E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός με Ιμόμπιλε στη Λάτσιο: Του επιτέθηκαν οπαδοί της ομάδας έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου του

Οι οπαδοί θεωρούν τον αρχηγό της ομάδας υπεύθυνο για την απομάκρυνση του Σάρι από τον πάγκο του κλαμπ

Δημοσίευση 16/3/2024 | 17:35

Χαμός με Ιμόμπιλε στη Λάτσιο: Του επιτέθηκαν οπαδοί της ομάδας έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου του

Η Λάτσιο βρίσκεται σε κρίση. Ο αποκλεισμός από το Champions League έφερε την αιφνιδιαστική παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι και τα σύννεφα πάνω από τη γαλάζια πλευρά της Ρώμης έχουν φέρει νεύρα στις τάξεις των οπαδών.

Μάλιστα ορισμένοι εξ' αυτών ξέφυγαν και επιτέθηκαν σε ένα από τα είδωλά τους, τον αρχηγό της ομάδας Τσίρο Ιμόμπιλε.

Όπως μετέσωσε το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων,ο Ιταλός διεθνής δέχθηκε φραστική επίθεση και σπρωξίματα από τους οπαδούς της Λάτσιο έξω από το σχολείο του 4χρονου γιου του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, αυτή την Παρασκευή (15/03). Ο 34χρονος απειλεί με μηνύσεις τα ιταλικά ΜΜΕ που θεωρεί υπεύθυνο για αυτή την επίθεση, επειδή αναφέρθηκαν σε ενδεχόμενη εμπλοκή του στην αποπομπή του προπονητή του Μαουρίτσιο Σάρι.

«Όλα αυτά, δυστυχώς, ακολουθούν την υποκίνηση μίσους που ενθαρρύνει μέρος του Τύπου και οι δημοσιογράφοι μέσω των κοινωνικών τους δικτύων που διαδίδουν κίνητρα μίσους κατά του Ιμόμπιλε, αναφέροντας γεγονότα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αποκάλυψαν οι δικηγόροι του παίκτη πριν συνεχίσουν: «Οι δηλώσεις είναι σοβαρά συκοφαντικές και ως εκ τούτου επιβλαβείς για την εικόνα του, επαγγελματική και προσωπική, και θα τεθούν υπόψη του αρμόδιου δικαστή».

Ο ιταλικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό κι εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στον 34χρονο, όμως από την άλλη, η δήλωση του προέδρου της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, προκάλεσε εντύπωση, αλλά όχι με θετικό τρόπο.

«Μου συμβαίνει κάθε μέρα. Ζω έχοντας ασφάλεια εδώ και 20 χρόνια. Αν έπαιρνες το κινητό μου θα έβρισκες 500.000 απειλές για τη ζωή τη δική μου και τις οικογένειάς μου. Με απειλούν καθημερινά, αλλά δεν κάνω όλη αυτή τη φασαρία", είπε και πρόσθεσε: "Η υποκίνηση μίσους είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί» είπε ο πρόεδρος.

Η Λάτσιο υποστήριξε αμέσως τον αρχηγό της με ανακοίνωση και επίσης ο αντιπρόεδρος της UEFA και πρόεδρος της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC) Γκαμπριέλε Γκραβίνα, εξέφρασε την υποστήριξή του στον Ιταλός διεθνή επιθετικό:

«Η λεκτική επίθεση στον Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του είναι ντροπιαστική. Το εχθρικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον επιθετικό της Λάτσιο είναι ντροπιαστικό και ξεπερνά κάθε ανεκτό όριο πολιτισμού. Γνωρίζω τον Τσίρο αρκετά χρόνια, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, εξαιρετικά ευαίσθητος και ένας υποδειγματικός επαγγελματίας, όλη μου η αλληλεγγύη πηγαίνει σε αυτόν. Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε αμέσως στο να μιλάμε μόνο για τον αθλητισμό».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια

Ρίψη βόμβας μέσω drone σε επιχείρηση στην Κρήτη

Ελλάδα Χτες
Αγνωστοι κατέβασαν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα στην επιχείρηση με πυροκροτητή και χρονόμετρα