E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:40

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις σχετικά με τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το Nemo. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον μουσικό διαγωνισμό: «Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα, ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο».

Δείτε το βίντεο


Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, σχολίασε: «Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Το εμφανισιακό είναι το λιγότερο. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Να πω κάτι για τη Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της: Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους. Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το βίντεο-κλιπ είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες».

Σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος».

Τέλος, για το Nemo που νίκησε τη Eurovision, σημείωσε: «Έχω κουραστεί με το gender fluidity. Με τα pride, τα ουρλιαχτά και ποιος θα διεκδικήσει ποιοι δικαίωμα και ποιος έκανε bullying σε ποιον. Πραγματικά είναι ένας πονοκέφαλος αυτός με τον προσδιορισμό. Άσχετα με τον διαγωνισμό, κατάλαβα τη σημειολογία του ανθρώπου που το έντυσε, το ντύσιμο ήταν σωστό. Είναι καλαίσθητο, μοντέρνο κι ωραίο. Ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν προσδιορίζω το φύλο μου. Μοιάζει σαν ανδρόγυνη μπαλαρίνα και έχει μέσα στοιχεία και ανδρικά και γυναικεία μέσα από την απαλότητα του υφάσματος».

Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι».

Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακύλας: «Η διαφήμιση για γνωστό ταχυφαγείο με βοήθησε στο οικονομικό μου πρόβλημα»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Τον Ακύλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Λόπεζ για τη σοκαριστική κατάρρευσή της που της στοίχισε την όρασή της

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η τραγουδίστρια περιέγραψε την κρίση εξάντλησης που έζησε το 2002 στα γυρίσματα ταινίας, όταν το σώμα της «έκλεισε» μετά από 98 συνεχόμενες ημέρες δουλειάς.

Αντζελα Δημητρίου: Η κόρη της αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η κόρη της Αντζελας Δημητρίου αποκάλυψε πως από το 2009, όταν έμαθε τη διάγνωσή της, η καθημερινότητά της άλλαξε ριζικά

Αμαλία Κωστοπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της για την τρίτη επέτειο της σχέσης τους

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουελ, οι οποίοι γιόρτασαν την τρίτη επέτειο της σχέσης τους, λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο

Φαίη Σκορδά: «Παιδιά βγάλτε το!» – Σοκαρισμένη με βίντεο που προβλήθηκε στον αέρα του Buongiorno

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίασαν σήμερα τον άγριο καβγά μεταξύ δύο κοριτσιών στην Εύβοια, που δημοσιοποιήθηκε χθες στα social media

Γωγώ Μαστροκώστα: Η ανάρτηση της κόρης της, Βικτώριας Δέλλα, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατό της

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Λίγες εβδομάδες μετά την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα, η κόρη της, Βικτώρια Δέλλα, προχώρησε στην πρώτη της δημόσια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής

Αλέξης Γεωργούλης: Αν μια γυναίκα είναι καλή μαγείρισσα θα είναι καλή και στο σeξ και αντίστροφα

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η εμπειρία μου λέει ότι αυτά τα πράγματα πάνε παρέα, σχολίασε ο ηθοποιός

Η Αλίσα Λέμαν φόρεσε μικροσκοπικό ροζ μπικίνι και έκανε γκελάκια με μπάλα ποδοσφαίρου, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η 27χρονη από την Ελβετία επιβεβαίωσε τον τίτλο της πιο σeξι ποδοσφαιρίστριας

Akylas: «Μετά τον τελικό στις πρώτες δηλώσεις που έκανα έπαθα κρίση πανικού»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
«Εκείνο το βράδυ εγώ δεν μπορούσα φυσικά να κοιμηθώ» είπε

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Αφησε άφωνη την καλεσμένη του – «Μήπως πρέπει να κάνεις λίγο σeξ να καθαρίσει ο εγκέφαλος;»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Η content creator και κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Καλιτζάκη μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

Γιατί η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ariana Grande έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση

E-Daily 3.Left 17.06.2026
H κοινωνία περνά μια περίοδο όπου η ακραία αδυναμία επιστρέφει ως πρότυπο ομορφιάς

Το πρώτο δωμάτιο που ψάχνουν οι κλέφτες μόλις μπουν σε ένα σπίτι

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι κλέφτες δεν κινούνται τυχαία: γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να τα βρουν.