E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mastercard: Η απόλυτη foodie εμπειρία του Around the table επιστρέφει!

40 hot εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 menus με τοπικά υλικά, έως 40€/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους καρτών Mastercard® στο aroundthetable.gr

Δημοσίευση 5/6/2024 | 12:08

Mastercard: Η απόλυτη foodie εμπειρία του Around the table επιστρέφει!

Το Around the table, το γαστρονομικό event από τη Mastercard, επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά και προσκαλεί τους κατόχους καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού να απολαύσουν ειδικά σχεδιασμένα menus, βασισμένα σε τοπικά υλικά, τα οποία προσφέρονται σε προνομιακές τιμές.

Από τις 27 Μαΐου έως και τις 16 Ιουνίου, οι σεφ 40 αγαπημένων εστιατορίων της Αθήνας δημιουργούν αποκλειστικά για το Around the table 40 tailor-made menus έως 40€/άτομο, που αναδεικνύουν τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και δίνουν έμφαση στην εντοπιότητα και την εποχικότητα. Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard μπορούν να κάνουν εύκολα την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους μέσω της πλατφόρμας aroundthetable.gr και να δοκιμάσουν τα πιο viral πιάτα της πόλης με έμπνευση από την ελληνική κουζίνα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Around the table, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους σεφ και να ανακαλύψουν την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας μέσα από αυθεντικές συνταγές, αρωματικά cocktails, μαθήματα μαγειρικής και ελληνικά κρασιά. Οι εμπειρίες είναι διαθέσιμες μέσα από την ίδια πλατφόρμα.

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου, celebrities, στελέχη των media, αλλά και γνωστοί foodies έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ατμοσφαιρικό κήπο του εστιατορίου zohόs, στο πλαίσιο του Around the table. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πρώτοι την Around the table εμπειρία, καθώς απόλαυσαν το ειδικά σχεδιασμένο μενού, το οποίο είναι διαθέσιμο σε μία από τις ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες της ενέργειας.

H Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, ανέφερε: «Το Around the table δεν είναι απλώς ένα ακόμα γαστρονομικό γεγονός. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια πρωτοβουλία, όπου θα δώσει την ευκαιρία στις νέες γενιές να ανακαλύψουν τη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας μέσα από ειδικά σχεδιασμένα μενού σε προνομιακές τιμές. Φυσικά, το Around the table αποτελεί για όλους την τέλεια αφορμή να μαζευτούμε γύρω από ένα τραπέζι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να απολαύσουμε τα πιο viral πιάτα της πόλης, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη γευστική κληρονομιά της Ελλάδας».

Tο Around the table υλοποιείται με την υπογραφή της Mastercard, ενώ την πρωτοβουλία ανέπτυξε και ενορχηστρώνει η Toposophy.

Σχετικά με τη Mastercard

Η Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, είναι μια εταιρεία τεχνολογίας που δραστηριοποιείται στο χώρο των πληρωμών. Αποστολή μας είναι η ενδυνάμωση και διασύνδεση της παγκόσμιας ψηφιακής οικονομίας, χωρίς αποκλεισμούς, προς όφελος όλων, με μεθόδους που κάνουν τις καθημερινές εμπορικές συναλλαγές πιο ασφαλείς, εύκολες και προσβάσιμες. Χρησιμοποιώντας ασφαλή δεδομένα και δίκτυα, λειτουργώντας με συνεργασίες και πάθος, τα προϊόντα και οι λύσεις μας υποστηρίζουν τους ιδιώτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις, στοχεύοντας στη μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής τους. Το ήθος μας, διαμορφώνει την κουλτούρα μας καθώς και όλες τις δράσεις που πραγματοποιούμε εντός και εκτός της εταιρείας, με στόχο τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που διέπεται από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Μέσα από τη λειτουργία ενός δικτύου επεξεργασίας συναλλαγών σε περισσότερες από 210 χώρες και γεωγραφικές περιοχές, δημιουργούμε έναν βιώσιμο κόσμο, που προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές δυνατότητες ανεκτίμητης αξίας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απόλυτη Halloween εμπειρία μόνο στα Museum of Illusions Αθήνας & Θεσσαλονίκης!

Better life Χτες
Τα Μουσεία Ψευδαισθήσεων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μετατρέπονται στο πιο πρωτότυπο Halloween σκηνικό και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να φωνάξουν `Trick or Treat`!

Έλενα Παπαρίζου: 20 χρόνια My number one!

Better life Προχτές
Μαζί της βρέθηκαν και 3 υποψήφιοι καλλιτέχνες για τον εθνικό τελικό

H Ζενεβιέβ Μαζαρί στο AthensCon Cosplay Championship 2024!

Better life Προχτές
Η μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίζουμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και θα φέρει τη δική της ζεν ενέργεια!

Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές του eCommerce Pharmacy & Beauty Business Summit

Better life Προχτές
Το συνέδριο θα εστιάσει στις τρέχουσες τάσεις, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που διαμορφώνουν το μέλλον του ηλεκτρονικού φαρμακείου και του beauty e-shop

Μαζί για το Παιδί: Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι»

Wellness Προχτές
Το φεστιβάλ περιλάμβανε μια πληθώρα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά

Mastercard: Athens Innovation Forum 2024 – Οδηγούμε μαζί την καινοτομία του μέλλοντος

Δράσεις Προχτές
Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εμπνευστικές ομιλίες και συζητήσεις

Lazy Duck Αthens: Urban vibes, casual ατμόσφαιρα και ένα μενού αφιερωμένο στα σάντουιτς

Wellness 17.10.2024
Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο ιστορικό κτίριο που στέγαζε το Tailor’s House άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του το Lazy Duck, έτοιμο να μας μυήσει στον δικό του χαλαρό τρόπο ζωής

Beefbar Athens: Το Beefy Brunch επιστρέφει με νέες γεύσεις και έναν ανανεωμένο χώρο για μοναδικές στιγμές!

Wellness 17.10.2024
Το πολυαναμενόμενο Beefy Brunch του Beefbar Athens επιστρέφει και αυτήν τη σεζόν για να ομορφύνει τα Σαββατοκύριακά σας

Halloween στο Athens Metro Mall

Better life 17.10.2024
Athens Metro Mall Halloween Shopping…γιατί η φάση είναι CREEPY!