E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρκόπουλο: Μια βεντέντα δίχως τέλος «σκότωσε» τον 5χρονο ‑ Ποιος είναι ο δράστης

Ο δράστης, που λειτούργησε με συνεργούς, μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/11/2024 | 10:25

Μαρκόπουλο: Μια βεντέντα δίχως τέλος «σκότωσε» τον 5χρονο ‑ Ποιος είναι ο δράστης

Μια βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών που κρατά χρόνια οδήγησε στην ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στο Μαρκόπουλο όπου έξω από καταυλισμό Ρομά δολοφονήθηκε ένα 5χρονο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του STAR μίλησε ο πατέρας του αγοριού που μόλις στα πέντε του χρόνια πλήρωσε με τη ζωή του τη βεντέτα των δύο οικογενειών Ρομά και η περιγραφή του συγκλονίζει.

«Στο αυτοκίνητο είχα μαζί μου τη γυναίκα μου που είναι 8 μηνών έγκυος, την κόρη μου 7 ετών και τον γιο μου 5 ετών. Τότε, όταν ελάττωσα την ταχύτητα του αυτοκινήτου, είδα πίσω ακριβώς να σταματάει ένα λευκό αυτοκίνητο, να κατεβαίνουν από αυτό κάποια άτομα και να πυροβολούν το αυτοκίνητό μου. Εγώ μπόρεσα να διακρίνω τα άτομα που πυροβόλησαν προς το αμάξι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Οι δυο οικογένειες έχουν χρόνια βεντέτα, η οποία χρονολογείται από το 2021. Τόσο η οικογένεια του θύματος, όσο και των δραστών είναι γνώριμοι των αρχών. Είχαν απασχολήσει την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, μεταξύ άλλων και για ναρκωτικά. Μάλιστα τα ονόματά τους είναι γραμμένα σε διάφορες δικογραφίες, ενώ ο πατέρας του 5χρονου παιδιού πρόσφατα είχε βγει από τη φυλακή.

Ο πατέρας «έδειξε» τον δολοφόνο του γιου

Ο πατέρας του μικρού παιδιού από την πρώτη στιγμή έδειξε στους αστυνομικούς ποιος είναι ο βασικός δράστης της δολοφονίας, καθώς τον αναγνώρισε. Ο φερόμενος ως δράστης τον οποίο αναζητούν πυρετωδώς οι Αρχές είχε χάσει και ο ίδιος παιδί το οποίο είχαν πυροβολήσει πριν από χρόνια. Στις 2 Σεπτεμβρίου είχαν βρεθεί στο Εφετείο καθώς γινόταν η δίκη για τον εν λόγω πυροβολισμό. Οι Ρομά είχαν επεισόδια μεταξύ τους με αποτέλεσμα η δίκη να πάρει αναβολή.

Ο δράστης, που λειτούργησε με συνεργούς, μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Στόχος ήταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος μάλιστα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Οι δράστες γνώριζαν ότι βρισκόταν εκτός φυλακής και του είχαν στήσει καρτέρι τη στιγμή μάλιστα που πήγαινε τα δύο του παιδιά στο σχολείο, ενώ στο αυτοκίνητο επέβαινε και η έγκυος γυναίκα του.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Μαρκόπουλου από τους γονείς του και αμέσως μεταφέρθηκε με τη συνοδεία της αστυνομίας στο Αγλαΐα Κυριακού.

Εκεί, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, το παιδί δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το παιδί βρισκόταν έξω από τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό, όπου σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα σε άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει πραγματοποιήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ υπάρχει ο φόβος για βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες που διαπληκτίστηκαν με μοιραία κατάληξη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι ευρωπαίοι εισαγγελείς προχωρούν σε ποινική αξιολόγηση Βορίδη και Αυγενάκη

Ελλάδα 18.07.2025
Φέρονται να σχετίζονται με τα αδικήματα της συνέργειας σε απιστία κατά των οικονομικών συμφερόντων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τελεσθείσας από κοινού και κατ’ επανάληψη

Χειροπέδες σε τέσσερις αστυνομικούς για διακίνηση κατασχεμένων ναρκωτικών ‑ Κέρδη πάνω από 5 εκατ. ευρώ

Ελλάδα 18.07.2025
Οι δύο από τους αστυνομικούς υπηρετούσαν στην Αττική ενώ οι άλλοι δύο στη Μύκονο, και συνελήφθησαν μαζί με 4 ακόμα άτομα από την Αλβανία.

Για καύσωνα με μεγάλη ένταση και διάρκεια προειδοποιεί ο Κολυδάς ‑ 42άρια από την Τρίτη, σε επιφυλακή οι Αρχές

Καιρός 18.07.2025
Οι πρώτες εκτιμήσεις για την προοπτική του καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι – Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Ελλάδα 18.07.2025
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/7) σε ταβέρνα στο Μαρούσι, στην οδό Πάρνωνος

Αγία Παρασκευή: «Εκείνη τον έβαλε να σκοτώσει τον Πολωνό για να μην πάρει τα παιδιά», είπε στην απολογία του ο Βούλγαρος συνεργός

Ελλάδα 18.07.2025
Με αρκετές λεπτομέρειες περιέγραψε πώς και τι του ζήτησε ο δολοφόνος του καθηγητή

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του CEO της Astronomer που πιάστηκε «στα πράσα» στο live των Coldplay

Κόσμος 18.07.2025
Η Megan Kerrigan φέρεται να άλλαξε το επώνυμό της στο Facebook από Megan Kerrigan Byron σε Megan Kerrigan

Mαδρίτη: «Πνίγηκε» από γιγάντιο σύννεφο καπνού ‑ Στο έλεος καταστροφικών πυρκαγιών η Ισπανία

Κόσμος 18.07.2025
Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού από δασικές πυρκαγιές πνίγει τη Μαδρίτη

Ντενίζ Ρίτσαρντς: «Ο Ααρον Φάιπερς προσπάθησε να με σκοτώσει» ‑ Σοκάρουν καταγγελίες για τον πρώην της

Κόσμος 18.07.2025
Η Ρίτσαρντς προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες με εμφανείς μώλωπες στα χέρια και στο πρόσωπό της, τους οποίους αποδίδει στα βίαια επεισόδια

Μητέρα και γιος διασώθηκαν μετά από 24 ώρες χάρη σε «μονοπάτι» από χειρόγραφες σημειώσεις

Κόσμος 18.07.2025
Η μητέρα έγραψε τα μηνύματα σε κομμάτια χαρτιού και τα έκρυψε κάτω από βράχους - Η ομάδα διάσωσης βρήκε τα μηνύματα και, λίγο αργότερα, τους αγνοούμενους