E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έλενα Παπαρίζου: «Πήγα λίγο τρομαγμένη φέτος στην Eurovision γιατί δεν είναι εύκολο»

«Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία», παραδέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Δημοσίευση 12/5/2024 | 19:19

Έλενα Παπαρίζου: «Πήγα λίγο τρομαγμένη φέτος στην Eurovision γιατί δεν είναι εύκολο»

Για τη συμμετοχή στον τελικό της Eurovision, το βράδυ του Σαββάτου (11.05.2024) όταν και έδωσε το 12άρι στην Ελβετία, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου λίγες ώρες αργότερα στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Ήταν η δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω το 12άρι της Ελλάδας. Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία, μου άρεσε πολύ το τραγούδι.

Φέτος ήταν ένας δύσκολος διαγωνισμός, υπήρχαν πολλά καλά τραγούδια. Εγώ έχω δύο πατρίδες (Ελλάδα, Σουηδία), αλλά δε θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο, είναι άλλωστε η δίδυμη χώρα μας, αρκεί να είχα το τραγούδι.

Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίζει ο κόσμος» δήλωσε αρχικά η δημοφιλής ερμηνεύτρια στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

«Η μουσική ενώνει. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλές αδικίες στον κόσμο, μία από αυτές είναι και αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ, με τους Παλαιστίνιους. Υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Όσον αφορά, δε, την εμφάνιση που πραγματοποίησε στον β’ ημιτελικό της Eurovision, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε τα εξής. «Το διασκέδασα! Πήγα λίγο τρομαγμένη, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid 16.01.2026
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε

Ωραιόκαστρο: Η παραγγελία που έγινε viral ‑ «Χτύπα μία φορά εκτός αν... πεινάς»

Παράξενα 16.01.2026
Μια απλή παραγγελία στο Ωραιόκαστρο μετατράπηκε σε viral στιγμιότυπo

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης