E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιούνιος με γενέθλιο party, νέα πιάτα και Pride cocktails στο Hard Rock Cafe Athens

Δημοσίευση 12/6/2024 | 12:54

Ιούνιος με γενέθλιο party, νέα πιάτα και Pride cocktails στο Hard Rock Cafe Athens

Ένα μήνα γεμάτο fun events, πεντανόστιμα —όπως πάντα— καινούρια burgers και cocktails, εμβληματικά t-shirts και τις καλύτερες μουσικές της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν οι επισκέπτες του Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με τα γενέθλια του Hard Rock στις 14 Ιουνίου. Από νωρίς το μεσημέρι, στη μία, το Hard Rock Cafe της Αθήνας, γιορτάζει τα 53 χρόνια παρουσίας του ομίλου σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται μία πολύ αγαπημένη dj του αθηναϊκού κοινού, τη Φωτεινή Γαλάνη. Κι επειδή δε γίνεται πάρτι χωρίς γλυκό, στις 2 μ.μ. θα γίνει η κοπή και το μοίρασμα της πιο ροκ τούρτας της Αθήνας!

Από τις 14 Ιουνίου, όμως, και για όλο το καλοκαίρι, θα είναι διαθέσιμα και τα 5 νικητήρια burgers του διαγωνισμού World Burger Tour. Ινδία, Νεπάλ, Ρουμανία, Βραζιλία και Η.Π.Α., βρέθηκαν στις πρώτες πέντε θέσεις της παγκόσμιας μάχης όλων των Hard Rock Cafe και πλέον μπορείτε να δοκιμάσετε τις απολαυστικές συμμετοχές τους! Κάθε burger έχει και ένα στοιχείο από τις τοπικές κουζίνες της κάθε χώρας, οπότε είναι μια τέλεια ευκαιρία για να εξερευνήσετε γεύσεις που διαφορετικά ίσως να μην είχατε την επιλογή. Επιπλέον, για εκείνη την ημέρα και μόνο, όποιος θαμώνας επιλέξει ένα από τα WBT Burgers, θα αποκτήσει μοναδική έκπτωση 50% στο κλασικό Hard Rock Cafe Athens t-shirt!

Τον Ιούνιο δε γιορτάζουμε μόνο γενέθλια αλλά και την αγάπη, την υπερηφάνεια, τη διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη. Στις 15 Ιουνίου, λοιπόν, το Hard Rock Cafe της Αθήνας, πιστό στο επί χρόνια moto του, Love All — Serve All, συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Pride Athens. Από τις 3, το μεσημέρι, χορεύουμε με τις όχι-και-τόσο-guilty pleasure μουσικές μας και πίνουμε Pride Sunrise στα χρώματα του ουράνιου τόξου με: πουρέ φράουλας, μοσχολέμονο, χυμούς ανανά, πορτοκάλι, μάνγκο, blue curaçao και, φυσικά, τεκίλα! Όσοι, μάλιστα, συμμετέχουν και στην παρέλαση, έχουν έξτρα έκπτωση 20% στα μη αλκοολούχα ποτά και το φαγητό.

Συνεχίζοντας τη φιέστα, από τις 15 έως και τις 17 Ιουνίου, το Hard Rock Cafe Athens έχει αφιερώσει ένα menu σε ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στις ζωές όλων μας, τον πατέρα! Οι ευφάνταστοι chefs του cafe, «φέρνουν» τον μπαμπά στο προσκήνιο και του έχουν ετοιμάσει ένα λαχταριστό New York Steak που ψήνεται στη σχάρα «μέχρι τελειότητας», γλασάρεται σε σάλτσα μανιταριών, bourbon και μπέικον και τοποθετείται πάνω σε τραγανές τηγανητές πατάτες με καβουρδισμένο σκόρδο aioli. Κάθε μπαμπάς, μπορεί να συνοδέψει τη νεοΰορκέζικη μπριζόλα του με την καπνιστή εκδοχή ενός από τα πιο διάσημα vintage cocktail: Smoked Old Fashioned με βάση το Bulleit Bourbon, μια υποψία σπιτικού σιροπιού καστανής ζάχαρης και νύξεις πικροκέρασου, μαζί με 1 ποτήρι μπύρα FIX δωρεάν.

Με τόσο γεμάτο πρόγραμμα, δε θα μείνει κανείς παραπονεμένος! Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι η καλύτερη αφορμή για να πάρετε όσους αγαπάτε και να έρθετε να γιορτάσετε στο Hard Rock Cafe Athens, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι, τρώγοντας τις πιο εκλεκτές γεύσεις και ακούγοντας τις πιο uplifting μουσικές!

Σχετικά με το Hard Rock®:
Η Hard Rock International (HRI) είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως με εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 70 χώρες που εκτείνονται σε 309 τοποθεσίες και περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, καζίνο, Rock Shops®, Live Performance Venues και καφέ. Το παγκόσμιο πρόγραμμα αφοσίωσης Unity by Hard Rock™ επιβραβεύει τα μέλη για τα πράγματα που αγαπούν σε όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Η HRI ξεκίνησε, επίσης, μια κοινή επιχείρηση με την επωνυμία Hard Rock Digital το 2020, ένα διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο λιανικής πώλησης και μια διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ξεκινώντας με μια κιθάρα του Eric Clapton, η Hard Rock κατέχει σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο πολύτιμη συλλογή αυθεντικών μουσικών αναμνηστικών στον κόσμο με περισσότερα από 88.000 κομμάτια, τα οποία εκθέτονται στις τοποθεσίες της παγκοσμίως. Η Hard Rock Hotels έχει ανακηρυχθεί ως το κορυφαίο brand στη μελέτη ικανοποίησης επισκεπτών ξενοδοχείων της JD Power στη Βόρεια Αμερική, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και έχει επίσης διακριθεί μεταξύ των κορυφαίων Upper Upscale ξενοδοχείων για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Η HRI χαρακτηρίστηκε το 2021 ως εταιρεία με την καλύτερη διαχείριση στις ΗΠΑ από την Deloitte Private και την Wall Street Journal και από τότε έχει τιμηθεί άλλες τέσσερις φορές. Το Hard Rock έχει τιμηθεί από το περιοδικό Forbes ως ένας από τους καλύτερους εργοδότες στον κόσμο, όπως επίσης ένας από τους καλύτερους εργοδότες για τις γυναίκες, τη διαφορετικότητα και τους νέους, καθώς και ως κορυφαίος εργοδότης στη βιομηχανία ταξιδιών και αναψυχής, παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Στα Global Gaming Awards 2022, το Hard Rock ονομάστηκε Land-Based Χειριστής της Χρονιάς για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια. Η Hard Rock International κατέχει αυτή τη στιγμή επενδυτικούς βαθμούς από οργανισμούς αξιολόγησης πρωτογενούς επενδυτικής βαθμίδας: (BBB), την S&P Global Ratings (BBB) και τη Fitch Ratings.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hard Rock International, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.hardrock.com  ή shop.hardrock.com  

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Χτες
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life Προχτές
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life Προχτές
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life Προχτές
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness Προχτές
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις Προχτές
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις

Lazy Duck Αthens: Urban vibes, casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Wellness 17.10.2024
Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής

Beefbar Athens: Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο για μοναδικές στιγμές!

Wellness 17.10.2024
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας

Halloween στο Athens Metro Mall

Better life 17.10.2024
Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!