E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Σχολίασε για την εμφάνιση της τραγουδίστριας στον Β` Ημιτελικό της Eurovision

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 18/5/2024 | 12:40

Περικλής Κονδυλάτος για Έλενα Παπαρίζου: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας δίνουν όγκο»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις σχετικά με τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, την Έλενα Παπαρίζου και το Nemo. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην κάμερα του «I Love Σου Κου» το Σάββατο 18 Μαΐου.

Αρχικά, δεν μίλησε για τα καλύτερα λόγια για τον μουσικό διαγωνισμό: «Είναι διαγωνισμός βλακείας. Αυτό συμβαίνει στη σημερινή εποχή. Ποιος θα είναι πιο βλάκας και θα κάνει τη μεγαλύτερη σαχλαμάρα, ποιος θα γίνει viral για το οποιονδήποτε λόγο».

Δείτε το βίντεο


Για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, σχολίασε: «Τη Μαρίνα Σάττι την εκτιμώ, όμως, αυτή η στιγμή της με απογοητεύει σε όλα της. Το εμφανισιακό είναι το λιγότερο. Δεν μπορώ να σχολιάσω την εμφάνιση ενός ανθρώπου όταν αυτό που κάνει με θίγει σαν Έλληνα. Να πω κάτι για τη Μαρίνα Σάττι και το επιτελείο της: Όταν βγαίνουμε έξω και προβάλλουμε την εικόνα μας, έχουμε τους καλύτερους δυνατούς τρόπους. Ούτε χασμουριόμαστε στους δημοσιογράφους ούτε δείχνουμε τα οπίσθιά μας στο Instagram για να δείξουμε πόσο πολύ δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Όταν εκπροσωπείς μία χώρα, σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Η εμφάνισή της δεν μου άρεσε καθόλου και το ρούχο είναι σαν σακούλα σκουπιδιών. Το βίντεο-κλιπ είναι για τα σκουπίδια και οτιδήποτε προσβάλει τους Έλληνες».

Σχετικά με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου, ο Περικλής Κονδυλάτος ανέφερε: «Όταν μία κοπέλα έχει παραπανίσια κιλά, τα στρας και οι πούλιες δίνουν όγκο γιατί καθρεφτίζουν το φως από παντού. Για την αισθητική της Eurovision που υπάρχει glitter και το glamour, δεν ήταν λάθος».

Τέλος, για το Nemo που νίκησε τη Eurovision, σημείωσε: «Έχω κουραστεί με το gender fluidity. Με τα pride, τα ουρλιαχτά και ποιος θα διεκδικήσει ποιοι δικαίωμα και ποιος έκανε bullying σε ποιον. Πραγματικά είναι ένας πονοκέφαλος αυτός με τον προσδιορισμό. Άσχετα με τον διαγωνισμό, κατάλαβα τη σημειολογία του ανθρώπου που το έντυσε, το ντύσιμο ήταν σωστό. Είναι καλαίσθητο, μοντέρνο κι ωραίο. Ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που λέει ότι δεν προσδιορίζω το φύλο μου. Μοιάζει σαν ανδρόγυνη μπαλαρίνα και έχει μέσα στοιχεία και ανδρικά και γυναικεία μέσα από την απαλότητα του υφάσματος».

Αποθεώθηκε η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε ξανά στη σκηνή της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας, λίγο μετά την παρουσίαση όλων των συμμετοχών και κατάφερε για ακόμα μια φορά να εντυπωσιάσει το κοινό.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», που της χάρισε τη νίκη, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα το 2005.

Πριν ανέβει στη σκηνή, οι παρουσιάστριες του ημιτελικού ξεκίνησαν να τραγουδούν το κομμάτι μαζί με το κοινό, το οποίο και ξεσηκώθηκε, όταν κατάλαβε ότι η Έλενα Παπαρίζου θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε το βίντεο:


Για την ξεχωριστή αυτή εμφάνιση, η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε ένα λαμπερό σύνολο του Βρεττού Βρεττάκου, που φέρει πάνω του 1.000.000 κρύσταλλα.

Μέσα από το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε ο β' ημιτελικός, όπου κι εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι, με το τραγούδι «Ζάρι».

Εκτός από την Ελληνίδα τραγουδίστρια, στο act συμμετείχε και η Σουηδή Σαρλότε Περέλι, η οποία κέρδισε τη Eurovision το 1999, αλλά και η Τουρκάλα Σερτάμπ που κέρδισε το 2003.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σeξ

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η 56χρονη εξέφρασε την αγάπη της για την ταινία «True Romance», σημειώνοντας ότι είχε γοητευτεί από όλο το καστ των ηθοποιών