E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός

«Μού έχουν ζητήσει σeξ για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα»

Δημοσίευση 12/6/2024 | 19:20

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός

Ο Τάσος Ξιαρχό αποκάλυψε πως είναι οροθετικός, αναφέροντας τον τρόπο που το χειρίζεται ψυχολογικά, ενώ ανέφερε πως άτομα τον προσέγγισαν σκόπιμα για να κολλήσουν και να λάβουν το σχετικό επίδομα από το κράτος.

Μιλώντας στο podcast που παρουσιάζει η Δάφνη Καραβοκύρη, ο 32χρονος χορογράφος ανέφερε πως «το σeξ μπήκε στη ζωή μου πολύ πρόσφατα, είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορωνοϊό, έκανα μια δύο φορές τον χρόνο κι αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σeξ με τον χορό. Ήθελα αυτό κι είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σeξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα. Ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω».

Έπειτα, ανέφερε: «Για αρχή πρέπει να εξηγήσουμε τι είναι οροθετικός. Οροθετικός είναι ο ιός του HIV, ο οποίος θέλει πολλά χρόνια για να ενεργοποιηθεί. Πριν από δύο χρόνια, τέτοιο μήνα είδα ένα όνειρο παράξενο και ξύπνησα κι είπα “έχω AIDS”. Είχε πολλά αγκάθια, πολύ αίμα. Από μωρό βλέπω αυτό το όνειρο, μια γερασμένη γυναίκα να με δείχνει σαν να είμαι ετοιμοθάνατος. Μπορεί να είχα και τον φόβο μέσα μου, γιατί έκανα σeξ χωρίς προστασία, γιατί έκανα ναρκωτικά, είχα χαθεί».

«Είναι τυφλό το σύστημα. Αν το πάθεις και δεν έχεις κάποιον να σου μιλήσει, μπορεί να μπλοκάρεις και να περάσουν μήνες για να πάρεις αγωγή και δεν πρέπει. Είναι ένα χάπι την ημέρα για όλη σου τη ζωή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «σε αυτόν τον χώρο των γκέι και του Grindr αν ο άλλος δεν θέλει να βάλει προφυλακτικό, θέλει να κάνει χωρίς και ξέρει ότι μπορεί να του προκύψει στη ζωή του, δεν μπορώ να ενημερώνω κάθε άνθρωπο για αυτό που έχω, ξέροντας ότι δεν κολλάει κιόλας. Μου έχει τύχει να θέλουν να κάνουμε σeξ, για να κολλήσουν και να πάρουν το επίδομα. Είναι περίπου 700 ευρώ, θα το πάρω φέτος. Ένιωθα τύψεις να πάρω χρήματα που ήταν για δική μου απροσεξία κι όχι από τον οργανισμό μου. Πλέον θα το πάρω γιατί ψυχολογικά έπεσα τόσο πολύ όταν το έμαθα που έχασα δουλειές κλπ. Ήταν βαρύ, βάναυσο για έναν άνθρωπο που το έβλεπε αυτό ως τότε με τις ταινίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid Χτες
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid Χτες
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz Χτες
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social Χτες
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid Χτες
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1