E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ στη Μαγνησία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα δεμένο χειροπόδαρα ‑ Το DNA θα «μιλήσει» για το αν ανήκει σε 49χρονο αγνοούμενο

Πιθανολογείται ότι η σορός ανήκει στον άτυχο Γιάννη Καραμπάτση, ο οποίος εξαφανίστηκε στα τέλη Απριλίου

Δημοσίευση 17/8/2024 | 17:13

Θρίλερ στη Μαγνησία: Βρέθηκε πτώμα άνδρα δεμένο χειροπόδαρα ‑ Το DNA θα «μιλήσει» για το αν ανήκει σε 49χρονο αγνοούμενο

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Πτελεού στη Μαγνησία προκαλεί η είδηση που μεταδίδει το TheNewspaper.gr για τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που μαρτυρά ότι πιθανότατα έχει δολοφονηθεί.

Η ευρύτερη οικογένεια του Γιάννη Καραμπάτση έχει την βεβαιότητα ότι η σορός που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στον Πτελεό μέσα σε ρέμα, ανήκει στον δικό της άνθρωπο, που εξαφανίστηκε στις 29 Απριλίου.

Η ιατροδικαστής θα ερευνήσει τον χώρο στο ρέμα του Πτελεού που βρέθηκε η σορός και εκτιμάται ότι αύριο θα υπάρχει ταυτοποίηση μέσω DNA.

Η αστυνομία διαψεύδει κάθε πληροφορία που διακινείται περί πτώματος που βρέθηκε δεμένο στο ρέμα και το ίδιο υποστηρίζει και η οικογένεια. Οι πηγές της αστυνομίας που είχαν εξετάσει την υπόθεση Καραμπάτση με την εξαφάνισή του μετά τον Απρίλιο, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως εάν ο άνδρας εντοπιζόταν νεκρός, θα επρόκειτο για ατύχημα η αυτοχειρία.

Πάνω στη σορό που εντοπίστηκε σήμερα (17/08) στο ρέμα και ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, βρέθηκε η ζώνη που ο νεκρός φορούσε στο παντελόνι του και διακινήθηκε η «πληροφορία» πως ήταν δεμένος, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά η αστυνομία, μιλώντας στο gegonota.news. Η ζώνη βρέθηκε στο ύφος των γονάτων του, γιατί καθώς το σώμα έλιωνε, τα ρούχα υποχωρούσαν.

Όταν εξαφανίστηκε ο Γιάννης Καραμπάτσης, το μπουφάν του και άλλα προσωπικά του αντικείμενα εντοπίστηκαν σε ένα ελαιοτριβείο της περιοχής. Δίπλα στο ελαιοτριβείο είναι το ρέμα που βρέθηκε σήμερα η σορός ενός άντρα σε σήψη. Η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, κ. Ντούγκα υποστηρίζει πως όλα τα στοιχεία έδειχναν πως το μυστικό της εξαφάνισης του 49χρονου από τον περασμένο Απρίλιο, ήταν κρυμμένο στον Πτελεό. Η οικογένεια θέλει να ερευνηθεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και θα περιμένει αύριο τις απαντήσεις του ιατροδικαστή.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο Γιάννης Καραμπάτσης το πρωί της ημέρας που χάθηκε, της 29ης Απριλίου, κάλεσε ταξί, στο οποίο επιβιβάστηκε στις 7 παρά δέκα από τη διασταύρωση κοντά στο σπίτι του. Είπε στον οδηγό που τον μετέφερε να τον αφήσει στην πλατεία του Πτελεού, για να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό τον Βόλο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής φαινόταν ανήσυχος. Ο οδηγός ταξί τον άφησε στην πλατεία και δεν είδε προς τα που κατευθύνθηκε.

Στη συνέχεια, τον Γιάννη είδε ένας ακόμη μάρτυρας, ο υπάλληλος του ΚΕΠ Πτελεού να περιφέρεται έξω από το σπίτι των θείων του. Τον πήρε με το αυτοκίνητο, αλλά όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν σε σύγχυση, έκανε κύκλο και τον επέστρεψε στο ίδιο σημείο. Ειδοποίησε μάλιστα τη θεία του, αλλά μέχρι εκείνη να κατέβει να τον παραλάβει, ο ευαίσθητος άνδρας είχε εξαφανιστεί.

Εκείνη τον κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο αλλά την καθησύχασε. Της είπε ότι είναι καλά και κάνει κάποια ψώνια στην πλατεία. Λίγο μετά τις 09:00, τον κάλεσε ο θείος του. Ο αγνοούμενος του είπε ότι βρίσκεται στο ελαιοτριβείο, ότι δεν ήξερε πως θα φύγει από εκεί και έκλεισε το τηλέφωνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρή σε πολυτελές ξενοδοχείο εντοπίστηκε η 34χρονη κόρη του Τόμι Λι Τζόουνς, Βικτόρια

Κόσμος 02.01.2026
Τα αίτια θανάτου παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

Πώς λειτουργούν σήμερα καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες

Ελλάδα 02.01.2026
Τα περισσότερα καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ είναι κλειστά λόγω της καθιερωμένης απογραφής

Κραν Μοντανά: Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον εφιάλτη, «παγίδα θανάτου» η μια έξοδος διαφυγής

Κόσμος 02.01.2026
Η ταυτοποίηση των θυμάτων συνεχίζεται μετά την πυρκαγιά σε μπαρ στο Κραν Μοντανά, έχουν καταμετρηθεί πάνω από σαράντα νεκροί

Λουτράκι: Kαρχαρίας κολυμπάει σε ρηχά νερά δίπλα στην παραλία

Ελλάδα Χτες
Συχνές πλέον οι εμφανίσεις καρχαριών στις ελληνικές θάλασσες κοντά στις ακτές

Τι είναι το flashover που οδήγησε στον όλεθρο του Κραν Μοντανά;

Κόσμος Χτες
Ενώ αρχικά μαρτυρίες ανέφεραν για κερί, για πυροτέχνημα μίλησε αργότερα από την πλευρά του ο Ιταλός πρέσβης

Καιρός: Δυσάρεστα νέα για το 2026 ‑ Αναμένεται να είναι από τις θερμότερες χρονιές της Ιστορίας

Κόσμος Χτες
Η άνοδος της θερμοκρασίας συνδέεται άμεσα με τις ανθρώπινες δραστηριότητες και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, σύμφωνα με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Χάος στο Ιράν: Ο λαός στους δρόμους κατά των Αγιατολάχ, τρεις νεκροί και εσωτερικές ρωγμές στο καθεστώς

Κόσμος Χτες
Οι πρώτες κοινωνικές εκρήξεις έκαναν την εμφάνισή τους την περσινή άνοιξη

Πρωτοχρονιάτικος πολιτικός καφές Μητσοτάκη‑Τασούλα στο Κολωνάκι – Με ευχές και συνομιλίες με πολίτες ξεκίνησε το 2026

Πολιτική Χτες
Η παρέα συμπληρώθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη και τον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη

Δείτε βίντεο: Η στιγμή που ξεκινάει η φωτιά μέσα στο μπαρ στο Κραν Μοντανά

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 100 τραυματίστηκαν

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: «Σερβιτόρος στους ώμους συναδέλφου του έβαλε φωτιά στο ταβάνι του μπαρ με βεγγαλικό» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Κόσμος Χτες
Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τις στιγμές που προηγήθηκαν της φονικής έκρηξης και πυρκαγιάς με τους 40 νεκρούς

Big‑4: Τα ευρωπαϊκά «διαμάντια» που μας μάγεψαν στη League Stage

Αθλητικά Νέα Χτες
Μια απολαυστική αναδρομή στις κορυφαίες στιγμές των τεσσάρων «μεγάλων» της Super League στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του φετινού χειμώνα

Τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμη και στην Αττική στην είσοδο του 2026 – Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Καιρός Χτες
Παγετός σε πολλές περιοχές, χαμηλές μέγιστες τιμές και ισχυροί βοριάδες, πριν από σταδιακή βελτίωση του καιρού τις επόμενες ημέρες