E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλευράς για τα σχόλια στη Eurovision: Ένα τραγούδι στείλαμε, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι

Απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay`s Time»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/5/2024 | 17:25

Αλευράς για τα σχόλια στη Eurovision: Ένα τραγούδι στείλαμε, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι

Ο Θανάσης Αλευράς απάντησε μέσα από τη νέα του παράσταση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος και ο Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision.

Απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay's Time». Κατά την έναρξή του, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει για τη Μαρίνα Σάττι: «Τη φάγατε την κοπέλα, τη φάγατε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα: «Μας φάγατε κι εμάς, μας φάγανε οι κανίβαλοι, μας φάγατε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά κι από μένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς, ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας κι επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε ήταν η σούβλα».

Τόνισε επίσης, πως δόθηκε περισσότερη σημασία στον διαγωνισμό, από ό,τι θα έπρεπε. «Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν το κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό, δεν είναι καλό. Είναι ινδικό, είναι κλεμμένο, είναι αριστούργημα, είναι ντροπή, είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό ότι είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη κι ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν και οι δύο σχολιαστές για τον διαγωνισμό, ενώ μίλησε επιπλέον, για την αμοιβή που δεν πήραν.

«Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε, εμείς εκεί το "Ζάρι". Και να σας πω και κάτι; Εμένα δεν μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι... Ήθελα να ήξερα, αν έλεγε το Ζάρι κανένας άλλος καλλιτέχνης που δεν μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid Χτες
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Προχτές
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Προχτές
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Προχτές
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους