E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμαλιάδα: Νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου ‑ «Έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο»

Η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι μπορεί να έχει πεθάνει πριν φύγει η μητέρα του από το σπίτι

Δημοσίευση 19/11/2024 | 08:12

Αμαλιάδα: Νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου ‑ «Έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο»

Με νέο κύκλο καταθέσεων συνεχίζεται η υπόθεση των θανάτων των πέντε νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα. Μετά την μητέρα του Παναγιωτάκη, κατέθεσε στην Πάτρα σε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και η μητέρα του μωρού που πέθανε το 2021.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ισχυρίστηκε ότι μπορεί να έχει πεθάνει πριν φύγει η μητέρα του από το σπίτι.

«Αυτό εγώ με την Κατερίνα θα το ψάξω, όμως πραγματικά. Γιατί.. Μέχρι άκουσε γυναίκα που λέει, μου θύμισε που βγήκε στον αέρα και λέει γιατί λες ψέματα, λέει; Αφού ήσουνα και εσύ 11 η ώρα και φώναζες... Μήπως, λέει, έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο και άφησες την Ειρήνη πίσω; Δηλαδή μου περνάνε… Ακούω πράγματα και λέω, ρε παιδιά έχε γούστο να έχει γίνει κάτι τέτοιο και εγώ να μην ξέρω ότι το παιδί είχε πάθει κάτι και η Κατερίνα να είχε φύγει και να βρω μπελά εγώ. Δηλαδή περνάνε πολλά από το κεφάλι μου με αυτά που ακούω...», δήλωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ο νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του μωρού της Κατερίνας στις 4 Φεβρουαρίου 2021 έρχεται σε αντίφαση με την επίσημη κατάθεσή της στις αρχές, ότι δηλαδή, βρήκε το παιδί χωρίς αισθήσεις του στις 5 τα ξημερώματα. Τότε έλεγε ότι το παιδί έβγαζε ήχους. Η Κατερίνα, που κατέθεσε σήμερα σε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, απάντησε μέσω του Star.

«Ήταν μία χαρά το παιδί. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε πεθάνει το παιδί το δικό μου και εγώ να πήγαινα στη δουλειά μου ή να πήγαινα βόλτα ή να πήγαινα παραπέρα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με ψέματα, γιατί αυτή μάλλον θα ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου».

«Μπλόκο» των αρχών για την Μουρτζούκου

Για την Ειρήνη Μουρτζούκου που τις τελευταίες εβδομάδες μένει στην Αττική, έχει σταλεί σήμα με τη μορφή του επείγοντος στα αεροδρόμια της χώρας, προκειμένου να σημάνουν συναγερμό σε περίπτωση που θέλει να ταξιδέψει εκτός χώρας.

Στο σήμα, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής της σε υπό έρευνα υπόθεση. Θεωρείται ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και πρόκειται να κληθεί να καταθέσει».

Aπό την πλευρά της, η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου, βρέθηκε σήμερα στον 11ο όροφο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της έρευνας αλλά και για πότε θα καταθέσει η 24χρονη. Όπως ανέφερε, η 24χρονη δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε την ψάχνουν και τις επόμενες ώρες θα κληθεί για κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά τώρα στο Αλσος Βεΐκου

Ελλάδα 17.07.2025
Στο σημείο σπεύδουν 30 πυροσβέστες με 11 υδροφόρα οχήματα

Με χρόνια φλεβική ανεπάρκεια διαγνώστηκε ο Τραμπ

Κόσμος 17.07.2025
Παρουσίαζε οίδημα στο κάτω μέρος των ποδιών

Από τη Γαλάζια Πατρίδα στη Νέα Μεσόγειο: Το προκλητικό άρθρο της Daily Sabah για τουρκική ηγεμονία από τη Συρία έως την Ισπανία

Κόσμος 17.07.2025
Η συμμαχία με την Ισπανία που βλέπει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας

Κυριακή Γρίβα: «Πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας αντικοινωνικού τύπου»

Ελλάδα 17.07.2025
Τι λέει ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τον δράστη

«Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας της πριν φθάσει βοήθεια»: Ο τραγικός απολογισμός μετά την κατάπαυση πυρός στη Σουέιντα

Κόσμος 17.07.2025
Σπίτια έχουν μετατραπεί σε ερείπια, νοσοκομεία έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, η παροχή νερού και ηλεκτρισμού έχει διακοπεί

Έρχεται νέο ισχυρό κύμα καύσωνα και «τροπικές νύχτες»

Καιρός 17.07.2025
Εκτιμήσεις και για 45άρια, ποια θα είναι δυσκολότερη ημέρα

Ο Τραμπ «έκλεψε» ένα μετάλλιο στον τελικό του Μουντιάλ Συλλόγων

Αθλητικά Νέα 17.07.2025
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του τροπαίου στο Μουντιάλ Συλλόγων

Θαvατηφόρo τρoχαίo με τρεις vεκρoύς στην Αργολίδα ‑ Νταλίκα συγκρούστηκε με τζιπ

Ελλάδα 17.07.2025
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που η μηχανή του τζιπ εκτινάχθηκε σε μεγάλη απόσταση

Ηράκλειο: Έτρεχαν ξυπόλητες μέσα στο βράδυ για να γλυτώσουν από τον πατέρα τους

Ελλάδα 17.07.2025
Οι γείτονες, που άκουσαν τις εκκλήσεις για βοήθεια, κάλεσαν την αστυνομία