E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη μετά το revenge ρorn: Σκοτώνεται μέσα της

Καταθέτω μήνυση για τα σχόλια που δέχτηκε

Δημοσίευση 29/3/2024 | 19:41

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη μετά το revenge ρorn: Σκοτώνεται μέσα της

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε σήμερα (29.03.2024) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με αφορμή την υπόθεση του revenge ρorn με θύμα τη σύζυγό του Ιωάννα Τούνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή Οδό Ζαρίφη 2 για την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη με το revenge ρorn και την απόφαση του ίδιου να κινηθεί νομικά εναντίον συγκεκριμένου προφίλ στα social media για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Θα ήταν κρίμα κι άδικο να σκεφτεί ο κόσμος ότι σε μία εκπομπή live με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και στην οικογένειά σου και δεν τοποθετείσαι. Ας ξεκινήσουμε από το πιο βασικό, που αυτή τη στιγμή είναι η δικαίωση που βιώνει η γυναίκα μου. Αυτοί οι δύο άνθρωποι που κατηγορούνται για το βιντεάκι πλέον πηγαίνουν για κακούργημα. Αυτό είναι το μόνο θετικό και λέω το μόνο γιατί καμία απόφαση δικαστηρίου δεν θα φέρει πίσω τη μητέρα της Ιωάννας, που όλο αυτό ήταν σημαντικό και δυστυχώς τώρα δεν βρίσκεται δίπλα. Όλα από εκεί ξεκίνησαν» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και συνέχισε:

«Όλα αλλάζουν από τη στιγμή που γίνεσαι γονιός. Από τη στιγμή που έχεις φέρει στη ζωή μία άλλη ζωή, είσαι υπεύθυνος για αυτήν. Φέραμε στη ζωή τον γιο μας με τη σύντροφό μου και πρέπει να ορθώσουμε κάποιες ασπίδες. Μπορεί να έχουμε κάνει πολλά λάθη στη ζωή μας, από αυτά μαθαίνεις. Αυτήν τη στιγμή για τον Πάρη η μαμά του δικαιώνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι μεγαλώνοντας αυτή προίκα που μπορεί να έχει το παιδί δεν είναι το καλύτερο πράγμα.

Δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή τα social είναι ανεξέλεγκτα και δεν μπορείς όσο και να θέλεις να τα φιμώσεις, να τα αλλάξεις, ούτε και να βάλεις μία ταφόπλακα. Τι κάνεις; Οχυρώνεσαι, δυναμώνεις και αυτοί που μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία να γράφουν αυτά τα πράγματα, πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν. Μπορεί να περνάνε την πιο άσχημη φάση της ζωής τους και να βρίσκουν μία διέξοδο εκεί πέρα; Ναι, αλλά αυτή η διέξοδος που βρίσκουν είναι ανεπανόρθωτη για κάποιους άλλους. Ξαναέρχομαι και λέω ότι αυτό που ζει η Ιωάννα είναι μία δικαίωση, αλλά τη μητέρα της δεν θα τη φέρει πίσω. Ούτε γυρνά πίσω ότι από το 2017 και μετά η Ιωάννα σκοτώνεται μέσα της κάθε μέρα. Το μόνο που είναι χαμόγελό της είναι ότι για το παιδί της κάνει τα πάντα για να μην βρεθεί κι αυτό στη θέση της μητέρας του» πρόσθεσε.

«Εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης λέμε οκ εντάξει μη δίνεις σημασία από εδώ κι από εκεί, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει τέλος σε αυτό το πράγμα. Επειδή δεν είχαμε ασχοληθεί με τον κάθε Χ, υπάρχει μετά μία κατάσταση και λες μετά γιατί συνέβη αυτό το πράγμα; Αυτό το μίσος πρέπει να σταματήσει… Αυτό που συμβαίνει από το 2017 και μετά είναι ο θάνατος της δικής της υπόληψης, όπου πηγαίνει και στέκεται κάποιος τη βλέπει διαφορετικά… Στεκόμαστε στη δικαίωση της Ιωάννας και του μικρού» κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση σε βάρος συγκεκριμένου ατόμου για τα σχόλια που δέχτηκε στα social media σε σχέση με την υπόθεση revenge ρorn της Ιωάννας Τούνη.

Ο Αναστάσιος Ντούγκας, ο δικηγόρος της influencer, μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ανέφερε ότι η μήνυση αφορά συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση:

«Είναι ένα συγκεκριμένο προφίλ, δεν ξέρουμε που ανήκει. Εμείς έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στις Αρχές και είμαι σίγουρος ότι θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ο άνθρωπος αυτός σχολίασε μία ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου. Έχουμε δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, γνωρίζουμε ποιο πρόσωπο είναι και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές» είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Το ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, έχει έρθει η δικαίωση και πρέπει να δείξουμε σεβασμό, καθώς υπάρχει κι ένα παιδί που πραγματικά στενοχωριέμαι. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και επικρίνει. Ο Δημήτρης έχει κάνει πραγματικό αγώνα για να έχουμε αυτήν την απόφαση και να παραπεμφθούν αυτοί οι άνθρωποι για κακούργημα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social 28.04.2024
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz 28.04.2024
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision 28.04.2024
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid 28.04.2024
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz 28.04.2024
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz 28.04.2024
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.