E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μια καθηλωτική εμπειρία καφέ σας περιμένει στις εκθέσεις FOODEXPO και ALIMENTARIA!

Dimello: In the name of Coffee

Δημοσίευση 4/3/2024 | 18:03

Μια καθηλωτική εμπειρία καφέ σας περιμένει στις εκθέσεις FOODEXPO και ALIMENTARIA!

H KAFEA TERRA, 100% Ελληνική βιομηχανική εταιρεία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της σε δύο διεθνείς εκθέσεις υψηλού κύρους τον προσεχή Μάρτιο: FOODEXPO και ALIMENTARIA, που διεξάγονται σε Αθήνα και Βαρκελώνη, αντίστοιχα. Η Εταιρεία θα συμμετάσχει και στις δύο διοργανώσεις με το ελληνικό brand καφέ Dimello, παραγωγική αιχμή της, αξιοποιώντας ένα υβριδικό μοντέλο με στόχο την προσέγγιση επισκεπτών από τα κανάλια HoReCa και Retail.

Στο επίκεντρο των εκθεσιακών περιπτέρων του Dimello θα βρίσκονται τα μοναδικά χαρμάνια του brand, που αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής του στην ποιότητα και την καινοτομία. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μεγάλη ποικιλία από ζεστά και κρύα ροφήματα με τα χαρακτηριστικά χαρμάνια του Dimello να πρωταγωνιστούν, συμπεριλαμβανομένου του Cento (100% Arabica) και Capri (90% Arabica - 10% Robusta). Επιπλέον, η νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου, αλλά και οι κάψουλες αλουμινίου Dimello θα έχουν εξέχουσα θέση, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων.

Ανταποκρινόμενοι, επίσης, στις απαιτήσεις καταναλωτών με νέες προτιμήσεις αλλά και τις εξελισσόμενες διατροφικές τάσεις, οι επαγγελματίες baristi της KAFEA TERRA - με σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία στον καφέ - θα προτείνουν εναλλακτικές λύσεις ροφημάτων με βάση το γάλα, αλλά και plant-based υποκατάστατά αυτού της σειράς INSTEAD OF MILK. Καθ' όλη τη διάρκεια των εκθέσεων, το εξειδικευμένο προσωπικό της KAFEA TERRA θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών για να παρέχει πληροφορίες και να απαντά σε ερωτήσεις, εξασφαλίζοντας μια μοναδική εμπειρία για όλους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε τον Dimello, έναν ελληνικής παραγωγής καφέ espresso και φίλτρου στις εκθέσεις FOODEXPO και ALIMENTARIA», δήλωσε ο Ιορδάνης Ιωσηφίδης, General Manager της KAFEA TERRA. «Αυτές οι εκθέσεις αποτελούν αδιαμφησβήτητα ανεκτίμητη ευκαιρία για εμάς να συνδεθούμε με τους επαγγελματίες του κλάδου, ενώ παράλληλα προβάλλουμε τη δέσμευσή μας στην ποιότητα και την καινοτομία στον τομέα του καφέ».

Η FOODEXPO θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου 2024 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα, ενώ η ALIMENTARIA θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Μαρτίου 2024, στη Βαρκελώνη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση Προχτές
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!