E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νεκρός σε τροχαίο στο Κορωπί ο 28χρονος μουσικός Φίλιππος Ρούσσος

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Δημοσίευση 29/10/2024 | 13:46

Νεκρός σε τροχαίο στο Κορωπί ο 28χρονος μουσικός Φίλιππος Ρούσσος

Στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο Κορωπί, ο μουσικός Φίλιππος Ρούσσος έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ανατράπηκε, το απόγευμα της Παρασκευής, στις 25 Οκτωβρίου.

Συγγενείς του θύματος ζητούν αν υπάρχει κάποιος μάρτυρας να επικοινωνήσει μαζί τους. Όπως αναφέρουν σε ανάρτηση: «Μια θερμή παράκληση, σε όποιον μπορεί να περνούσε από το σημείο Λ. Λαυριου έξω από το Κορωπι, στάση Φούσα, το απόγευμα της Παρασκευής περίπου 17:30 και ήταν μάρτυρας στο συμβάν του θανατηφόρου ατυχήματος, να επικοινωνήσει μαζί μου, ή με τη μητέρα του.

Οι μάρτυρες, μας είναι πολύτιμοι καθώς ο οδηγός του επαγγελματικού φορτηγού εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον Φίλιππο μας. Παρακαλώ κοινοποιήστε το».

«Ένα φορτηγό παρέσυρε την μηχανή του και τον εγκατέλειψε» αναφέρει ο μουσικός και παραγωγός Bob Katsionis σε ανάρτησή του στο Facebook:

Συγκεκριμένα όπως γράφει:

«Δυστυχώς θα πρέπει να φέρω κάποια άσχημα νέα. Δεν ξέρω πόσοι από εσάς γνωρίζατε τον Φίλιππος Ρούσσος (Phil Roussos/William Kane) αλλά επρόκειτο για ένα ταλαντούχο και ευγενικό παιδί που ήταν εδώ και καμμία δεκαετία στα underground δρώμενα είτε με τους Simplefast που ειχαν παίξει κ στο Schoolwave, είτε με τα δικά του projects. Την περασμένη Τετάρτη ήταν στο στούντιο, με την κοπέλα του, ηρθε να κάνει μερικές τελευταίες προσθήκες στο τραγούδι που δουλεύαμε, μου έλεγε πως προσπαθούσε να ανακάμψει από την πυρκαγιά που τον Αύγουστο έκαψε ολοσχερώς το σπίτι του και μόλις χθες… έλαβα ένα τηλεφώνημα ότι δεν είναι πια μαζί μας.

Ένα φορτηγό παρέσυρε την μηχανή του ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, αλλά τον έχουν πιάσει κάμερες και έχει παρέμβει εισαγγελέας. Έχω φρικάρει σήμερα, και κατόπιν μιας σχετικής «άδειας» ενός συγγενή του κάνω αυτο το ποστ, ώστε να ενημερωθούν οι κοινοί μας γνωστοί, αλλά κ για να πούμε ίσως μαζί ένα τελευταίο «αντίο» στον Φίλιππα και να ακούσουμε και το τελευταίο του ρεφραιν, θα χαιρόταν νομίζω.

Καλή δύναμη στην οικογένεια του, όταν ενημερωθώ για την τελετή σας θα το γράψω εδώ».

«Kακά μαντάτα έφερε η χτεσινή βραδιά καθώς ένας πολύ νέος και ταλαντούχος άνθρωπος μας άφησε και ελπίζω να πήγε σε καλύτερα μέρη. Σοκαριστικά τα νέα απο το post του Bob Katsionis σχετικά με το πως συνέβει το δυστύχημα αλλά και οι συνθήκες που ακολούθησαν μετά! Ενα ταπεινό παιδί πάντα με καλή διάθεση και όρεξη για συζήτηση αλλά και με πολύ ταλέντο σε ότι έκανε και μου είναι δύσκολο να πιστέψω αυτό που διάβασα χτές βράδυ ότι δεν είναι πλέον μαζί μας. Rest In Peace Phil William Roussos…»

Οι συγγενείς του 28χρονου αναζητούν πληροφορίες ενώ οι φίλοι του τον αποχαιρετούν με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χειροπέδες σε τέσσερις αστυνομικούς για διακίνηση κατασχεμένων ναρκωτικών ‑ Κέρδη πάνω από 5 εκατ. ευρώ

Ελλάδα 18.07.2025
Οι δύο από τους αστυνομικούς υπηρετούσαν στην Αττική ενώ οι άλλοι δύο στη Μύκονο, και συνελήφθησαν μαζί με 4 ακόμα άτομα από την Αλβανία.

Για καύσωνα με μεγάλη ένταση και διάρκεια προειδοποιεί ο Κολυδάς ‑ 42άρια από την Τρίτη, σε επιφυλακή οι Αρχές

Καιρός 18.07.2025
Οι πρώτες εκτιμήσεις για την προοπτική του καιρού και των υψηλών θερμοκρασιών

Έκρηξη σε ταβέρνα στο Μαρούσι – Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο

Ελλάδα 18.07.2025
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/7) σε ταβέρνα στο Μαρούσι, στην οδό Πάρνωνος

Αγία Παρασκευή: «Εκείνη τον έβαλε να σκοτώσει τον Πολωνό για να μην πάρει τα παιδιά», είπε στην απολογία του ο Βούλγαρος συνεργός

Ελλάδα 18.07.2025
Με αρκετές λεπτομέρειες περιέγραψε πώς και τι του ζήτησε ο δολοφόνος του καθηγητή

Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του CEO της Astronomer που πιάστηκε «στα πράσα» στο live των Coldplay

Κόσμος 18.07.2025
Η Megan Kerrigan φέρεται να άλλαξε το επώνυμό της στο Facebook από Megan Kerrigan Byron σε Megan Kerrigan

Mαδρίτη: «Πνίγηκε» από γιγάντιο σύννεφο καπνού ‑ Στο έλεος καταστροφικών πυρκαγιών η Ισπανία

Κόσμος 18.07.2025
Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού από δασικές πυρκαγιές πνίγει τη Μαδρίτη

Ντενίζ Ρίτσαρντς: «Ο Ααρον Φάιπερς προσπάθησε να με σκοτώσει» ‑ Σοκάρουν καταγγελίες για τον πρώην της

Κόσμος 18.07.2025
Η Ρίτσαρντς προσκόμισε στο δικαστήριο φωτογραφίες με εμφανείς μώλωπες στα χέρια και στο πρόσωπό της, τους οποίους αποδίδει στα βίαια επεισόδια

Μητέρα και γιος διασώθηκαν μετά από 24 ώρες χάρη σε «μονοπάτι» από χειρόγραφες σημειώσεις

Κόσμος 18.07.2025
Η μητέρα έγραψε τα μηνύματα σε κομμάτια χαρτιού και τα έκρυψε κάτω από βράχους - Η ομάδα διάσωσης βρήκε τα μηνύματα και, λίγο αργότερα, τους αγνοούμενους

Τραγωδία: Πέθανε ο Φέλιξ Μπάουμγκαρτνερ – Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήδηξε από το διάστημα

Κόσμος 18.07.2025
Νεκρός ο πρώτος άνθρωπος που έκανε ελεύθερη πτώση από την στρατόσφαιρα