E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου – «Προσβάλλετε εμένα και τους τηλεθεατές!»

`Μα πετιέται μην πω σαν τι`, τόνισε ο παρουσιαστής στον αέρα του Alpha

Δημοσίευση 11/3/2024 | 13:28

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποχώρησε έξαλλος από την εκπομπή της Καινούργιου – «Προσβάλλετε εμένα και τους τηλεθεατές!»

Σκηνικό έντασης επικράτησε στον αέρα του Super Κατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος αντάλλαξαν «πυρά», με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής προς τον δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε μετά την αναφορά που έκανε η Εύη Δρούτσα στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά, αποκαλώντας τον «Μόνικα», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλεί ο στενός του συνεργάτης, Ηλίας Ψινάκης. Αυτή η αναφορά φαίνεται πως ενόχλησε τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο οποίος έκανε την παρατήρησή του στον αέρα.

«Μόνικα τον λέμε όλοι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις κάτι ρε Εύη μου όμως, συγνώμη δηλαδή… έχει όνομα ο άνθρωπος, τον λένε Στέλιο Δρουμαλιά. Δεν είναι ωραίο ούτε να λέμε Μόνικα, ούτε να λέμε «μωρή δημοσιογραφάρα» που μου είπε ο Ανδρέας προηγουμένως. Τελεία», αντέδρασε αρχικά ο δημοσιογράφος.

«Αύριο το πρωί μην έρθεις στην εκπομπή να με μηνύσεις για ρατσισμό κι εμένα και τον Ψινάκη και όλους που εκφραζόμαστε έτσι», ενώ όταν και η Κατερίνα Καινούργιου του έκανε σχετική παρατήρησε, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Άσε με, ρε Κατερίνα κι εσύ, που είναι προσβλητικό!».

«Γράψτε μου σε ένα χαρτί τι είναι προσβλητικό και τι όχι! Μιλάω στον άλλο από την Κύπρο… προσβλητικό, μιλάω εδώ πέρα… προσβλητικό! Αν είναι προσβλητικό, είναι πάρα πολύ απλό, παιδιά: αύριο δεν έρχομαι γιατί σας προσβάλλω! Εσείς με προσβάλλετε! Κι εμένα και τον κόσμο!», τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Κάτι είπε η Εύη (Δρούτσα) και πετιέσαι μη σου πω σαν τι! Το είπα εν τη ρύμη του λόγου και τώρα αυτός ψάχνει ψύλλους στα άχυρα», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό λίγο πριν τις διαφημίσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, αναφέρθηκε στο επίμαχο σκηνικό, διαχωρίζοντας τη θέση της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μεγάλη χαρά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η συγκινητική ανάρτηση

Tabloid 04.05.2025
O Γιάννης Αντετοκούνμπο, έγινε πατέρας για τέταρτη φορά, αφού η σύζυγός του, Μαράια, έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, τα ξημερώματα της Παρασκευής

Δήμητρα Παπαδήμα: «Θυμάμαι τον πατέρα μου να με σημαδεύει με την καραμπίνα ...»

Tabloid 04.05.2025
Το σκεφτόμουν τις προάλλες, είχε γίνει δυο φορές αυτό, δεν το αναγνώρισε ποτέ το επάγγελμά μου»

Έγκυος γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Tabloid 04.05.2025
Πρόκειται να γίνει μητέρα για 2η φορά

Light: «Αν εγώ είμαι μια φορά @@@@@@@ που έκανα το λάθος, εσείς ... »

Tabloid 04.05.2025
Ο Light ζήτησε συγγνώμη δημοσίως για το τραγούδι που προκάλεσε αντιδράσεις

Στα σκαλιά της εκκλησίας η Ευαγγελία Αραβανή

Tabloid 04.05.2025
Την Κυριακή 11 Μαΐου το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ παράλληλα θα τελέσει τη βάφτιση του γιου τους

Παντρεύεται η Κατερίνα Καινούργιου

Tabloid 04.05.2025
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής της έκανε πρόταση γάμου

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 04.05.2025
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους

Tabloid 04.05.2025
Όλοι έχουμε έναν κλώνο κάπου στον κόσμο, ακόμα και οι celebrities.

«Συντετριμμένος» ο Χάρι μετά τη δικαστική ήττα για την αστυνομική του προστασία

Tabloid Χτες
«Θα ήθελα να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου»

Το μίνι reunion των Hi‑5 που τρέλανε το TikTok

Tabloid Χτες
Shaya, Νάνσυ, Φρόσω ξανά μαζί

«Είπα ανοησία» – Ο Light παραδέχεται το λάθος του για στίχο που προσβάλει τα άτομα με αναπηρία

Tabloid Χτες
«Ήταν κάτι άστοχο και επιβλαβές» δήλωσε με βίντεο στο Instagram, ο τράπερ