E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμαλιάδα: Νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου ‑ «Έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο»

Η 24χρονη ισχυρίστηκε ότι μπορεί να έχει πεθάνει πριν φύγει η μητέρα του από το σπίτι

Δημοσίευση 19/11/2024 | 08:12

Αμαλιάδα: Νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου ‑ «Έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο»

Με νέο κύκλο καταθέσεων συνεχίζεται η υπόθεση των θανάτων των πέντε νεκρών μωρών στην Αμαλιάδα. Μετά την μητέρα του Παναγιωτάκη, κατέθεσε στην Πάτρα σε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και η μητέρα του μωρού που πέθανε το 2021.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ισχυρίστηκε ότι μπορεί να έχει πεθάνει πριν φύγει η μητέρα του από το σπίτι.

«Αυτό εγώ με την Κατερίνα θα το ψάξω, όμως πραγματικά. Γιατί.. Μέχρι άκουσε γυναίκα που λέει, μου θύμισε που βγήκε στον αέρα και λέει γιατί λες ψέματα, λέει; Αφού ήσουνα και εσύ 11 η ώρα και φώναζες... Μήπως, λέει, έβαλες εσύ το παιδί για ύπνο πεθαμένο και άφησες την Ειρήνη πίσω; Δηλαδή μου περνάνε… Ακούω πράγματα και λέω, ρε παιδιά έχε γούστο να έχει γίνει κάτι τέτοιο και εγώ να μην ξέρω ότι το παιδί είχε πάθει κάτι και η Κατερίνα να είχε φύγει και να βρω μπελά εγώ. Δηλαδή περνάνε πολλά από το κεφάλι μου με αυτά που ακούω...», δήλωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

Ο νέος ισχυρισμός της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του μωρού της Κατερίνας στις 4 Φεβρουαρίου 2021 έρχεται σε αντίφαση με την επίσημη κατάθεσή της στις αρχές, ότι δηλαδή, βρήκε το παιδί χωρίς αισθήσεις του στις 5 τα ξημερώματα. Τότε έλεγε ότι το παιδί έβγαζε ήχους. Η Κατερίνα, που κατέθεσε σήμερα σε κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, απάντησε μέσω του Star.

«Ήταν μία χαρά το παιδί. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε πεθάνει το παιδί το δικό μου και εγώ να πήγαινα στη δουλειά μου ή να πήγαινα βόλτα ή να πήγαινα παραπέρα. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Θέλει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με ψέματα, γιατί αυτή μάλλον θα ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού μου».

«Μπλόκο» των αρχών για την Μουρτζούκου

Για την Ειρήνη Μουρτζούκου που τις τελευταίες εβδομάδες μένει στην Αττική, έχει σταλεί σήμα με τη μορφή του επείγοντος στα αεροδρόμια της χώρας, προκειμένου να σημάνουν συναγερμό σε περίπτωση που θέλει να ταξιδέψει εκτός χώρας.

Στο σήμα, σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπλοκής της σε υπό έρευνα υπόθεση. Θεωρείται ύποπτη τέλεσης αξιόποινων πράξεων και πρόκειται να κληθεί να καταθέσει».

Aπό την πλευρά της, η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου, Βούλα Δημητριάδου, βρέθηκε σήμερα στον 11ο όροφο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της έρευνας αλλά και για πότε θα καταθέσει η 24χρονη. Όπως ανέφερε, η 24χρονη δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε την ψάχνουν και τις επόμενες ώρες θα κληθεί για κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός εντοπίστηκε 26χρονος που ήταν αγνοούμενος στην Χαλκιδική

Ελλάδα 01.04.2026
Τον 26χρονο αναζητούσε τις τελευταίες ώρες η μητέρα του

Δίκη Τέμπη: Την Μ. Δευτέρα η επόμενη συνεδρίαση ‑ Δεκτή η μαγνητοφώνηση για τα πρακτικά

Ελλάδα 01.04.2026
Οι εντάσεις δεν αποφεύχθηκαν αλλά η δίκη συνεχίστηκε παρά τις διαμαρτυρίες

Ένοχοι για το revenge ρorn στην Ιωάννα Τούνη οι δύο κατηγορούμενοι ‑ Οι ποινές

Ελλάδα 01.04.2026
Στον τότε σύντροφό της δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ, σε αυτόν που τραβούσε το βίντεο του αναγνωρίστηκε αυτό του πρότερου σύννομου βίου

Τούνη: Χαμός στη δίκη – Η μητέρα κατηγορουμένου επιτέθηκε στον Δημητρακόπουλο

Ελλάδα 01.04.2026
Η μητέρα ενός εκ των δύο κατηγορουμένων ξέσπασε κατά του δικηγόρου της Τούνη

CEO εταιρείας και αρχιτέκτονας ο 55χρονος... κτηνοτρόφος των Αμπελοκήπων!

Ελλάδα 01.04.2026
Ύστερα από έλεγχο που πυροδότησε μια καταγγελία στις Αρχές, αποκαλύφθηκε ένα αυτοσχέδιο... μαντρί

Τραμπ: Ο ηγέτης του Ιράν ζήτησε εκεχειρία

Κόσμος 01.04.2026
Θα τους στείλουμε πίσω στη Λίθινη Εποχή, μέχρι να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ

Συνετρίβη ρωσικό αεροσκάφος στην Κριμαία: Στους 29 οι νεκροί

Κόσμος 01.04.2026
Οι αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα για παραβίαση των κανόνων πτήσης