E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Thessaloniki Street Food Festival 2024 ‑ Πρόγραμμα live stage

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Επιστρέφει τον Μάιο στη ΔΕΘ!

Δημοσίευση 3/5/2024 | 12:10

Thessaloniki Street Food Festival 2024 ‑ Πρόγραμμα live stage

Από την Πέμπτη 30 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ - TIF Helexpo μετατρέπεται σε τεράστικο γευστικό πάρκο με πάνω απο 30 foods kioks, 2 music stages & installations…! Το μεγαλύτερο Street Food festival επιστρέφει για 7η χρονιά!!!

Η δημιουργική ομάδα Soulfood Thessaloniki σας παρουσιάζει ένα σύγχρονο festival που ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις σας για 7η χρονιά!!!

Το #TSFF2024 αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα και τόπος συνάντησης όλων των foodies για 4 ημέρες!

Περισσότερα από 30 περίπτερα Street food kiosks με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος, 2 stages με πολύ μουσική και εκpηκτικά live απο αγαπημένους καλλιτέχνες, 4 resting areas και πολλά installations…μετατρέπουν τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ σε μια μοναδική εμπειρία για όλους!!!!

Music Program – Live Stage

Πέμπτη | 30/5

Pan Pan & Years  of Youth Turboflow 3.000

 

Σάββατο | 1/6

Χατζηφραγκέτα

Κούπες Band

 

Παρασκευή | 31/5

Μωρά Στη Φωtιά

Γιαγκινιδες Live Band

 

Κυριακή | 2/6

Polkar

Mary’s Flower Superhead

Για ακόμα μια χρονιά στο Thessaloniki Street Food Festival θα υπάρχει πλήρες μουσικό πρόγραμμα σε 2 music stages, ένα με Live και ένα με Dj’s.  Καθώς οι επισκέπτες θα γεύονται τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει. Tο Thessaloniki Street Food Festival υπόσχεται για ακόμα μια φορά υπέροχες στιγμές γεμάτες απογειωτικές γεύσεις και φυσικά πολύ μουσική!

Το κάθε live θα ξεκινάει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 00.00 το βράδυ. Το stage των Live εμφανίσεων ξεκινά εντυπωσιακά την Πέμπτη 30/5 με τους Pan Pan και Years Of Youth, ένα δίδυμο που φέτος κυκλοφόρησε το καινούργιο του δίσκο όπου καταπιάνονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικά κυκλώματα: synthesizers, drum machines και vocoders και θα μας χαρίσουν ένα χορευτικό ταξίδι προς το διάστημα. Την μέρα θα έχουν ανοίξει οι Turboflow με τη 90’s UK Rave αισθητική τους, τις Jack White & Gang of Four κιθάρες τους, τα punk feelings τους και τα έντονα rap breaks, reggae μπάσα και synth pop.

Την επόμενη 31 Μαΐου τη μέρα ανοίγουν οι Γιαγκίνηδες Live Band, ένα ρεμπέτικο - λαϊκοπαραδοσιακό σχήμα που έχει αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» και αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Έρχονται για να ξεσηκώσουν το κοινό του TSFF και να το παρασύρουν στους ρυθμούς τους. Τη βραδιά κλείνουν Τα Μωρά στη Φωtιά ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα του ελληνικού ροκ, μια μπάντα θρύλος της χώρας, με το έντονο κοινωνικοπολιτικό περιεχόμενο των τραγουδιών και την ιδιότυπη φωνή του Σαλβαδόρ.

Το Σάββατο 1/6 θα απολαύσουμε πρώτα τους Κουπές που συνδυάζουν σύγχρονα ακούσματα με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς κι όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο τους και τους ανεπανάληπτους Χατζηφραγκέτα ένα, «ας πούμε», avant-garde freestyle/ Rock μουσικό δίδυμο που εδώ και πολλά χρόνια ξεσηκώνει το ελληνικό κοινό.

Τέλος, στις 2/6 το πρόγραμμα κλείνουν οι ενθουσιώδεις Polkar προσφέροντας απλόχερα ελεύθερη βαλκανική indie πανηγυρτζίδικη pop με ελληνικές ρίζες και οι Mary’ s Flower Superhead με τον εντυπωσιακό disco-post punk ήχο τους γεμάτο από synths και samples.

