E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: «Στα 9 μου είχα επαφές με αγοράκια που σήμερα έχουν παιδιά – Ο παππούς μου είχε πάει με άντρα»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στο S e x Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube

Δημοσίευση 13/6/2024 | 08:34

Τάσος Ξιαρχό: «Στα 9 μου είχα επαφές με αγοράκια που σήμερα έχουν παιδιά – Ο παππούς μου είχε πάει με άντρα»

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για όλους και για όλα, αναφέρθηκε στη σ ε ξ ο υ α λ ι κ ό τ η τ ά του, στη σχέση τους με τους γονείς τους, αλλά και τη στιγμή που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Πρώτη φορά έκανα σ ε ξ στα 17 μου, αλλά πρώτη φορά νομίζω ότι έκανα στα 9 μου και πρώτη φορά μου κάνανε σ ε ξ στα 6 μου. Ήταν ένας άνθρωπος 17 ετών. Όταν ένας μεγαλύτερος σου κάνει κάτι κι είσαι παιδί νομίζεις ότι είναι σωστό και πρέπει να γίνει. Σίγουρα όμως, μέσα μας ξέρουμε τι είναι κακό και δεν πρέπει να γίνει. Ένιωθα φόβο όποτε καταλάβαινα ότι αυτό δεν είναι σωστό. Ήμουν στη γειτονιά μου και έπαιζα και εκεί με προσέγγισε ένα παιδί, έφτιαξε ένα σπιτάκι, με έβαλε μέσα και έγινε ό,τι έγινε. Επειδή πέρναγα δύσκολα παιδικά χρόνια αυτό διαγράφτηκε από τη μνήμη μου. Στα 20 περίπου μου ήρθε ξανά στη μνήμη και θυμήθηκα όλο αυτό το πράγμα. Για κάποιο λόγο έπρεπε να το βιώσω αυτό το πράγμα. Στο σπίτι μου βίωνα πολύ χειρότερες καταστάσεις όποτε αυτό δε μου φαινόταν κάτι», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Και συνέχισε: «Μου άρεσαν οι άντρες, αλλά έχω πάει και με γυναίκες. Από μικρός ένιωθα έλξη προς τον άντρα. Δεν υπήρχε κάπου να απευθυνθώ τότε για να μιλήσω για τη σ ε ξ ο υ α λ ι κ ό τ η τ ά μου. Στα 9 μου είχα κάποιες επαφές με αλλά αγοράκια και τώρα αυτά τα αγόρια μπορεί να είναι παντρεμένοι με παιδιά. Θα τους πω καταπιεσμένους ανθρώπους».

«Πιστεύω ότι η γενιά του πατέρα μου είχε παρά πολλούς ομοφυλόφιλους. Όταν αυτοί οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να κάνουν οικογένεια και παιδιά ή να έχουν ερωτική συνεύρεση με γυναίκα γιατί έτσι πρέπει, όταν περνούν τα χρόνια και δουν ότι τους λείπει αυτό που πραγματικά θέλουν, θα βγει από μέσα τους βiα. Γι’ αυτό στην εποχή μας βλέπουμε πολλούς παντρεμένους να ξεφεύγουν μετά από κάποια στιγμή και να γίνονται όχι απλά γκέι αλλά παθιασμένοι γκέι. Μπορεί ο πατέρας μου να είναι ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος αλλά δεν το εύχομαι. Είναι κρίμα να μη ζεις αυτό που θες να ζήσεις», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο γνωστός χορογράφος.

Για τη δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, ο Τάσος Ξιάρχο εξομολογήθηκε: «Ο πατέρας μου έπεσε με τα μούτρα σε οτιδήποτε του έδινε ηδoνή πέρα από το σ ε ξ. Ο πατέρας μου ασκούσε βiα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Δεν ήταν μισογύνης, ήταν απλά ένας δυστυχισμένος άνθρωπος. Δε μισεί τη γυναίκα επειδή είναι γυναίκα, μισεί τη γυναίκα επειδή δεν μπορούσε να έχει έναν άντρα. Αν ήταν γκέι δε θα ήταν μισογύνης. Δεν το έχει παραδεχτεί ο πατέρας μου αυτό».

Για τη στιγμή που αποφάσισε να αποκαλύψει στον πατέρα του ότι είναι ομοφυλόφιλος, ο Τάσος Ξιάρχο ανέφερε: «Όταν έγινα 18 πήγα να μετακομίσω στον πατέρα μου γιατί ήθελα να δω τι γίνεται και εκεί. Είπα στον πατέρα μου ότι είμαι γκέι και πρέπει να ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που είδα μάτια θολωμένα από κενό. Εκείνη την ημέρα έκανε τόσους πολλούς μπάφους που δε με άκουγε καν. Την επόμενη ημέρα έφυγα και τον άφησα μόνο να περάσει τον Γολγοθά, γιατί αυτός ο Γολγοθάς δεν είναι δικός μου είναι δικός του. Για εμένα είναι ελευθερία».

«Είπα στη γιαγιά μου ότι είμαι γκέι και εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο παππούς μου και είπε “και εγώ είχα πάει μικρός με τον τάδε, έναν άντρα που δούλευαν μαζί”. Όπως καταλαβαίνεις έγινε χαμός. Η γιαγιά μου το ήξερε εννοείται. Το DNA δεν πέφτει ποτέ έξω και χαίρομαι που δεν είμαι ο παππούς μου και μπορώ να ζήσω ελεύθερα», παραδέχτηκε ο ίδιος.

Τέλος, ο Τάσος Ξιαρχός αναφερόμενος στην απόπειρα αυτoκτονίας που είχε κάνει, εξήγησε: «Τότε που έκανα την απόπειρα ήταν παρά πολύ κακό για εκείνη την περίοδο αλλά ήταν και παρά πολύ καλό γιατί για εμένα ήρθε η λύτρωση. Παραδειγματίστηκα, έκανα ότι έκανα στον εαυτό μου, πήγα να γίνω καλά και εκεί έσκασε το AIDS και ξανά έπεσα. Μέσα σε ένα χρόνο είχα απόπειρα, cancel στο διαδίκτυο, AIDS και κατάφερα να είμαι ζωντανός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left Χτες
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα