E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χωρίς τέλος το θρίλερ στα Ανω Λιόσια: Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα

Συναγερμός στην Αστυνομία

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 1/6/2024 | 12:49

Χωρίς τέλος το θρίλερ στα Ανω Λιόσια: Κεφάλι και πόδια εντοπίστηκαν σε κάδο απορριμάτων κοντά στο σπίτι με το απανθρακωμένο πτώμα

Σοκ προκαλούν οι εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση με το απανθρακωμένο πτώμα άνδρα που βρέθηκε σε αυλή στα Άνω Λιόσια. Σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της τραγωδίας, σε κάδο απορριμμάτων, εντοπίστηκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και πόδια τα οποία εικάζονται ότι ανήκουν στον ηλικιωμένο.

Τα ανθρώπινα μέλη τα έχουν παραλάβει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και τα έχουν μεταφέρει στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να εξεταστούν για να διαπιστωθεί εάν όντως ανήκουν στον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast στην οικία, όπου εντοπίστηκε ο απανθρακωμένος – τεμαχισμένος άνδρας, έχει μεταφερθεί παρουσία εισαγγελέα, ο γιος του ο οποίος κρατείται από το βράδυ της Παρασκευής 31/5.

20 ημέρες ήταν νεκρός ο άνδρας

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πεθάνει εδώ και περίπου 20 ημέρες ενώ ο 59χρονος γιος του, ο οποίος προσήχθη, ομολόγησε πως τον έκαψε υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οι Αρχές ειδοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 31/5 καθώς αναδυόταν δυσοσμία από τη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αγαμέμνονος.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, τη Δευτέρα 27/5 ή την Τρίτη 28/5 ο γιος έκαιγε κάτι στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, κάποιοι επισημαίνουν ότι είχε κληθεί η πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασε εκεί το πυροσβεστικό όχημα, εκείνος την είχε σβήσει και εκείνοι έφυγαν χωρίς να κάνουν έλεγχο.

Δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στη συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος, γεννημένος το 1965, αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στη συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Γείτονες που παρακολουθούσαν από την ταράτσα τα δρώμενα, μιλούν για διαμελισμένο σώμα και μάλιστα ότι κάποια μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα πιθάρι στην αυλή.

Από τις Αρχές εξετάζεται αν ο πατέρας του πέθανε από φυσικά αίτια και μετά του έβαλε φωτιά ο 59χρονος ή αν τον σκότωσε ο 59χρονος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Oracle: Γιατί απέλυσε 21.000 εργαζομένους μέσα σε ένα χρόνο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Oracle επιβεβαίωσε επίσημα τη μείωση 21.000 θέσεων εργασίας σε διάστημα 12 μηνών, επικαλούμενη την υιοθέτηση τεχνολογιών

Ποιες είναι οι Ρωσίδες που κατονόμασε ο Μπιλ Γκέιτς και τι αποκάλυψε για τον Επστάιν

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Αποκαλυπτικό πρακτικό κατάθεσης στο Κογκρέσο φέρνει στο φως ισχυρισμούς για απόπειρα εκβιασμού του ιδρυτή της Microsoft με όπλο τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Ποια ήταν η 36χρονη γιατρός που έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα στη Μυτιλήνη και τι αποκαλύπτουν οι συνάδελφοί της

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η νεαρή γιατρός του ΕΚΑΒ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και μέσα σε πέντε μέρες έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής προς την Αθήνα.

Ευθανασία σε παιδί για πρώτη φορά στην Ολλανδία ‑ τι αποκάλυψε η υπουργός Υγείας

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Εισαγγελία της Ολλανδίας θα κρίνει αν ο γιατρός που εφάρμοσε τη διαδικασία ενήργησε εντός του νομικού πλαισίου που ισχύει από το 2024.

Από το 2017 δρούσε το κύκλωμα ρευματοκλοπών: Και γνωστές επιχειρήσεις ανάμεσα στους εμπλεκόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πέντε συλλήψεις - Τι είπε η εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας

Αστεροειδής περνάει ξυστά από τη Γη το Σάββατο: Πόσο μεγάλος είναι και τι λένε οι επιστήμονες

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος καθησυχάζει πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος σύγκρουσης από το πέρασμα του ουράνιου σώματος το Σάββατο.

«Με χτύπησε, προσπάθησα να αμυνθώ» υποστηρίζει η 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Όπως τόνισε η συνήγορός της, λίγες ημέρες νωρίτερα ο σύντροφός της επιχείρησε να την πνίξει και σώθηκε την τελευταία στιγμή

Σταματάει από την Εθνική Ελλάδος ο Κωνσταντέλιας

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας εξήγησε πως η απόφασή του δεν σχετίζεται με αγωνιστικούς λόγους αλλά σε προσωπικά και οικογενειακά δεδομένα

Ανεβαίνει το θερμόμετρο μεταξύ Ουκρανίας – Πολωνίας: Ακύρωσε ταξίδι στη χώρα ο Ζελένσκι

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η κυβέρνηση της Πολωνίας αρνείται τη διαμεσολάβηση προκειμένου να εκτονωθεί η διπλωματική κρίση με την Ουκρανία

Πακιστάν: Διασώθηκε Γαλλίδα που κρατούνταν αιχμάλωτη για 12 χρόνια από τον σύζυγό της

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η 54χρονη κατήγγειλε στις αρχές ότι ο σύζυγός της είχε «φυλακίσει» εκείνη και τα παιδιά της, από τότε που μετακόμισαν στο Πακιστάν από την Αυστραλία το 2014

Πρώτο κρούσμα Έμπολα στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Συναγερμός στις υγειονομικές αρχές της χώρας - Σε απομόνωση ο γιατρός, έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση επαφών

Ρόδος: Τουρίστας βγήκε ολόγυμνος στο δρόμο, ανέβηκε σε ασθενοφόρο και πήδηξε στην άσφαλτο, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η αστυνομία τον μετέφερε σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου για να λάβει θεραπεία