E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάχη χαρακωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επiθεση Κασσελάκη στον Τσίπρα

Δημοσίευση 25/6/2024 | 12:22

Μάχη χαρακωμάτων στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επiθεση Κασσελάκη στον Τσίπρα

Σε ένα νέο κύκλο εσωστρέφειας από το πουθενά μπαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανάρτηση του Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος βρίσκεται εδώ και ημέρες στις ΗΠΑ.

Η μετωπική σύγκρoυση κορυφαίων στελεχών συνεχίζεται καθώς στο στόχαστρο του Στέφανου Κασσελάκη μπήκε ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr δεν πρόκειται σε αυτή τη φάση να απαντήσει.

Ωστόσο, εκτός από τη σύγκρουση ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, τώρα, ήρθε και η τοποθέτηση του Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος δήλωσε: «Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα».

Μιλώντας στο Action 24 ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ακόμα: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες».

Παράλληλα, όπως είπε «θεωρώ ότι όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν και αυτό δε θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα».

Τόνισε επίσης: «Προφανώς ως επικεφαλής του κόμματος θα πρέπει να απαντήσει για τα ζητήματα αυτά και για άλλα πολλά, να παρουσιάσει το σχέδιο το οποίο έχει αποτυπώσει σε αδρές γραμμές ενόψει του συνεδρίου».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά αναφερόμενη στον εξορθολογισμό των οικονομικών στον οποίο αναφέρεται στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης είπε ότι δε σημαίνει μόνο απoλύσεις αλλά η κατάσταση είναι οριακή και αυτό που λένε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα οικονομικά των κομμάτων πρέπει να είναι διαφανή.

Ερωτηθείσα για τα περί χάους που παρέλαβε από τον Αλέξη Τσίπρα η κα Κεχαγιά είπε: «Δε θέλω να προτρέξω του προέδρου και δεν έχω και την οικονομική ανάλυση για τα οικονομικά του κόμματος. Τις επόμενες ημέρες είπε ο πρόεδρος ότι θα παρουσιάσει οικονομικά στοιχεία για την κατάσταση του κόμματος». Πρόσθεσε ότι αυτό που είπε είναι ότι δε θα συμβιβαστεί και δε θα πάρει μαύρη σακούλα για να σώσει το κόμμα. «Είκοσι ημέρες πριν τις ευρωεκλογές είχε ανοίξει συζήτηση για το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα. Ήταν λίγο αφύσικο να συζητάμε για την επόμενη ημέρα και όχι για την ημέρα των ευρωεκλογών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τηλεφωνικών απατεώνων

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Παρέσυραν γυναίκα να πετάξει από το μπαλκόνι χρυσαφικά και χρήματα

Αυστραλία: Κατσαρίδες 200.000 δολαρίων – Έφοδος αποκάλυψε πάνω από 100.000 έντομα‑γίγαντες

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Οι περισσότερες από τις κατασχεθείσες κατσαρίδες πρόκειται να θανατωθούν

Καιρός Σάββατο: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας έως 33 βαθμούς ‑ πού αναμένονται καταιγίδες

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά κατά τις μεσημβρινές ώρες

Βόλος: Τετραετής φυλάκιση για 53χρονο που επιχείρησε να βγάλει τα μάτια του αδερφού του

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο ξυπόλυτος, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο και το εσώρουχό του

Σομαλία: Η Τουρκία έβαλε στο μάτι τα «χρυσά» αποθέματα ουρανίου

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Η Αγκυρα επεκτείνει την επιρροή της στην Αφρική

Νέοι οδηγοί και επικίνδυνες συμπεριφορές: Τι αποκαλύπτει νέα ευρωπαϊκή έρευνα για την Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
Στοιχεία που προβληματίζουν: οι νέοι Έλληνες οδηγοί ξεχωρίζουν αρνητικά σε κινητό, ζώνη ασφαλείας και αλκοόλ

Η Ουκρανία ζητάει συγγνώμη για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα

E-Daily 2.TopNews 06.06.2026
«Ήταν αποτέλεσμα των συνθηκών που προκάλεσε η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας»

Τραγωδία στη Σαχάρα: 49 νεκροί από δίψα σε ακινητοποιημένο φορτηγό στο Νίγηρα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δύο άνδρες κατάφεραν να επιβιώσουν αφού περπάτησαν περισσότερο από 50 χιλιόμετρα μέχρι να βρουν πηγή νερού και ειδοποίησουν τις αρχές

Τραγικό τέλος στις έρευνες για την 11χρονη Λιανά στη Γαλλία: Αναγνωρίστηκε η σορός της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Παρασκευή - Έρευνα για απαγωγή, παράνομη κράτηση και δολοφονία ανήλικης

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη


LIVE Πολιτική Χτες
Μεγάλο ερώτημα εάν θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα

Πέθανε ο Γιώργος Σουφλιάς σε ηλικία 85 ετών

E-Daily 2.TopNews Χτες
Επί σειρά ετών κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ και διεκδικητής της ηγεσίας της το 1996 έναντι του Μιλτιάδη Έβερτ και το 1997 έναντι του Κώστα Καραμανλή