E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες ‑ Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Πάνω από 60.000 ψήφισαν για νέο πρόεδρο

Δημοσίευση 24/11/2024 | 20:04

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Έκλεισαν οι κάλπες ‑ Πότε αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα

Στις 08:00 το πρωί της Κυριακής (24.11.24) άνοιξαν οι κάλπες για τις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους Σωκράτη Φάμελλο, Παύλο Πολάκη, Νικόλα Φαραντούρη και Απόστολο Γκλέτσο να είναι οι τέσσερις υποψήφιοι.

Στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από παράταση μιας ώρας που δόθηκε στις διαδικασία εκλογής, λόγω της «πολύ ικανοποιητικής ροής», σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν που δόθηκαν από το γραφείο Τύπου του κόμματος, έως τις 18:00 το απόγευμα είχαν ψηφίσει πάνω από 60.000 φίλοι του κόμματος.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά γύρω στις 22.30, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, που επικαλείται η ΕΡΤ.

Οι πρώτες αντιδράσεις από τα στρατόπεδα των υποψηφίων προέδρων
Ικανοποιημένος δήλωσε από τη συμμετοχή του κόσμου στην εκλογική διαδικασία ο Παύλος Πολάκης, φτάνοντας στα γραφεία στενού του συνεργάτη από όπου θα παρακολουθήσει τα αποτέλεσμα.

Κερδίσαμε το στοίχημα της συμμετοχής ήταν το σχόλιο του Σωκράτη Φάμελλου, φτάνοντας στα γραφεία του στο Μεταξουργείο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων σε φιλικό σπίτι μαζί με ανθρώπους που τον στήριξαν, ενώ δηλώνει ικανοποίηση για τη συμμετοχή των πολιτών.

Ικανοποίηση επικρατεί και στο στρατόπεδο του Νικόλα Φαραντούρη, ο οποίος θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στο σπίτι του με την οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.