E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 20:00 ‑ Πάνω από 53.000 ψήφισαν έως τις 17.00 για τον νέο πρόεδρο

Μάχη για τέσσερις στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευση 24/11/2024 | 18:18

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δόθηκε παράταση μέχρι τις 20:00 ‑ Πάνω από 53.000 ψήφισαν έως τις 17.00 για τον νέο πρόεδρο

Παράταση μίας ώρας δόθηκε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ψηφοφορία στα 465 εκλογικά τμήματα ξεκίνησε στις 8 π.μ. και ήταν να ολοκληρωθεί στις 7 μ.μ. Και αφού αποφασίστηκε παράταση, οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 μ.μ., όπως ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η παράταση δόθηκε επειδή είναι πολλά τα τμήματα που υπάρχουν ουρές.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 8:00 το πρωί πηγαίνουν οι εκλογείς στις κάλπες για τη διαδικασία εκλογής προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψήφιοι, με αλφαβητική σειρά, είναι οι Απόστολος Γκλέτσος, Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης. Εφόσον χρειαστεί θα υπάρξει επαναληπτικός γύρος την επόμενη Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν

Σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και σήμερα, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα. Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν πριν την ψηφοφορία μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα ανά την Ελλάδα, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Επισημαίνεται ότι οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας. Πολίτες άλλων χωρών, όπως της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τρίτων χωρών ή μεταvάστες και όσοι είναι κάτω των 17 οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και ο ΑΜΚΑ τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Τις προηγούμενες ημέρες, αναφέρει, πραγματοποιήθηκαν δύο ενημερωτικές τηλεδιασκέψεις με τις Εφορευτικές Επιτροπές από ολόκληρη τη χώρα σχετικά με τη διαδικασία εκλογής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Νίστρουπ στους φιλάθλους με το βλέμμα στο μέλλον

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Μίλησε και στα ελληνικά ο Δανός προπονητής

ΗΠΑ – Ιράν: Η συμφωνία θα επιτρέπει στην Τεχεράνη να πουλά ξανά πετρέλαιο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Η νέα συμφωνία αποκλιμάκωσης ΗΠΑ - Ιράν προβλέπει άμεση χαλάρωση περιορισμών στις εξαγωγές πετρελαίου της Τεχεράνης

Ο εγκέφαλός μας δεν έχει σχεδιαστεί για τόσο πολλές κακές ειδήσεις

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Εκθέσεις και έρευνες παρουσιάζουν το αποτύπωμα των αρνητικών ειδήσεων στον ανθρώπινο εγκέφαλο

Εμμανουήλ Καραλής: Πρωτιά στην Οστράβα με άλμα στα 5,82μ, βίντεο

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε και τρεις άκυρες στα 6μ

Μουντιάλ 2026: 13.000 οπαδοί της Αργεντινής αποκλείστηκαν λόγω απλήρωτης διατροφής

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Δεν τους επιτράπηκε η έξοδος από τη χώρα

Μουντιάλ 2026: Το χειρότερο ξεκίνημα της Νότιας Αμερικής εδώ και 52 χρόνια

E-Daily 3.Left 16.06.2026
Προβληματισμός για την εικόνα των ομάδων της

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Τήνος και Αλόννησος

Ελλάδα 16.06.2026
Με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρου Παπασταύρου, η Τήνος και η Αλόννησος τίθενται για τους επόμενους τρεις μήνες σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης, λόγω λειψυδρίας.

Επίδομα αδείας: Τι αλλάζει μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού ‑ Πότε θα καταβληθεί

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Πότε πληρώνεται το επίδομα αδείας και πώς υπολογίζεται

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία για την έκπτωση 3%

E-Daily 2.TopNews 16.06.2026
Βήμα-βήμα η διαδικασία υποβολής της φορολογικής δήλωσης

Ο Σταύρος Φλώρος συγκλονίζει: Έκανα χειρουργείο που είχε σοβαρή επιπλοκή, είχα εσωτερική αιμορραγία

E-Daily 3.Left 16.06.2026
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής», είπε ακόμα, αναφέροντας ότι χρειάστηκε να κάνει και δεύτερο χειρουργείο