E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:40

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις σχετικά με τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το Nemo. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον μουσικό διαγωνισμό: «Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα, ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο».

Δείτε το βίντεο


Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, σχολίασε: «Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Το εμφανισιακό είναι το λιγότερο. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Να πω κάτι για τη Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της: Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους. Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το βίντεο-κλιπ είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες».

Σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος».

Τέλος, για το Nemo που νίκησε τη Eurovision, σημείωσε: «Έχω κουραστεί με το gender fluidity. Με τα pride, τα ουρλιαχτά και ποιος θα διεκδικήσει ποιοι δικαίωμα και ποιος έκανε bullying σε ποιον. Πραγματικά είναι ένας πονοκέφαλος αυτός με τον προσδιορισμό. Άσχετα με τον διαγωνισμό, κατάλαβα τη σημειολογία του ανθρώπου που το έντυσε, το ντύσιμο ήταν σωστό. Είναι καλαίσθητο, μοντέρνο κι ωραίο. Ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν προσδιορίζω το φύλο μου. Μοιάζει σαν ανδρόγυνη μπαλαρίνα και έχει μέσα στοιχεία και ανδρικά και γυναικεία μέσα από την απαλότητα του υφάσματος».

Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι».

Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε