E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:40

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις σχετικά με τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το Nemo. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον μουσικό διαγωνισμό: «Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα, ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο».

Δείτε το βίντεο


Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, σχολίασε: «Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Το εμφανισιακό είναι το λιγότερο. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Να πω κάτι για τη Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της: Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους. Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το βίντεο-κλιπ είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες».

Σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος».

Τέλος, για το Nemo που νίκησε τη Eurovision, σημείωσε: «Έχω κουραστεί με το gender fluidity. Με τα pride, τα ουρλιαχτά και ποιος θα διεκδικήσει ποιοι δικαίωμα και ποιος έκανε bullying σε ποιον. Πραγματικά είναι ένας πονοκέφαλος αυτός με τον προσδιορισμό. Άσχετα με τον διαγωνισμό, κατάλαβα τη σημειολογία του ανθρώπου που το έντυσε, το ντύσιμο ήταν σωστό. Είναι καλαίσθητο, μοντέρνο κι ωραίο. Ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν προσδιορίζω το φύλο μου. Μοιάζει σαν ανδρόγυνη μπαλαρίνα και έχει μέσα στοιχεία και ανδρικά και γυναικεία μέσα από την απαλότητα του υφάσματος».

Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι».

Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.

Η Ρία Ελληνίδου φόρεσε το μαγιό της και απολαμβάνει τη θάλασσα

Social 15.07.2026
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει σύντομες «ανάσες» στη θάλασσα ανάμεσα στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της, μοιράζοντας στιγμιότυπα από την περιοδεία της.

«Σήμερα η κόρη μου είναι ο συγκυβερνήτης μου» – Η ανακοίνωση πιλότου που έφερε δάκρυα χαράς στην καμπίνα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Από κόρη σε πιλότο: Η συγκινητική στιγμή που μια οικογενειακή παράδοση πήρε… υψόμετρο

Ξαναγύρισε στον πρώην της μετά από 10 χρόνια – Οι κρυφές συναντήσεις και το ταξίδι που τους πρόδωσε

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Τον είχε κάνει τραγούδι, τώρα τον θέλει ξανά – Η επανασύνδεση που συζητούν όλοι

Bίντεο: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί του βασιλιά Φελίπε και της Λετίθια μετά την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Με φανέλες της εθνικής Ισπανίας, χειροκροτήματα, αγκαλιές και αυθόρμητους πανηγυρισμούς, ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ`, η βασίλισσα Λετίθια και οι δύο κόρες τους παρακολούθησαν τη νίκη της «La Roja» επί της Γαλλίας με 2-0

Η πανέμορφη κόρη του Ακη Σακελλαρίου, Σμαράγδα, έχει απίστευτο στυλ

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Δεν γίνεται να μην την προσέξεις

Η Κάιλι Τζένερ «βάζει φωτιά» ποζάροντας με ασημί μπικίνι

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer μοιράστηκε με τους θαυμαστές της σέξι στιγμιότυπα