Music Program – DJ’s Stage

Στο δεύτερο Stage το Thessaloniki Street Food Festival 2024 στήνει μια γιορτή Μουσικής με ήχους και ακούσματα Ηλεκτρονικά, House, Disco αλλά και Hip Hop. Για ένα τετραήμερο ένας μουσικός πλέον θεσμός επιστρέφει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου θα εμφανιστούν σπουδαίοι dj’s όπως AmazeMe & IF/AN Την Πέμπτη 30 Μαΐου, Phat, Father Herbie Records και Miles OD την Παρασκευή 31 Μαΐου, Kiki Botonaki, Maria S, Stefy, Soulfood DJ’s το Σάββατο 1 Ιουνίου και τέλος Emanuel Kane, Local Suiside, Phon την Κυριακή 2 Ιουνίου. Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης (TIF Helexpo), το TSFF πραγματοποιεί μια γιορτή μουσικής χωρίς όρια και σύvορα, με σκοπό τη χαρά της συνύπαρξης της νεολαίας της πόλης, του χορού αλλά και τη δημιουργικότητα καλλιτεχνών και DJ`s.

Ωράριο Εκδήλωσης:
Πέμπτη 30.5 --> 17:00 - 00:00
Παρασκευή 31.5 --> 17:00 - 00:00
Σάββατο 1.6 --> 12:00 - 00:00
Κυριακή 2/6 --> 12:00 - 00:00

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αναδείχθηκαν οι Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2024

Better life 18.07.2024
Επιχείρηση της Χρονιάς η Metlen Energy & Metals

Απόλαυσε τέλεια, ανορθωμένη επιδερμίδα με το FOREO BEAR™ 2 go

Ομορφιά - Στυλ 18.07.2024
Εξερευνήστε την τέλεια αντιγηραντική ρουτίνα ομορφιάς με το FOREO BEAR™ 2 go και ταξιδέψτε χωρίς προβλήματα!

Ζω & τραγουδώ, Δεν εξαρτώμαι 2024: Η συναυλία που για 2η συνεχόμενη χρονιά, ηχηρά περνά το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Δράσεις 16.07.2024
Μια πρωτοβουλία του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Ομίλου Νέου Ψυχικού (Μ.Ε.Ο.) και του ΚΕΘΕΑ Στροφή για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Nαρκωτικών

Έφτασε η νέα στιλάτη συλλεκτική σειρά της essence, Hello Kitty!

Ομορφιά - Στυλ 15.07.2024
H συνεργασία που όλοι περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ!

Η Wolt προχωρά σε συνεργασία με τα Pet City!

Better life 15.07.2024
Πρόκειται για μία συνεργασία που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές στην online πλατφόρμα delivery ακόμα και για το κατοικίδιό σου

Greek summer addict by Avgerinos Cosmetics

Ομορφιά - Στυλ 15.07.2024
Η πιο καλοκαιρινή συλλογή επιστρέφει ανανεωμένη με ακόμα πιο ελκυστική εμφάνιση και την προσθήκη δύο νέων προϊόντων

8α Μαθητικά βραβεία «YouSmile Awards» 2024: Συμμετοχή περισσότερων από 5.500 μαθητών και 155 Σχολείων

Δράσεις 12.07.2024
«Ποτέ δεν είσαι πολύ μικρός για να αλλάξεις τον κόσμο!»

Νέα σειρά αφρόλουτρων Dove Advanced Care: 24ωρη αίσθηση ενυδάτωσης απευθείας από το ντους!

Ομορφιά - Στυλ 11.07.2024
Ήξερες ότι η αίσθηση ενυδάτωσης που απολαμβάνεις στο ντους μπορεί να σε ακολουθεί όπου κι αν είσαι, διαρκώντας 24 ώρες;

Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού 2024: Ξεκίνησαν οι εγγραφές εκθετών

Better life 10.07.2024
Πρόσκληση Χορηγών για το μοναδικό γεγονός του θαλάσσιου τουρισμού στη Ρόδο