E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς απάντησε σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν χωρίζει με τον Μπεν Αφλεκ

Σε συνέντευξη Τύπου για τη νέα της ταινία, η σταρ ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού με τον ηθοποιό

Δημοσίευση 23/5/2024 | 12:05

Τζένιφερ Λόπεζ: Πώς απάντησε σε δημοσιογράφο που τη ρώτησε αν χωρίζει με τον Μπεν Αφλεκ

H Tζένιφερ Λόπεζ ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου για την κατάσταση της σχέσης της με τον Μπεν Άφλεκ. Με τα δημοσιεύματα περί χωρισμού να διαδέχονται το ένα το άλλο και το ζευγάρι να έχει σταματήσει τις κοινές εμφανίσεις, οι θαυμαστές τους αναρωτιούνται τι συμβαίνει στον γάμο τους.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Λατίνα σταρ στο Μεξικό, για την επερχόμενη ταινία της, «Atlas», ρωτήθηκε για τον σύζυγό της.

«Είναι αλήθεια οι φήμες που λένε ότι εσύ και ο Μπεν χωρίζετε;», τη ρωτά ένας δημοσιογράφος, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η τραγουδίστρια αρχικά, γελά αμήχανα και κοιτά προς άλλη κατεύθυνση. Κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν να προσπεράσει την ερώτηση, η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε την απάντησή της. «Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτά», είπε η σταρ κοιτώντας τον δημοσιογράφο.

Δείτε το βίντεο:

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2022, αφού τα ξαναβρήκε μετά από πολλά χρόνια, δείχνει πως οδηγείται σιγά - σιγά ξανά προς το διαζύγιο. Κι ενώ η αιτία που τους οδήγησε στον χωρισμό τότε, ήταν η έκθεση της σχέσης τους στη δημοσιότητα και οι παπαράτσι, τώρα φαίνεται να είναι άλλη.

Οι σχεδόν δύο δεκαετίες που πέρασαν χώρια φαίνεται πως έφεραν αλλαγές και στους δύο, με αποτέλεσμα να μην τους συνδέουν πλέον πολλά, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους. Όπως αναφέρει άτομο που είναι κοντά στο ζευγάρι, διαφέρουν ακόμα και στον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον Τύπο.

«Απλώς έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ο Μπεν μισεί κάθε προσοχή και αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα. Η Τζένιφερ είχε πάντα διαφορετική προσέγγιση», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο Μπεν Άφλεκ πάντα εντυπωσιαζόταν από την εργατικότητα της Τζένιφερ Λόπεζ και το πώς κατάφερνε να μοιάζει «επαγγελματίας», όμως ποτέ δεν ένιωθε άνετα με το να μοιράζεται τη ζωή τους δημόσια.

«Αν και το θαυμάζει σε εκείνη, δεν τον κάνει χαρούμενο και προκαλεί άγχος στη ζωή του και μετά, στη δική της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ διαφορετικά στυλ, τα οποία συγκρούονται», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη το Σάββατο, σε φωτογραφίες που έλαβε το TMZ, να αποχωρεί από το σχολείο του παιδιού του χωρίς να φοράει τη βέρα του γάμου του.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Μπεν Άφλεκ εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του από τότε που άρχισαν οι φήμες χωρισμού στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα τις φήμες ενισχύει και το γεγονός ότι ο «Μπάτμαν» ζει χωριστά από την JLo εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς μετακόμισε από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πέρυσι, σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood.

Όταν ο σταρ του «Gone Girl» εθεάθη να παίρνει τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη τους την Πέμπτη, τόσο αυτός όσο και η Λόπεζ φορούσαν ακόμα τα δαχτυλίδια τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη μέσα σε 24 ώρες που ώθησαν τον Άφλεκ να βγάλει τη βέρα του. Εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση στη σχέση του ή ακόμη και ότι έχει ήδη χωρίσει και μένει σε ξεχωριστά σπίτια, οι δύο σταρ ωστόσο, πέρασαν μαζί την Κυριακή μαζί και… φρόντισαν να δείξουν στους παπαράτσι που βρίσκονταν κοντά τους, πόσο ευδιάθετοι είναι.

Το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα από το αμάξι. Ο Άφλεκ οδηγούσε και η JLo καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Όταν είδαν τον φωτογράφο χαμογέλασαν, κίνηση σπάνια και για τους δύο, που ως επί το πλείστον αδιαφορούν για τους παπαράτσι. Παρόλα αυτά, δε φάνηκε να «έπεισαν» το πρακτορείο.

Στο σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε την επομένη από το πρακτορείο ειδήσεων, το TMZ αναφέρεται στους «Μπένιφερ» ως ένα «προφανώς αποξενωμένο ζευγάρι». Η ίδια πηγή εξήγησε ότι Λόπεζ και Άφλεκ συναντήθηκαν στη Σάντα Μόνικα, όπου και οι δύο εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν το παιδί της JLo, Έμα, σε μια σχολική εκδήλωση. Το «παρών» έδωσε και η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ με το ένα από τα παιδιά τους, που έχει πολύ καλή σχέση με την Έμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τηλεθέαση: Το Euro 2024 «διέλυσε» τον ανταγωνισμό στην prime time

Media 16.06.2024
Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση

Τα πιο σπάνια ελληνικά ονόματα ‑ Σχεδόν απίθανο να τα συναντήσεις

Παράξενα 16.06.2024
Πραγματικά σπάνια και περίεργα!

Τα κατοικίδια των διασήμων της ελληνικής showbiz που μας έχουν κλέψει την καρδιά

Tabloid 16.06.2024
Κάποια από αυτά έχουν και δικό τους Instagram προφίλ!

Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Λούις χόρεψε στη στρατιωτική παρέλαση κι έγινε πάλι viral

Tabloid Χτες
Viral έγινε ξανά ο μικρός γιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Λιάγκα: «Εμένα το 2015 δε με ρώτησε πριν με κρεμάσει στα μανταλάκια»

TV Buzz Χτες
«Ο Λιάγκας δεν είναι διακριτικός με τα προσωπικά των άλλων»

Πήρε θέση με σκληρά λόγια ο Μπισμπίκης : «Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί»

Tabloid Χτες
Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους, σχολίασε ο ηθοποιός

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση της ασθένειάς τη

Tabloid Χτες
Έφτασε οικογενειακώς με αυτοκίνητο στο Μπάκιγχαμ