E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ψυχικό: «Ήταν βίαιoς, μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του 44χρονου

Η συγκλονιστική μαρτυρία

Δημοσίευση 7/7/2024 | 17:34

Ψυχικό: «Ήταν βίαιoς, μου είχε σπάσει το χέρι και τη μύτη» – Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την πρώην σύντροφο του 44χρονου

Σοκ προκαλούν όσα αποκαλύπτει για το προφίλ και το παρελθόν του 44χρονου, που συνελήφθη για την εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, η πρώην σύντροφός του, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί.

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου εκτελεστή του τοπογράφου στο Ψυχικό μιλά στο newsit.gr και περιγράφει μία ζωή – κόλαση στο πλευρό του 44χρονου.

Η ίδια τονίζει ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βiας από τον συλληφθέντα, δηλώνοντας μάλιστα ότι ενώ κατέθεσε μηνύσεις εις βάρος του, στη συνέχεια εκείνος την ανάγκαζε να τις αποσύρει.

Περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις εφιαλτικές στιγμές που είχε βιώσει δίπλα του, παρουσιάζοντας το σκοτεινό προφίλ του φερόμενου ως δράστη της άγριας δολοφovίας στο Ψυχικό, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα «βiαιο» και «νάρκισσο».

«Ήταν βiαιoς, ψυχικά ασταθής, είχε το προφίλ του κλασσικού νάρκισσου. Μου έχει σπάσει το χέρι μου, τη μύτη μου, έχω κάνει μηνύσεις γι’ αυτές τις πράξεις στη ΓΑΔΑ και μετά με έβαζε να τις αποσύρω και αμέσως όταν κατεβαίναμε από το κτίριο, με απειλούσε ”τώρα να δεις τι θα σου κάνω”», λέει στο newsit.gr.

Και συνεχίζει: «Δεν τα εκδήλωσε αυτά από την αρχή αλλά στην πορεία. Παρουσιαζόταν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με το να δελεάσει και να γοητεύσει μία παρέα, μία γυναίκα ή οποιοδήποτε γνωρίσει σ΄ένα περιβάλλον, καθώς ήθελε να προβάλει ένα πολύ γοητευτικό άνθρωπο και όταν ξαφνικά κάποιος από όλη αυτή την ομάδα συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό το οποίο δείχνει δεν ισχύει και δεν είναι η πραγματικότητα, τότε αρχίζει να μην αισθάνεται καλά, να νιώθει άβολα και αρχίζει να προστατεύει την εικόνα του».

Όπως υποστηρίζει η ίδια, «όταν τα πράγματα δεν ήταν σύμφωνα με το πως ήθελε εκείνος να λειτουργούν, γινόταν βiαιoς, προσπαθούσε να με απομακρύνει από το περιβάλλον μου και να το απειλεί».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο αποκαλύπτει και την επiθεση σε βάρος μίας φίλης της, της οποίας είχε κάψει το αυτοκίνητο.

«Έπαιρνε τηλέφωνο φίλους και συνεργάτες μου και τους ζητούσε να απομακρυνθούν από εμένα γιατί διαφορετικά θα είχαν προβλήματα μαζί του, έχει κάψει το αυτοκίνητο φίλης μου έξω από το σπίτι της και τελικά είχε καταφέρει να απομακρύνει πολύ κόσμο από τον κύκλο μου, σε μία εποχή όπου δούλευα σε τηλεοπτικά κανάλια και σε περιοδικά, με αποτέλεσμα να κάνει πολύ κακό και στη δουλειά μου».

Η πρώην σύντροφος του 44χρονου δηλώνει άγνοια για τις σκοτεινές υποθέσεις, στις οποίες ο συλληφθέντας είχε μπλεχτεί.

«Εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα για όλα αυτά στα οποία ήταν μπλεγμένος, σε εμένα έλεγε ότι ασχολούταν με αυτοκίνητα και μου άφησε και χρέη που τα πλήρωνα για πολλά χρόνια. Είχε την ικανότητα να μπλέκει τους ανθρώπους που ήθελε και μετά να τους ελέγχει και να μη γλιτώσουν ποτέ από εκείνον.

