τη Νατάσα Μποφίλιου και τη φωτογραφία από τη Φολέγανδρο.

Διονυσία Κουκίου για τις πλαστικές επεμβάσεις: Θα κάνω ό,τι υπάρχει για να μην δείχνω μεγάλη

Tabloid Χτες
Το «My Style Rocks» ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου, σχολίασε η πρώην παίκτρια

Σε σοκ η Μελίνα Νικολαΐδη λέει αντίο στην Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: «Το αγγελάκι μου»

Tabloid Χτες
Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη αποχαιρετά συγκλονισμένη τη σύντροφο του πατέρα της.