E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πηγές ΕΛΑΣ για το έγκλημα στο Ψυχικό: «Φαίνεται πως ο τοπογράφος απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε κι άλλος»

«Πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφovίας του», τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ

Δημοσίευση 8/7/2024 | 12:05

Πηγές ΕΛΑΣ για το έγκλημα στο Ψυχικό: «Φαίνεται πως ο τοπογράφος απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε κι άλλος»

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής κατόρθωσε να εντοπίσει και να συλλάβει τον 44χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφovίας του 54χρονου τοπογράφου, στο Νέο Ψυχικό, ενώ οι έρευνες στρέφονται πλέον προς την αποκάλυψη του ηθικού αυτουργού.

«Ο 54χρονος τοπογράφος φέρεται να απέκτησε σε νησί των Κυκλάδων κάτι που επιθυμούσε πολύ και άλλος», τονίζουν πηγές της ΕΛΑΣ στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Φαίνεται ότι, πιθανότατα, κάποιος ενοχλήθηκε πολύ και έδωσε την εντολή δολοφovίας του», προσθέτουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη, που βρίσκονται στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Ο όγκος δεδομένων του κινητού του θύματος είναι τεράστιος και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για την ολοκλήρωση της έρευνας. Παράλληλα, σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει και η έρευνα στα κινητά τηλέφωνα του 44χρονου, που εντόπισαν αστυνομικοί στο σπίτι όπου διέμενε.

Όπως αναφέρουν, ακόμη, οι πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να αντλήσουν κάποιες πολύτιμες πληροφορίες από την κατάθεση της συντρόφου του 44χρονου και από τις καταθέσεις γνωστών του θύματος.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο φερόμενος ως δράστης, που εξακολουθεί να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, πρόκειται να απολογηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση μοτοσικλέτας στο Περιστέρι: «Καρφώθηκα κάτω από ένα τζιπ, είχα πολλή αιμορραγία»

Ελλάδα 09.05.2025
«Θα το κυνηγήσουμε δικαστικά, προσπαθούμε να βρούμε τον οδηγό του αυτοκινήτου»

Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας ανήλικος τραυματίας

Ελλάδα 09.05.2025
Ατομα που επέβαιναν σε όχημα φέρεται να πυροβόλησαν έναν πεζό

Αυστηρότερο το πλαίσιο λειτουργίας των πανεπιστημίων: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Πολιτική 09.05.2025
Οι παρεμβάσεις του υπουργείου Παιδείας για την ασφάλεια και τη χρηματοδότηση των ΑΕΙ

Ηλικιωμένος ανακύκλωσε… κατά λάθος 20.000 ευρώ

Ελλάδα 09.05.2025
Ευτυχώς, τα πήρε πίσω από το άτομο που τα βρήκε

Τραγωδία στην Ανδρο: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Ελλάδα 09.05.2025
Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Ο «σκοτεινός» ρόλος ιερέα σε άγρια ληστεία με θύμα ηλικιωμένη στη Δράμα

Ελλάδα 09.05.2025
«Έμαθε για την περιουσία της από την πρώην νύφη της», λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Πώς ένα ρατσιστικό σχόλιο μπορεί να συγκεντρώσει χιλιάδες δολάρια

Κόσμος 09.05.2025
Η τοπική κοινωνία του Ρότσεστερ στη Μινεσότα μοιάζει διχασμένη μπροστά σε μια ρατσιστική επίθεση με θύμα ένα πεντάχρονο αγόρι

Ο Αρης Μουγκοπέτρος πήρε εξιτήριο μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Ελλάδα 09.05.2025
Ο μουσικός τραυματίστηκε όταν έσκασε κροτίδα στα χέρια του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν δύο δάχτυλα του

ΕΕ και Ουκρανία ετοιμάζουν ειδικό δικαστήριο για τα ρωσικά εγκλήματα – «Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος»

Κόσμος 09.05.2025
Παράλληλα, εγκρίθηκε 1 δισεκατομμύριο ευρώ για την αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας

Καταδικάστηκε πρώην διοικητής νοσοκομείου της Βόρειας Ελλάδας που είχε κακοποιήσει σeξουαλικά εργαζόμενη

Ελλάδα 09.05.2025
Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από την εργαζόμενη για τέλεση γενετήσιων πράξεων από τον κατηγορούμενο το 2021