Ήμασταν ένα χρόνο μαζί, εγώ έμεινα έγκυος, αυτός δεν χάρηκε για το παιδί που περίμενα και αμέσως μετά τον πιάσανε και μπήκε στη φυλακή για κάποια θέματα που δε γνωρίζω, εγώ την εγκυμοσύνη μου όλη και τη γέννα τα πέρασα μόνη μου.

Το επόμενο θύμα του που είχε άγνοια είναι η τωρινή σύντροφός του και θεωρώ ότι ήταν χειριστικός και μαζί της.

Είναι σoκαριστικό το έγkλημα που έγινε με τον τοπογράφο από όλες τις απόψεις, είχα ακούσει την είδηση και έλεγα ”Θεέ μου τί άλλο θα συμβεί” και χθες πληροφορήθηκα για το όνομα που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφovίας», λέει η ίδια.

Και καταλήγει: «Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ενημερώσω το παιδί μου για το τι συνέβη και να του πω ότι από εδώ και πέρα δε θα πρέπει να υπάρχει ούτε η τηλεφωνική επικοινωνία με αυτόν τον άνθρωπο».

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Αυτές είναι οι συνθήκες της ζωής μας»: Διακοπές ρεύματος διακόπτουν δύο φορές συνέντευξη του Ζελένσκι στο Κίεβο

Κόσμος Χτες
Ο Ζελένσκι συνέχισε να μιλά στο σκοτάδι, περιμένοντας να επανέλθει το ρεύμα

Λιβανός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Είπαν ότι θα έρθουν με Κρήτες να μου πετάξουν πέτρες και ξύλα στο γραφείο

Πολιτική Χτες
Προσπάθησα ν’ αντιμετωπίσω την ασυδοσία, λοιδορήθηκα και απειλήθηκα εγώ και η οικογένειά μου, είπε ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Σεισμός» στο τουρκικό ποδόσφαιρο – Υπό κράτηση έξι διαιτητές, στο εδώλιο 1.024 ποδοσφαιριστές για παράνομο στοιχηματισμό

Αθλητικά Νέα Χτες
Σάλος στο τουρκικό ποδόσφαιρο από το μεγαλύτερο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού των τελευταίων ετών

Στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος ιστός αράχνης στον κόσμο

Ελλάδα Χτες
Περισσότερες από 111.000 αράχνες ανακαλύφθηκαν μέσα σε ένα σκοτεινό σπήλαιο στα σύνορα Αλβανίας-Ελλάδας

Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί με αγωγή 1 δισ. δολαρίων το BBC

Κόσμος Χτες
Η επιστολή της νομικής ομάδας του

Θλίψη στη Ροδόπη: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια στο Γυμνάσιο Σαπών – Το «αντίο» των καθηγητών

Ελλάδα Χτες
Το χαμόγελο της μαθήτριας «έσβησε» σε ηλικία μόλις 14 ετών

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή στο διαμέρισμά της εντοπίστηκε μια 18χρονη φοιτήτρια

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα της προσπαθούσε κάποιες μέρες να επικοινωνήσει μαζί της, χωρίς να τα καταφέρει

Νέα απάτη στα ΑΤΜ: Πώς μας αδειάζουν τους λογαριασμούς ακόμα και χωρίς κάρτα

Tech + Science Χτες
Το κόλπο με το NFC έχει προκαλέσει ανησυχία

Πάτρα: Ισχυρή ανεμοθύελλα σάρωσε το κέντρο της πόλης – Έσπασαν τζαμαρίες και δέντρα

Ελλάδα Χτες
Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα

Ισόβια ξανά στους δύο Ρουμάνους για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα

Ελλάδα Χτες
Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο επανεξετάζοντας την υπόθεση είπε «όχι» στη αναγνώριση ελαφρυντικών στους δυο κατηγορούμενους, οδηγώντας τους και πάλι πίσω στις φυλακές