E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Η στιγμή που ο 18χρονος σπρώχνει την 72χρονη έξω από τράπεζα στο Μενίδι

Η 72χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΚΑΤ

Δημοσίευση 31/10/2024 | 16:05

Βίντεο: Η στιγμή που ο 18χρονος σπρώχνει την 72χρονη έξω από τράπεζα στο Μενίδι

Τη στιγμή που ο 18χρονος σπρώχνει την 72χρονη δίπλα σε ΑΤΜ τράπεζας στο Μενίδι, παρουσιάζει βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής.

Έπειτα από καυγά που προηγήθηκε μεταξύ τους για τη σειρά στο μηχάνημα ανάληψης, ο 18χρονος έσπρωξε την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε στο κεφάλι. Η 72χρονη μεταφέρθηκε επειγόντως για νοσηλεία στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, εχοντας χάσει αρκετό αίμα, ωστόσο, κατά πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο του Star

Ο 18χρονος δράστης του επεισοδίου, που έχει συλληφθεί, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν ήθελε να τραυματίσει την 72χρονη, υποστηρίζοντας πως όταν βρέθηκε στο ΑΤΜ, αισθάνθηκε ένα τράβηγμα και τινάχτηκε με αποτέλεσμα να σπρώξει άθελά του τη γυναίκα. Μάλιστα, επισήμανε ότι δεν απομακρύνθηκε από το σημείο, κάλεσε το ΕΚΑΒ και αναζήτησε βοήθεια σε γειτονικό φαρμακείο.

«Το κεφάλι της ήταν χάλια» λέει η φαρμακοποιός που πήγε να βοηθήσει την 72χρονη

Τα δραματικά λεπτά από την προσπάθειά της να βοηθήσει την άτυχη ηλικιωμένη, ενώ αυτή βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος μετά τον καβγά με τον 18χρονο, περιέγραψε στο protothema.gr η φαρμακοποιός που βρέθηκε στο σημείο.

Η γυναίκα την ώρα που ο νεαρός διαπληκτιζόταν με την ηλικιωμένη μπροστά από την τράπεζα, ήταν στο φαρμακείο της, στην πλατεία Καράβου.

Κάποια στιγμή άκουσε φωνές και μέσα σε ελάχιστα λεπτά είδε ένα νεαρό άνδρα να μπαίνει στο κατάστημά της και σε κατάσταση σοκ να της ζητά βοήθεια. Όπως λέει, όταν έφτασε στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων, η 72χρονη ήταν ημιλιπόθυμη στο έδαφος και είχε αίματα σε όλο της το κεφάλι.

«Στην αρχή το μόνο που αντιλήφθηκα ήταν φωνές. Βλέπω ότι μαλώνουν κάποιοι απέναντι, στη στάση, δεν δίνω σημασία, συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου και μετά από 2-3 λεπτά έρχεται ένας νεαρός. Με καλεί σε βοήθεια να πάω απέναντι. Κλείνω τα ρολά του φαρμακείου, πάω απέναντι. Εγώ ήμουν σε σοκ όταν κατάλαβα τι ακριβώς έχει συμβεί και όταν είδα και τη γυναίκα. Το παιδί που με κάλεσε σε βοήθεια ήταν το παιδί το οποίο δημιούργησε το σκηνικό με τη γιαγιά. Πήγα εκεί, η κυρία ήταν πάρα πολύ άσχημα. Το κεφάλι της ήταν χάλια, πίσω αίματα, είχαν φύγει κάποια μαλλιά. Πήρα αμέσως το ΕΚΑΒ, από εκεί μου είπαν ότι δεν έπρεπε να κάνω τίποτα γιατί ήταν πολύ άσχημο το τραύμα. Έδωσα τις πρώτες βοήθειες όπως μπορούσα πιο απλά για να μη γίνει κάτι άλλο. Ο κύριος που ενεπλάκη στο σκηνικό με τη γυναίκα ήταν εκεί όλη την ώρα. Ήταν σε σοκ ο άνθρωπος όπως ακριβώς και εγώ. Ο υπάλληλος της τράπεζας που βγήκε έξω ήταν σε σοκ. Εμένα ο φόβος μου εκείνη την ώρα ήταν να μη χάσει τις αισθήσεις της, να την έχω σε επαφή μαζί μου. Το παιδί ήταν δίπλα μου και προσπαθούσε να με βοηθήσει όσο μπορούσε», αναφέρει η φαρμακοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βορίζια: Η στιγμή που ο 39χρονος νεκρός μεταφέρεται στην καρότσα αγροτικού μετά τους πυροβολισμούς

Ελλάδα 14.11.2025
Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το μακελειό στα Βορίζια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Φόροι σε Temu και Shein: Τι σημαίνει η απόφαση της ΕΕ για τους καταναλωτές

Κόσμος 14.11.2025
Νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος, που αποτελούν μεγάλο ποσοστό των χρηστών των δύο πλατφορμών, αναμένεται να περιορίσουν τις αγορές τους

Αίγιο: Τετράδα ανηλίκων από νωρίς… στην παραβατικότητα – «Μπούκαραν» σε παντοπωλείο

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν ένας 16χρονος και ένας 17χρονος – Αναζητούνται δύο ακόμη ανήλικοι συνεργοί τους

Νέα συντριβή τουρκικού αεροσκάφους: Έπεσε πυροσβεστικό στην Κροατία ‑ Νεκρός ο πιλότος

Κόσμος Χτες
Το συμβάν έρχεται δύο μέρες μετά τη συντριβή του τουρκικού C-130 στα σύνορα Γεωργίας - Αζερμπαϊτζάν

«Συναγερμός» αστρονόμων για ασυνήθιστο μετεωρολογικό φαινόμενο το 2026

Tech + Science Χτες
Η Ισπανία ετοιμάζεται να υποδεχθεί λάτρεις της αστρονομίας από όλο τον κόσμο ενόψει ενός ιστορικού ουράνιου φαινομένου

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει μια φλεγόμενη ιταλική σημαία: «Η Ιταλία εξαφανίζεται»

Κόσμος Χτες
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μεγιστάνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη δημογραφική κρίση. Ανάλογη ανάρτηση είχε κάνει και για την Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ έσωσαν την ζωή βρέφους ‑ «Έσπασαν τα ρεκόρ»

Ελλάδα Χτες
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ένα βρέφος μεταφέρθηκε από τις Σέρρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Κόσμος Χτες
Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη