E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τεράστια φoρoδιαφυγή σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο ‑ Το έσκασε ο DJ

Έπιασε «λαβράκι» η ΑΑΔΕ στη Μύκονο

Δημοσίευση 4/8/2024 | 11:47

Τεράστια φoρoδιαφυγή σε πριβέ πάρτι στη Μύκονο ‑ Το έσκασε ο DJ

Τα πριβέ πάρτι συνήθως διοργανώνονται νόμιμα, όμως στην πολυτελή βίλα στη Μύκονο οι παρατυπίες ήταν πολλές και η ΑΑΔΕ εντόπισε φoρoδιαφυγή ύψους 50.000 ευρώ!

«Λαβράκι» έπιασαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στη Μύκονο, όταν μπήκαν σε πολυτελή βίλα του νησιού, στην οποία είχε διοργανωθεί πριβέ πάρτι. Την ίδια ώρα, ο DJ μόλις αντελήφθη τους ελεγκτές σταμάτησε αμέσως τη μουσική και… τράπηκε σε φυγή!

Πρόκειται για πάρτι, τα οποία διαφημίζονται στα social media, ως επισήμως οργανωμένα από εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, και τα οποία διεξάγονται νόμιμα. Ωστόσο, είναι από τις περιπτώσεις που τα φαινόμενα απατούν, καθώς η ΑΑΔΕ εντόπισε τεράστια φoρoδιαφυγή στο πάρτι στο Πυργί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN οι ελεγκτές βρήκαν ότι γαλλική εταιρεία είχε νοικιάσει τον χώρο για να διοργανώσει πάρτι, με διάσημο DJ. Όσοι συμμετείχαν στο πάρτι είχαν καταβάλει 300 ευρώ έκαστος. Ποσό, που τους εξασφάλιζε πρόσβαση τόσο στον χώρο όσο και στο bar και τον μπουφέ. Η εταιρεία αυτή δεν είχε δηλώσει την έναρξη της δραστηριότητάς της. Επίσης, κανένας πελάτης είχε λάβει απόδειξη, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 50.000 ευρώ. Δεν είχαν κοπεί τιμολόγια ούτε για την ενοικίαση των ηχητικών εγκαταστάσεων, ποσό άνω των 5.000 ευρώ, ενώ αντίστοιχες φορολογικές παραβάσεις καταγράφηκαν και για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως κάβα, catering, φύλαξη, κ.λπ.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και το σύνολο των προμηθευτών του πάρτι θα πληρώσουν τα πρόστιμα που τους αναλογούν και θα ελεγχθούν σε βάθος πενταετίας, δεδομένου ότι οι ελεγκτές εκτιμούν πως αυτό έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάρια – εισβολείς αναστατώνουν το Αιγαίο και απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ολοένα και αυξάνεται ο πληθυσμός ψαριών-θηρευτών στα ελληνικά νερά

Νέα τσουχτερά πρόστιμα στις συγκοινωνίες – Έξυπνες κάμερες στους σταθμούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αυξήσεις στα πρόστιμα και κίνητρα συμμόρφωσης

Κηφισός: Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

Τουρκία: Βυθίστηκε τουριστικό πλοίο με 148 επιβάτες ανοιχτά της Μαρμαρίδας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν

Κακοποίηση 3χρονης: Στη φυλακή η μητέρα και ο Πακιστανός σύντροφος – Το ζευγάρι αρνείται τα πάντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι για την άγρια κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού στα Χανιά: Οι αντιφάσεις, οι απάτες και η μαρτυρία – «κλειδί»

Ιράν: Τι είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο που αποτελεί το «δυνατό χαρτί» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Πόσο ουράνιο διαθέτει το Ιράν και γιατί προκαλεί ανησυχία;

Γερμανία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μονάχου για πιθανή παρουσία drone

Κόσμος Χτες
Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και προσωρινή διακοπή των πτήσεων

Αγίου Πνεύματος 2026: Για ποιους είναι αργία ‑ Η αμοιβή όσων θα εργαστούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι

Δικαστικό «μπλόκο» στον Τραμπ: Αποκαθηλώνεται το όνομά του από το Kennedy Center

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το Κογκρέσο έδωσε στο Kennedy Center το όνομά του, και μόνο το Κογκρέσο έχει τη δύναμη να το αλλάξει»

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε και πώς θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Μπλε Φεγγάρι»

E-Daily 3.Left Χτες
Τι ακριβώς σημαίνει όμως ο όρος «Μπλε Σελήνη»

Νέες ταυτότητες: Τι κοστίζουν, πώς κλείνετε ραντεβού και πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές

E-Daily 2.TopNews Χτες
Από τον Αύγουστο του 2026 οι παραδοσιακές «μπλε» ταυτότητες δεν θα γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε