E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Αποκαλύψεις για τους λόγους που αποχώρησε

Δημοσίευση 8/7/2024 | 11:14

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δε με θέλανε από την ΕΡΤ για να παρουσιάσω την Eurovision»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού, όπου μίλησε για την Eurovision και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ως σχολιαστές στο φετινό διαγωνισμό. Παράλληλα αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision και τις διαφωνίες του με την ΕΡΤ.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει ωραία σχόλια για μένα. Δεν έφυγα γιατί βαριόμουνα. Έφυγα γιατί όταν κατάλαβα ότι από την ΕΡΤ δε με θέλανε κάποιοι άνθρωποι. Και το συστήνω στον οποιονδήποτε, όταν αισθανθείτε ότι είστε σε ένα περιβάλλον που δεν είστε καλοδεχούμενοι και υπάρχει μια τοξικότητα γύρω από εσάς, φύγετε. Από το '21 φαινόταν και το '22 εκδηλώθηκε περισσότερο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο λόγος που αποχώρησε από την παρουσίαση της Eurovision ο Γιώργος Καπουτζίδης

Στη συνέχεια έδωσε λεπτομέρειες για τις διαφωνίες του με τη δημόσια τηλεόραση. «Διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ. Πάντα πίστευα ότι πρέπει να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων, να γίνονται εθνικοί τελικοί, να το δει η ΕΡΤ λίγο πιο σοβαρά, που μπορεί να φέρει και 3-4 τελικές βραδιές, να κάνει μια συνεργασία με τα ιδιωτικά κανάλια ούτως ώστε αυτό να είναι μία ομαδική προσπάθεια και να μην υπάρχει βρισίδι», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Kαι συμπλήρωσε: «Πρότεινα κατά καιρούς διάφορα κόνσεπτ που μπορούσαν να γίνουν. Υπήρχαν, όμως, κάποιοι άνθρωποι ερτ-ικοί και εξω-ερτικοί που ήθελαν να έχουν απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής οπότε ήμουν μία φωνή που δεν την πολυθέλανε».

«Ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα ότι δε θα το κάνω, γιατί έδωσα τις Σέρρες στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ. Μέχρι που άρχισαν να με διαβάλουν σε ανώτερα στελέχη. Όταν κατάλαβα ότι γινόταν όλο αυτό είπα: “Για ποιον λόγο να παρατάω το σπίτι μου και να συνεργάζομαι με ανθρώπους που, την τελευταία εβδομάδα στο Τορίνο που ήμουν χωρίς χέρι και πόδι, υπήρχαν κάποιοι που δε με χαιρέτησαν καν”», ανέφερε εν συνεχεία ο δημιουργός.

«Δε μου είπαν ούτε ένα “ευχαριστώ” όταν τελείωσε η συνεργασία. Ήταν άσχημη συμπεριφορά, όχι από όλη την ΕΡΤ αλλά από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Αυτή η συμπεριφορά οδήγησε και τη Μαρία Κοζάκου να φύγει, ενώ θα μπορούσε να καθοδηγήσει τα δύο παιδιά να κάνουν τη δουλειά καλύτερα. Δεν της ζητήθηκε ποτέ, αλλά άφησαν τον Ζερόμ και τον Θανάση έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Emily Ratajkowski: «Έξι μήνες μετά τη γέννα σταματήσαμε να έχουμε ερωτική ζωή»

E-Daily 3.Left 14.06.2026
«Το να βγαίνω ραντεβού ως μια single μητέρα αποδείχθηκε πολύ πιο εύκολο απ’ όσο πίστευα»

Δανάη Μπάρκα ‑ Φάνης Μπότσης: Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού

E-Daily 3.Left 14.06.2026
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Μαρία Μπεκατώρουν, Μαρία Καβογιάννη, ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη σύζυγό του Σιμώνη Χριστοδούλου, η Μαρία Φραγκάκη και η Νίκη Κεραμέως

Ναταλία Γερμανού σε Θάνο Καλλίρη: Θέλω να παντρευτώ ξανά για να έρθεις να τραγουδήσεις στον γάμο μου

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής ήταν περίπου πέντε χρόνια σε σχέση και χώρισαν το 1995

Ευρυδίκη: «Δεν ήξερα αν θα μπορέσω να επανέλθω» ‑ Η αποκάλυψη για το σοβαρό πρόβλημα ακοής

E-Daily 3.Left Χτες
Το ατύχημα που παραλίγο να βάλει τέλος στην καριέρα της

Η Μπιάνκα Σενσόρι δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

E-Daily 3.Left Χτες
Η αρχιτέκτονας απαθανατίστηκε σε βραδινή έξοδο στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ

Μουντιάλ 2026: Η «πιο σέξι παρουσιάστρια καιρού» γιόρτασε με τα εσώρουχα τη νίκη του Μεξικού

Tabloid Χτες
Η Μεξικανή παρουσιάστρια δημοσίευσε βίντεο στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στην εθνική ομάδα

Η Κλέλια Ανδριολάτου άλλαξε χρώμα μαλλιών ‑ αντίο στο ξανθό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός του «Maestro» του Netflix έγινε μελαχρινή λίγο πριν το καλοκαίρι

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left Προχτές
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left Προχτές
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»