E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρωτοφανής εισβολή από μέλισσες στον αγώνα τένις Αλκαράθ ‑ Ζβέρεφ

Η κινηματογραφική εισβολή των μελισσών διέκοψε το Indian Wells αναδεικνύοντας έναν νέο «ήρωα» στο τένις

Δημοσίευση 15/3/2024 | 19:06

Πρωτοφανής εισβολή από μέλισσες στον αγώνα τένις Αλκαράθ ‑ Ζβέρεφ

Το τουρνουά τένις που διεξάγεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, BNP Paribas Open ή αλλιώς Indian Wells, διακόπηκε την Πέμπτη λόγω μιας πρωτοφανούς «εισβολής» από μέλισσες, στην προημιτελική αναμέτρηση μεταξύ του Κάρλος Αλκαράθ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης Κάρλος Αλκαράθ, ήταν έτοιμος να σερβίρει για το δεύτερο σετ, όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί προς τα αποδυτήρια λόγω των μελισσών γύρω του. Ο διαιτητής Mohamed Lahyani διέκοψε τον αγώνα, αντιλαμβανόμενος έκπληκτος ότι όλο και περισσότερες μέλισσες κατακλύζουν το γήπεδο, με το ματς να συνεχίζεται μετά από μία ώρα και 48 λεπτά.

«Σίγουρα, είναι ο πιο ασυνήθιστος αγώνας που έχω παίξει ποτέ στην καριέρα μου. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι θα θυμάμαι αυτόν τον αγώνα εξαιτίας αυτού. Νομίζω ότι όλοι θα θυμούνται αυτή την κατάσταση και το βρήκαμε αστείο, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε ο νικητής Αλκαράθ στους δημοσιογράφους. «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο» τόνισε.

Και μπορεί το παιδί-θαύμα της Ισπανίας να πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του τουρνουά, όμως ο μελισσοκόμος Λανς Ντέιβις ήταν αυτός που πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αφού οι Κάρλος Αλκαράθ και του Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, ο Ντέιβις έσπευσε στο γήπεδο για να περιορίσει τα σμήνη μελισσών που είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε μία από τις κάμερες του γηπέδου. Οι διοργανωτές κατάφεραν να κατευθύνουν την κάμερα προς τις κερκίδες, όπου οι μέλισσες αντιμετωπίστηκαν από τον Ντέιβις και την ηλεκτρική σκούπα του.

Ο μελισσοκόμος, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου του σκι, κατεύθυνε με χαρακτηριστική άνεση τις μέλισσες σε ένα κλουβί, για να μεταφερθούν μακριά από το στάδιο και σε μια από τις προσωπικές του κυψέλες, σύμφωνα με το ATPTour.com. «Αυτή την εποχή του χρόνου είναι η εποχή των σμηνών, οπότε πάνε παντού», δήλωσε ο Ντέιβις στο ATPTour.com. «Και είμαι απλά χαρούμενος που είμαι εκεί γι' αυτά, ώστε να μην έχουν κανένα περιστατικό» συμπλήρωσε.

Ο Ντέιβις, πρόεδρος της «Killer Bee Live Removal» έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έκανε high-five με τους θεατές και πόζαρε για selfies κατά τη διάρκεια της αποστολής του να σώσει τον αγώνα. «Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπες», έγραψε ο Αλκαράθ στο X (πρώην Twitter), σχολιάζοντας ένα βίντεο του Ντέιβιςεν δράσει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρούσι: Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ ‑ Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα

Ελλάδα 29.04.2024
Τι προηγήθηκε της εν ψυχρώ εκτέλεσης και τι εξετάζει η αστυνομία

Μαρούσι: Στη σκηνή η τραγουδίστρια Μαλού την ώρα της φονικής συμπλοκής

Ελλάδα 29.04.2024
Ένας άνδρας έπεσε vεκρός ύστερα από καυγά που ξέσπασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής (28.4.2024) και τουλάχιστον δύο άνδρες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο

Μαρούσι: Σoκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλoκή

Ελλάδα Χτες
Κοντά στη σύλληψη του δράστη η Αστυνομία

Πέθανε ο Κώστας Πάντζιος – Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Σε ηλικία 91 ετών άφησε την τελευταία του πνοή

Χωρίς σούπερ μάρκετ για τρεις ημέρες ‑ Πότε κλείνουν

Ελλάδα Χτες
Για τρεις ημέρες θα κατεβάσουν ρολά τα σούπερ μάρκετ τον επόμενο μήνα

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ετοιμάζει ένταλμα σύλληψης για τον Νετανιάχου!

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης

Ειδικός κυβερνοασφάλειας προειδοποιεί: Μην googlάρετε ποτέ αυτές τις 6 φράσεις

Tech + Science Χτες
Λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά

Σάμος: Ένας vεκρός και τέσσερις αγνοούμενοι σε vαυάγιο μεταναστών

Ελλάδα Χτες
Η λέμβος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια