E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τεράστια φoρoδιαφυγή σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο ‑ Το έσκασε ο DJ

Έπιασε «λαβράκι» η ΑΑΔΕ στη Μύκονο

Δημοσίευση 4/8/2024 | 11:47

Τεράστια φoρoδιαφυγή σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο ‑ Το έσκασε ο DJ

Τα πριβέ πάρτι συνήθως διοργανώνονται νόμιμα, όμως στην πολυτελή βίλα στη Μύκονο οι παρατυπίες ήταν πολλές και η ΑΑΔΕ εντόπισε φoρoδιαφυγή ύψους 50.000 ευρώ!

«Λαβράκι» έπιασαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Μύκονο, όταν μπήκαν σε πολυτελή βίλα του νησιού, στην οποία είχε διοργανωθεί πριβέ πάρτι. Την ίδια ώρα, ο DJ μόλις αντελήφθη τους ελεγκτές σταμάτησε αμέσως τη μουσική και… τράπηκε σε φυγή!

Πρόκειται για πάρτι, τα οποία διαφημίζονται στα social media, ως επισήμως οργανωμένα από εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, και τα οποία διεξάγονται νόμιμα. Ωστόσο, είναι από τις περιπτώσεις που τα φαινόμενα απατούν, καθώς η ΑΑΔΕ εντόπισε τεράστια φoρoδιαφυγή στο πάρτι στο Πυργί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN οι ελεγκτές βρήκαν ότι γαλλική εταιρεία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο DJ. Όσοι συμμετείχαν στο πάρτι είχαν καταβάλει 300 ευρώ έκαστος. Ποσό, που τους εξασφάλιζε πρόσβαση τόσο στον χώρο όσο και στο bar και τον μπουφέ. Η εταιρεία αυτή δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της. Επίσης, κανένας πελάτης είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων, ποσό άνω των 5.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κ.λπ.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα 09.12.2025
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα 09.12.2025
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες

Στο «μικροσκόπιο» 1.469 εφοριακοί

Ελλάδα 09.12.2025
Η ΑΑΔΕ ερευνά περιουσίες και κινήσεις λογαριασμών

Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 17 χειρουργεία» ‑ «Ο Παντελίδης όταν βγήκε από το σπίτι ήταν μια χαρά»

Ελλάδα 09.12.2025
Οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη υπόθεση έμελλε να πέσουν σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας

Ελλάδα 09.12.2025
Ο Βασίλης Βάιλας μεγάλωσε πολλές γενιές μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Χολαργός: Τα μηνύματα του ανήλικου με την 20χρονη κοπέλα πριν το μοιραίο ραντεβού

Ελλάδα 09.12.2025
Για να τον προσεγγίσουν οι δράστες του έστησαν μια παγίδα, χρησιμοποιώντας την 20χρονη κοπέλα ως δόλωμα.

Επίθεση Τραμπ κατά της Ευρώπης: Η ήπειρος αποσυντίθεται και οι ηγέτες της είναι αδύναμοι

Κόσμος 09.12.2025
Σκληρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη σε συνέντευξη στο Politico

Έλενα Παπαρίζου: Παραμένει στο νοσοκομείο η τραγουδίστρια, οι νεότερες πληροφορίες για την υγεία της

Ελλάδα 09.12.2025
Η γνωστή τραγουδίστρια υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, καθώς έχει ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα

Κακοκαιρία Byron: Μόλις 49 χιλιοστά βροχής έπεσαν στον Μόρνο

Ελλάδα 09.12.2025
Παρά τη διέλευση της κακοκαιρίας Byron, οι βροχοπτώσεις στον Μόρνο όχι μόνο παρέμειναν σε χαμηλά επίπεδα, αλλά υπολείπονται του κλιματικού μέσου όρου