E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «καρφώνει» παρουσιάστρια: «Τη διέταξαν να με βρίσει»

Τι συνέβη

Δημοσίευση 7/11/2024 | 11:22

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «καρφώνει» παρουσιάστρια: «Τη διέταξαν να με βρίσει»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο ξεκίνημα του Buongiorno είχε διάθεση να κάνει κάποιες αποκαλύψεις… Ο παρουσιαστής μίλησε για την παρουσιάστρια με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και την έβαζαν να τον βρίζει.

Η ίδια τελικά δεν το έκανε, αλλά από το κανάλι της την πίεζαν, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Υπάρχει παρουσιάστρια με την οποία συνεργάστηκα κι όταν τελείωσε και περίμεναν τα κανάλια, ήρθε η διευθύνουσα της παραγωγής και τής είπε ότι “θα πας στα κανάλια και θα βρίζεις τον Ανδρέα”. Λέει αυτή: “γιατί τι μου έκανε;”. Δε με έβρισε στο πρώτο κανάλι και μετά της είπαν ότι είναι διαταγή και πρέπει να βρίσεις τον Ανδρέα» δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πρόσθεσε:

«Από εμένα κέρδος δεν είχε, από το κανάλι είχε. Πραγματικά, δε με έβρισε, με πέρασε λίγο έτσι… Ξέρω πολύ καλά ποια είναι αυτή, συνεργαζόμασταν τότε. Τα κάρβουνα τα καμένα δεν τα πιάνεις, αλλά οι καημένοι δεν μπορούν να μιλάνε; Εγώ είμαι ο καμένος».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιωάννα Τούνη: Η αμήχανη αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τη Ρία Ελληνίδου στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η γνωστή influencer βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος της έθεσε ερώτηση για τη νυν σύντροφο του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σφροδή κακοκαιρία διέκοψε την «Ειρήνη» στην Επίδαυρο – Τι έπαθε η Μακρυπούλια πριν καν ανέβει στη σκηνή

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ισχυρή καταιγίδα ανάγκασε τους υπεύθυνους να σταματήσουν οριστικά την παράσταση του Αριστοφάνη μπροστά σε 7.000 θεατές.

Καλοκαιρινή χιονόπτωση στον Όλυμπο τον Ιούλιο – Εντυπωσιακά βίντεο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Πρωτοφανή για την εποχή φαινόμενα κατέγραψαν κάμερες στο Οροπέδιο των Μουσών και στο Καταφύγιο Κάκαλος στα 2.650 μέτρα.

Ποιο διάσημο μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η Έλσα Χοσκ ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της Φλόρα Μπλου με μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram που κατέκλυσαν χιλιάδες ευχές.

Τζένη Μπαλατσινού: Τι αποκάλυψε για τον Βασίλη Κικίλια και το όνειρο που κρύβει για την Πάτμο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η παρουσιάστρια μίλησε για τα τέσσερα παιδιά της, τον ρόλο που έπαιξε ο σύζυγός της στη ζωή της και πώς φαντάζεται τον εαυτό της ως γιαγιά στο νησί που αγαπά.

Ο Αρης Μουγκοπέτρος ποζάρει αγκαλιά με τις κόρες του και το μήνυμά του «λύγισε» το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο γνωστός μουσικός μοιράστηκε τρυφερές οικογενειακές στιγμές στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα για την πατρότητα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αποκάλυψε την εγχείρηση που τον ανάγκασε να ακυρώσει live

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χολοκυστεκτομή και χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης, ενώ οι νέες ημερομηνίες εμφανίσεων θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Έλλη Κοκκίνου έκλεισε τα 56 – Δείτε πώς γιόρτασε τα γενέθλιά της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε χιουμοριστικό βίντεο από την έξοδό της με φίλους, λίγο πριν σβήσει τα κεριά της τούρτας της.

Δήμος Αναστασιάδης: Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με την Τζένη Θεωνά και τις δύσκολες στιγμές που έζησαν μαζί

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την ανεργία, τις οικονομικές δυσκολίες και τις συγκρούσεις που πέρασε το ζευγάρι

Εβίτα Αγαΐτση: Μάχη με τον καρκίνο στα 31 της δίνει η ηθοποιός από το «Ταμπού»

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο TikTok τη συγκινητική στιγμή που οι φίλοι της τη βοηθούν να ξυρίσει το κεφάλι της, πλημμυρίζοντας τα social media με μηνύματα συμπαράστασης.

Η Βίκυ Κουλιανού με μπικίνι σε πισίνα στη Μύκονο ‑ τι έγραψε στη λεζάντα της

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Το 59χρονο μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων, ξαπλωμένη δίπλα σε πισίνα με ριγέ μπικίνι.

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων