E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αλευράς για τα σχόλια στη Eurovision: Ένα τραγούδι στείλαμε, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι

Απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay`s Time»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/5/2024 | 17:25

Αλευράς για τα σχόλια στη Eurovision: Ένα τραγούδι στείλαμε, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι

Ο Θανάσης Αλευράς απάντησε μέσα από τη νέα του παράσταση στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε ο ίδιος και ο Ζερόμ Καλούτα για την παρουσίαση της Eurovision.

Απόσπασμα από το act του προβλήθηκε στην εκπομπή «Fay's Time». Κατά την έναρξή του, ο ηθοποιός ακούγεται να λέει για τη Μαρίνα Σάττι: «Τη φάγατε την κοπέλα, τη φάγατε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ίδιο και τον Ζερόμ Καλούτα: «Μας φάγατε κι εμάς, μας φάγανε οι κανίβαλοι, μας φάγατε ζωντανούς. Από τον Ζερόμ έμεινε η σπάλα και η νεφραμιά κι από μένα ένα κοκκαλάκι. Ευτυχώς, ήταν το κοκκαλάκι της νυχτερίδας κι επέζησα. Όσον αφορά τη Μαρίνα, το μόνο που απέμεινε ήταν η σούβλα».

Τόνισε επίσης, πως δόθηκε περισσότερη σημασία στον διαγωνισμό, από ό,τι θα έπρεπε. «Ένα τραγούδι στείλαμε στη Eurovision, δεν στείλαμε άνθρωπο στο φεγγάρι. Σαν το κοράκια είχαν πέσει πάνω από τα πληκτρολόγια και γράφανε. Είναι καλό, δεν είναι καλό. Είναι ινδικό, είναι κλεμμένο, είναι αριστούργημα, είναι ντροπή, είναι παρατράγουδο. Είπαν για το χασμουρητό ότι είναι λόγος απέλασης από τη χώρα, ότι ήταν ματιασμένη κι ήθελε ξεμάτιασμα, ότι ήταν ό,τι πιο επαναστατικό μετά την Οκτωβριανή επανάσταση», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκαναν και οι δύο σχολιαστές για τον διαγωνισμό, ενώ μίλησε επιπλέον, για την αμοιβή που δεν πήραν.

«Αν κάναμε τη μισή προσπάθεια που κάνουμε για τη Eurovision για άλλα θέματα, θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι. Τόσα πράγματα, τόσα προβλήματα έχουμε να ασχοληθούμε, εμείς εκεί το "Ζάρι". Και να σας πω και κάτι; Εμένα δεν μου έκατσε άσχημα. Μπορεί να μην πληρώθηκα, αλλά εκεί στο Μάλμε που πήγα, έκανα και τα ψώνια μου, πήρα κι έναν τενεκέ λάδι... Ήθελα να ήξερα, αν έλεγε το Ζάρι κανένας άλλος καλλιτέχνης που δεν μπορείτε να χτυπήσετε, τι θα κάνατε;», είπε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.

Pedro Pascal και Ebon‑Moss Bachrach στην Ελλάδα: Σε ποιο νησί τους εντόπισε τουρίστας με το μαγιό

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ένας Γερμανός τουρίστας τους κατέγραψε στην παραλία και το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Σάκης Ρουβάς: Για πρώτη φορά απαντά στις φήμες διαζυγίου με την Κάτια Ζυγούλη – To post που τα λέει όλα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στα σενάρια διαζυγίου με μια κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Η Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο: «Νύχτες στην Ελλάδα» ‑ βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Στο Νησί των Ανέμων έφτασε εδώ και λίγες ώρες η εντυπωσιακή Σοφία Βεργκάρα παρέα με φίλους της, για να χαρεί τις διακοπές της

Ο Μαρκ Αντονι έγινε πατέρας για 8η φορά – το όνομα που επέλεξε με τη Νάντια Φερέιρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η 27χρονη σύζυγός του γέννησε το δεύτερο κοινό τους παιδί, μια κόρη, με το ζευγάρι να μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram.

Eίναι η κόρη πασίγνωστης ηθοποιού ‑ Σνομπάρει το Hollywood και ασχολείται με τις σπουδές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Επέλεξε να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από τη λάμψη της showbiz

Η ασυνήθιστη συμφωνία της Cameron Diaz με τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ανατρεπτική πρόταση της για έναν ευτυχισμένο γάμο

Ο Χάρι και η Μέγκαν φέρεται να πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο πριν δουν τον Κάρολο

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι φέρεται να υπεβλήθη σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο στο Χάιγκροουβ

Ποιες επαναλήψεις κυριάρχησαν στην τηλεθέαση ‑ Το top 10 της Nielsen

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ALPHA κυριάρχησε στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, με «Οικογενειακές Ιστορίες» και «Μπαμπά Σ`Αγαπώ» να ξεχωρίζουν στη Δευτέρα.

Η χιουμοριστική ανάρτηση της Λίλας Μπακλέση για την εγκυμοσύνη της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της, με έκδηλη ταλαιπωρία στο πρόσωπό της

Μπέτυ Αρβανίτη: Τι είχε πει για τον γιο της Αλέξη Σταμάτη – «Δεν υπήρξα ποτέ η κλασική μαμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει με συγκίνηση για τη μοναδική σχέση που χτίστηκε ανάμεσά τους, αποκαλύπτοντας πως μεγάλωσαν ουσιαστικά μαζί.

Ραγίζει καρδιές ο γιος του Λορέντζο Καριέρε: Από τη μέρα που έφυγες, έφυγε μαζί σου κι ένα κομμάτι της ψυχής μου, τίποτα δεν είναι πια όπως πριν

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σύζυγος της Έλενας Κατραβά πέθανε στα 51 του χρόνια - Μαζί είχαν αποκτήσει δύο γιους