E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάχη χαρακωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επiθεση Κασσελάκη στον Τσίπρα

Δημοσίευση 25/6/2024 | 12:22

Μάχη χαρακωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επiθεση Κασσελάκη στον Τσίπρα

Σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας από το πουθενά μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στις ΗΠΑ.

Η μετωπική σύγκρoυση κορυφαίων στελεχών συνεχίζεται καθώς στο στόχαστρο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν πρόκειται σε αυτή τη φάση να απαντήσει.

Ωστόσο, εκτός από τη σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, τώρα, ήρθε και η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος δήλωσε: «Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα».

Μιλώντας στο Action 24 ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ακόμα: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες».

Παράλληλα, όπως είπε «θεωρώ ότι όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν και αυτό δε θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

Τόνισε επίσης: «Προφανώς ως επικεφαλής του κόμματος θα πρέπει να απαντήσει για τα ζητήματα αυτά και για άλλα πολλά, να παρουσιάσει το σχέδιο το οποίο έχει αποτυπώσει σε αδρές γραμμές ενόψει του συνεδρίου».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά αναφερόμενη στον εξορθολογισμό των οικονομικών στον οποίο αναφέρεται στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης είπε ότι δε σημαίνει μόνο απoλύσεις αλλά η κατάσταση είναι οριακή και αυτό που λένε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να είναι διαφανή.

Ερωτηθείσα για τα περί χάους που παρέλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα η κα Κεχαγιά είπε: «Δε θέλω να προτρέξω του προέδρου και δεν έχω και την οικονομική ανάλυση για τα οικονομικά του κόμματος. Τις επόμενες ημέρες είπε ο πρόεδρος ότι θα παρουσιάσει οικονομικά στοιχεία για την κατάσταση του κόμματος». Πρόσθεσε ότι αυτό που είπε είναι ότι δε θα συμβιβαστεί και δε θα πάρει μαύρη σακούλα για να σώσει το κόμμα. «Είκοσι ημέρες πριν τις ευρωεκλογές είχε ανοίξει συζήτηση για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ήταν λίγο αφύσικο να συζητάμε για την επόμενη ημέρα και όχι για την ημέρα των ευρωεκλογών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μασκ στο Νταβός: «Σύντομα τα ρομπότ θα υπερτερούν αριθμητικά των ανθρώπων» ‑ Το «καρφί» για Τραμπ

Κόσμος Χτες
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Έλον Μασκ στο Νταβός

ΠΑΟΚ – Μπέτις 2‑0: Προκρίθηκε με γκολάρα και με μπαλάρα!

Αθλητικά Νέα Χτες
Tην τελευταία αγωνιστική στη Λιόν... ρέστα 8άδας!

Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι και τα σκυλιά τους από διαρροή υγραερίου

Ελλάδα Χτες
Ένας άνδρας και μια γυναίκα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους

Καθίζηση οδοστρώματος στον Πειραιά: Διεκόπη η κυκλοφορία

Ελλάδα Χτες
Επισημαίνεται ότι οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις εναλλακτικές διαδρομές που έχουν οριστεί για να αποφύγουν την περιοχή αυτή

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ οδηγούσε και άφησε την τελευταία του πνοή

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για 68χρονο άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του

Έπεσε το X – Δεν φορτώνει η πλατφόρμα σε εκατομμύρια χρήστες

Tech + Science Χτες
Πρόβλημα λειτουργίας του Twitter (νυν X) στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο

Ισπανία: Βρέθηκαν ακόμη δύο σοροί ‑ Στους 45 οι νεκροί

Κόσμος Χτες
«Θεωρητικά, πρόκειται για τους δύο νεκρούς που δεν είχαν βρεθεί ακόμη», εξήγησε ένας εκπρόσωπος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

«Ο Μπάρον μου έσωσε τη ζωή»: Ο γιος του Τραμπ είδε έναν αθλητή πολεμικών τεχνών να χτυπά γυναίκα και σήμανε συναγερμό

Κόσμος Χτες
Ο γιος του Αμερικανού προέδρου επικοινώνησε με τις βρετανικές αρχές

Παράσυρση ηλικιωμένης στη Γλυφάδα: Σπαρακτικό κλάμα παιδιού ‑ «Πού πάει η μαμά;»

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγω μέτρα από το σημείο που έχασε τη ζωή της η 56χρονη

Τουρκία: Νοσοκόμα κακοποίησε βρέφος που βρισκόταν σε θερμοκοιτίδα και το άφησε ανάπηρο

Κόσμος Χτες
Η νοσοκόμα χτυπούσε το μωρό στο κεφάλι άρχισε να κλαίει και στη συνέχεια σφίγγει το πόδι του και το τραβάει προς το μέρος της

«Τα ‘χωσε» ο Ζελένσκι στην Ευρώπη από το Νταβός: Ζούμε μια ατελείωτη «Μέρα της Μαρμότας»

Κόσμος Χτες
«Ένας χρόνος πέρασε και τίποτα δεν έχει αλλάξει» - «Αν ο Πούτιν αποφασίσει να καταλάβει τη Λιθουανία ή να πλήξει την Πολωνία, ποιος θα απαντήσει;» διερωτήθηκε