E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

«Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας» υπογράμμισε ο Νίκος Μάνεσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/4/2024 | 13:39

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα»

Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον ΣΚΑΪ. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Alpha αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, τόσο στα νούμερα τηλεθέασης όσο και στα αιχμηρά σχόλια που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μάνεσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω ιώβεια υπομονή με την AGB, είμαι από τους πιο υπομονετικούς ανθρώπους. Δεν βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου. Λειτουργώ βάση στατιστικής, γνωρίζω πάρα πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ. Λέω αυτά τα οποία πρέπει να ειπωθούν και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου, επαναλαμβάνω, είναι ιώβεια και δεν έχει σπάσει ακόμα. Αν σπάσει η υπομονή, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα».

«Εγώ είμαι ένας υπάλληλος. Απλώς είμαι ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου. Φοβάμαι πολύ γι’ αυτό σας είπα και πριν ότι αυτολογοκρίνομαι. Πηγαίνω μέχρι εκεί. Έχετε ακούσει από μένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Ποτέ. Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε κάτι άλλο διαφορετικό πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω. Κάποιοι που είμαστε παλιοί δημοσιογράφοι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στο να παίρνουμε τον παχυλό μισθό μας. Είσαστε και εσείς οι νεότεροι συνάδελφοι και σας παραδίνουμε έναν χώρο ο οποίος κλονίζεται, αυτή είναι η πιο ήπια λέξη. Άρα λοιπόν κάποιοι πρέπει να μιλάμε. Εγώ είμαι από αυτούς που κατά διαστήματα, όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω».

«Είπε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι: εγώ δεν θα το έκανα» σχολίασε τότε ο ρεπόρτερ για να αποκριθεί ο Νίκος Μάνεσης ως εξής και στη συνέχεια να αποχωρήσει από το πλάνο. «Ο Γιώργος Λιάγκας έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα. Γεια σας, παιδιά, φιλιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πληρωμένη απάντηση on air: Η Kaley Cuoco ισοπέδωσε την Ashley Tisdale για το πιο τοξικό μαμαδίστικο drama

Tabloid 13.02.2026
Από παιδικά χαμόγελα και baby groups… σε δημόσιο roast χωρίς φρένα στο «Watch What Happens Live»

Ο θρυλικός rocker που δημιούργησε ένα εστιατόριο για να τρώνε όλοι με αξιοπρέπεια – είτε πληρώσουν είτε όχι

Celebrity Stories 13.02.2026
Το μυστικό ενός διάσημου τραγουδιστή πίσω από τα εστιατόρια χωρίς τιμές

Το βίντεο του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ που έγινε viral μετά τον θάνατό του

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι την πιο ολοκληρωμένη διαδικασία πένθους, έλεγε ο ηθοποιός

Ιωάννα Τούνη: «Τα πάνελ με κρίνουν λες και πήραμε λεφτά από την τσέπη τους»

Tabloid Χτες
Η ατάκα της Ιωάννας Τούνη για τα σχόλια που έχει δεχτεί για το ταξίδι της με τον σύντροφό της

Γενέθλια για την Αγγελική Νικολούλη ‑ Το βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της

Tabloid Χτες
Οι ευχές των συνεργατών της για τα γενέθλιά της

Βούλγαρη: Οι εξωσωματικές και η αποκάλυψη για τον σύζυγό της – «Εκεί είπα πως ίσως πρέπει να χωρίσουμε»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Βούλγαρη στη διαδικτυακή εκπομπή του Ανέστη Ευαγγελόπουλου

Καινούργιου: Η κάμερα «τσάκωσε» τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στη Μύκονο

TV Buzz Χτες
«Δεν πιστεύω να ’ναι με καμιά άλλη;»

Ο αδερφός του Μίκαελ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του

Tabloid Χτες
1,5 χρόνο μετά το coming out και την επίθεση της πρώην συζύγου του

Νίκος Μουτσινάς: Κάθε πρωί παίρνω ένα χάπι για μία θρόμβωση που έπαθα πέρσι

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Rihanna ‑ ASAP Rocky: Νέα σενάρια για μυστικό γάμο μετά την εμφάνιση με διαμαντένιο δαχτυλίδι

Tabloid Χτες
Μέχρι στιγμής, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση