E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Βίντεο με 17χρονο να παραδέχεται επίθεση σε συμμαθήτριά του ‑ Πήγαν να τον λιντσάρουν

Οι μαθητές είχαν καταφερθεί ενάντια στον 17χρονο εντός του σχολείου και εκείνος κλείστηκε σε μια αίθουσα όπου οι καθηγητές προσπάθησαν να τον προστατεύσουν

Δημοσίευση 13/12/2024 | 09:14

Λάρισα: Βίντεο με 17χρονο να παραδέχεται επίθεση σε συμμαθήτριά του ‑ Πήγαν να τον λιντσάρουν
Φωτογραφία από cottonbro studio

Παραμένει σε αναβρασμό η μαθητική κοινότητα της Λάρισας μετά το άγριο περιστατικό που έλαβε χώρα στο 7ο ΕΠΑΛ προχθές Τετάρτη, όταν μαθητές επιτέθηκαν σε συμμαθητή τους τη στιγμή που διέρρευσε πληροφορία ότι ο 17χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά 15χρονη μαθήτρια του ίδιου σχολείου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος, μερικές ημέρες πριν και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Μιλώντας στο Star η ίδια η μαθήτρια που φέρεται να παρενοχήθηκε σεξουαλικά από τον 17χρονο, ανάφερε: «Άρχισε να με παρενοχλεί σeξουαλικά, να με ακουμπάει σε σημεία που δεν ήθελα, προσπαθούσα να του πάρω το χέρι και να τον σταματήσω. Το ίδιο έκανε και η κολλητή μου, μας χώριζε. Μέχρι που πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου. Χθες (σ.σ. προχθές), εγώ δεν είχα έρθει σχολείο, με πήρανε τηλέφωνο και ήρθα και είδα ότι ήταν κλειδωμένος σε μία τάξη, το παραδέχτηκε, και στέλνει μηνύματα και λέει τι είναι αυτά που λέω και ότι θα τα πούμε στο δικαστήριο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΠαίρνουν οι έφηβοι Έλληνες το νόμο στα χέρια τους; Tα περιστατικά που προβληματίζουν 13/12/2024

«Μαζεύτηκε πάνω από το 70% των μαθητών και περικύκλωσε την τάξη. Το παδί αυτό, τον είχαν κλειδώσει μέσα και καθόταν και γελούσε» λέει μαθητής του 7ου ΕΠΑΛ. Άλλος μαθητής τόνισε: «Τον περίμεναν 100-150 έξω από την τάξη για να τον χτυπήσουνε. Μπήκανε μπροστά οι καθηγητές και ο διευθυντής και κρατούσαν την πόρτα για να μην την ανοίξει κανείς».

Οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ έκαναν κατάληψη και ζητούν να τιμωρηθεί ο 17χρονος. Ταυτόχρονα, διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Ο μαθητής προσήχθη στην Ασφάλεια αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του.

Σύμφωνα με το Star μάλιστα σε βίντεο που τράβηξαν οι μαθητές, ο 17χρονος ακούγεται να λέει, όταν οι συμμαθητές του του έλεγαν «παραδέξου το»: «Ναι το έκανα και αυτό… Στο δεύτερο σκηνικό, αυτό ήταν το δεύτερο σκηνικό…».

Θέλεις τα σημαντικότερα νέα της ημέρας στο e-mail σου;
Κάνε εγγραφή στο newsletter του newsbomb.gr
Διεύθυνση Email
ΕΓΓΡΑΦΗ
Άλλες μαθήτριες του εν λόγω σχολείου σύμφωνα με το MEGA καταγγέλλουν επανειλημμένα περιστατικά βίας από τον συγκεκριμένο τελειόφοιτο μαθητή, για τα οποία όπως λένε ο λυκειάρχης αδιαφορεί. «Με έπιασε από το λαιμό και δεν με άφηνε, με είχε σφίξει πολύ το λαιμό. Ήμουνα μπροστά στο κορίτσι που χτύπησε, το τρίτο, γιατί στο δεύτερο δεν ήμουν μπροστά, απλά το έμαθα, τον ξαναπροειδοποιήσαμε, έδωσε τον λόγο του, αλλά μετά το ξαναέκανε και χτύπησε άλλο κορίτσι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

Μάρω Κοντού: Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού της Finos Film

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε με συγκίνηση τη Μάρω Κοντού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