E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάμος: Πίστευε πως ο πατέρας της θα την δηλητηρίαζε και τον σκότωσε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στη Σάμο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/5/2024 | 10:26

Σάμος: Πίστευε πως ο πατέρας της θα την δηλητηρίαζε και τον σκότωσε

Έμμονες ιδέες πως ο πατέρας της σκοπεύει να τη δηλητηριάσει διακατείχαν τη 49χρονη που αφαίρεσε τη ζωή του 70χρονου συνταξιούχου ναυτικού στο σπίτι του πίσω από την πλατεία Αγίου Νικολάου στη Σάμο, σήμερα.

Η 49χρονη, μητέρα ενός 20χρονου άνδρα και διαζευγμένη, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, Η 49χρονη το τελευταίο διάστημα έπασχε από κατάθλιψη και ήδη από το 2020 βασανιζόταν από την εμμονή πως ο πατέρας της σκοπεύει να τη σκοτώσει δηλητηριάζοντας το νερό που πίνει.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως οι σχέσεις πατέρα και κόρης ήταν ανέκαθεν ταραχώδεις συνοψίζοντας πως σε μεγάλο βαθμό οι εντάσεις οφείλονταν στο γεγονός πως ο άτυχος 70χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το γεγονός πως η κόρη του πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 70χρονος που ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στο σπίτι δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι.

Από το κοινωνικό περιβάλλον του δολοφονηθέντα επιβεβαιώνονται οι διαταραγμένες σχέσεις πατέρα και κόρης η οποία πηγαινοερχόταν από τη Σάμο στην Αθήνα.

Περιγράφεται πως υπήρχαν περίοδοι κατά τις οποίες η επικοινωνία τους διακοπτόταν ενώ επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναβάθμισης και περαιτέρω στελέχωσης των υπηρεσιών δημόσιας ψυχικής υγείας στο νησί.

Γείτονες του άτυχου άνδρα κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο που όμως δεν είχε και τόσο καλές σχέσεις με την κόρη του.

«Στη Σάμο ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του, η οποία πήγαινε κάποιες φορές στην Αθήνα. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ, ίσως ήρθε για τις γιορτές. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές, είχαν μία διαταραγμένη σχέση. Δεν φανταζόμουν όμως ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο 70χρονος ζούσε μόνος του αυτή την περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά γείτονάς τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η δράστιδα τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που είχε χωρίσει, έμενε το περισσότερο διάστημα με τον πατέρα της στο νησί.

Συγγενείς λένε ότι τον είχε χτυπήσει ξανά πριν από λίγους μήνες. Η γυναίκα στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δε, για ψυχιατρικούς λόγους.

«Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», είπε στο STAR συγγενής θύματος.

Ο 70χρονος προσπαθούσε να της χορηγήσει τα φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της ενώ εκείνη πίστευε ότι ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που τσακωνόταν μαζί του.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», ήταν τα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της ασφάλειας μετά τη σύλληψή της. Η 49χρονη θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ενώ τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί την πράξη της, μάλιστα λύγισε κάποιες στιγμές και ζητούσε να μιλήσει με τον γιό της στο τηλέφωνο.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο γιος της 49χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε στις τουαλέτες στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις

Καλαμάτα: Ανήλικοι οδηγοί πατινιού παρέσυραν γυναίκα ‑ Εξαφανίστηκαν και προσπάθησαν να το κρύψουν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Έκλεισε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης λόγω... ψύλλων

Ελλάδα Χτες
Οι γονείς είναι ανήσυχοι ενώ έχει ενημερωθεί η αντιδημαρχία Παιδείας η οποία πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους.

Χαλκιδική: Αιμόφυρτος στο οδόστρωμα 12χρονος μετά από ατύχημα με πατίνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Τι λέει ο παππούς για το διαμέρισμα «τρώγλη» στους Αγίους Αναργύρους

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Δεν ήταν κακοποιημένα τα παιδιά»

Εξαρθρώθηκε διεθνές κύκλωμα με «μαϊμού» φάρμακα – Δρούσε μέσω εκατοντάδων ιστοσελίδων

Κόσμος Χτες
Συμμετοχή του «ελληνικού FBI» σε έρευνες της Europol και της Eurojust σε έξι χώρες

Αυστηρά μέτρα για πατίνια και γουρούνες – Παρέμβαση Χρυσοχοΐδη για οδική ασφάλεια

Ελλάδα Χτες
Νέος σχεδιασμός για κυκλοφορία, έλεγχοι στην Αθήνα και μηδενική ανοχή στα τροχαία

Τραγωδία στην Μπανγκόκ: Τρένο εμβόλισε λεωφορείο

Κόσμος Χτες
Τουλάχιστον οκτώ νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή σε ποντιακό γλέντι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στα πλάνα φαίνεται το γλέντι να μετατρέπεται σε ρινγκ με άνδρες να εκτοξεύουν πλαστικές καρέκλες και να επιτίθενται με μπουνιές και κλωτσιές

Πάτρα: Δύο την χτυπούσαν, μία «τραβούσε» βίντεο ‑ Αγρια επίθεση σε 13χρονη από συμμαθήτριές της

Ελλάδα Χτες
Οι δύο από τις ανήλικες συνελήφθησαν, ενώ η τρίτη αναζητείται

Γιόζεφ Μένγκελε: Ανοίγουν μετά από δεκαετίες μυστικά αρχεία για τον ναζί σαδιστή γιατρό του Αουσβιτς

Κόσμος Χτες
Ο αποκαλούμενος «Αγγελος του Θανάτου» του διαβόητου στρατοπέδου συγκέντρωσης μπορεί να βρέθηκε κρυφά στην Ελβετία μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο - Δεν συνελήφθη ποτέ και η ζωή του μετά τον πόλεμο καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου