E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την πικρία του για την Ελένη Μενεγάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Δημοσίευση 4/7/2024 | 13:53

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της»

Ο παρουσιαστής δήλωσε βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη, η οποία σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του έχει πάει σε εκπομπή του μόνο μία φορά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Με έχει στενοχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη που δε θα ήθελα να με ρωτήσεις. Είμαι πολύ πληγωμένος από την Ελένη. Να είναι καλά, τη σέβομαι, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πάρα πολύ ωραία στις εκπομπές… Είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Κι επειδή το έχω ξαναπεί και το έχει παίξει στην εκπομπή της, περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε «ρε συ Γρηγόρη πότε να έρθω;». Δε γίνεται να έχω πάει στα πρωινά της εφτά φορές κι εκείνη να έχει έρθει μόνο μία φορά στη ζωή της στην ΕΡΤ3, το 1998. Αυτό δε μου αρέσει που κάνει. Με στενοχωρεί».

«Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το The 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρωτήθηκε για την απόφασή της να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Κάνιε Γουεστ μάλλον αποκάλυψε πως είναι γκέι

Tabloid Χτες
Η on line διαφωνία των fan του

Μπλέικ Λάιβλι: Μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τη δικαστική διαμάχη με τον Τζάστιν Μπαλντόνι

Tabloid Χτες
«Βλέπω τόσες πολλές γυναίκες γύρω μου να φοβούνται να μιλήσουν»

Τελείωνε τη χημειοθεραπεία της και πήγαινε να δει τον Βασίλη Καρρά, αποκάλυψε για την Σούζυ Καζαντζίδου η κόρη της

Media Χτες
Ήταν από το ίδιο χωριό, ήμασταν και συγγενείς, τρίτα ξαδέρφια, πρόσθεσε

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτή είναι η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ

Media Χτες
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκινά μία νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Μέλλον ένα». Στο πλευρό του η Παραολυμπιονίκης, Γεωργία Καλτσή

Αρης Μουγκοπέτρος: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αρπάζουν χρήματα – Η προειδοποίηση του μουσικού

Tabloid Χτες
«Ενημερώνω τους ανθρώπους που με αγαπάνε πως δε θέλω να εξαπατηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση μαζί μου»

Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το δημόσιο μήνυμα

Tabloid Χτες
Την αποχώρησή της από τη «Γη της Ελιάς» ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram η Δώρα Χρυσικού

Το φετινό μενού στο Κονκλάβιο: Τι τρώνε και τι δεν τρώνε οι Καρδινάλιοι

Tabloid Χτες
Η αυστηρή επιτήρηση του φαγητού στο Βατικανό

Σάκης Τανιμανίδης για τον Μαυρίδη: «Είναι 10 φορές πιο άξιος, βάσει στατιστικής η πορεία είναι να καταλήξεις στη φυλακή ή ναρκομανής»

Celebrity Stories Χτες
«Γνώριζα για τα παιδικά του χρόνια, γι` αυτό ήμουν επιεικής μαζί του, ακόμα και όταν δεν μιλούσαμε»

Αθηνά Οικονομάκου: Μονοήμερη σε ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων με τον Τσερέλα – Ο έντονος διάλογός του

Celebrity Stories Χτες
Τους τσάκωσαν την ώρα που η συζήτηση ανάμεσά τους σοβάρεψε

Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου

Celebrity Stories Χτες
Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι γιος του πατέρα μου ο Νίκος Θεοδωράκης, είπε η κόρη του μεγάλου συνθέτη