E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Τι ζητήθηκε από την πρώην σύντροφο του 31χρονου

Οι έρευνες συνεχίζονται στη βαλτώδη περιοχή του Μεσολογγίου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/1/2024 | 12:37

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Τι ζητήθηκε από την πρώην σύντροφο του 31χρονου

Συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες της δολοφονίας του Μπάμπη Κουτσίκου στο Μεσολόγγι την ώρα που ο 50χρονος κρεοπώλης εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή του.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη βαλτώδη περιοχή του Μεσολογγίου όπου βρέθηκε το πτώμα του 31χρονου, ενώ οι αρχές αναμένουν πληροφορίες τόσο για το κυνηγητικό όπλο όσο και από το κινητό που αναζητείται. «Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως η αστυνομία ζήτησε από την πρώην σύντροφο του 31χρονου να τους στείλει από νησί όπου κατοικεί την κάρτα SIM του παλιού κινητού τηλεφώνου του, που της είχε παραχωρήσει» επισήμανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μιχάλης Βασιλάκης.

«Φαίνεται ότι για την Ασφάλεια Μεσολογγίου και για την αστυνομία έχει κλείσει αυτή η υπόθεση. Ένας είναι ο δράστης και δεν υπάρχουν συνεργοί. Είναι μόνο ο 50χρονος» πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης της ΕΡΤ μεταφέροντας την πληροφορία ότι παρά τις έρευνες δεν κρύβεται πίσω από το φόνο κάποιο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας.

«Το θέμα ήταν οικονομικό» ανέφερε σχετικά με το ποσό που χρωστούσε ο 50χρονος στον συγχωριανό του. «Σήμερα θα συνεχιστεί η έρευνα από τους ναρκαλιευτές του στρατού προκειμένου να εντοπίσουν την καραμπίνα» αλλά όπως τόνισε αυτό είναι πολύ δύσκολο σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό «θα επεκταθούν οι έρευνες και στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτία» όπου μετέβη την επόμενη μέρα της δολοφονίας ο 50χρονος κρεοπώλης. Ωστόσο, το ανάγλυφο της περιοχής -ορεινή και δύσβατη περιοχή- κάνει τις προσπάθειες των Αρχών για ανεύρεση της κυνηγετικής καραμπίνας εξαιρετικά δύσκολη.

Καλλιακμάνης για τον κρεοπώλη στο Μεσολόγγι: «Θεωρούσε προφανώς ότι δεν θα βρεθεί πτώμα»
«Αν είχε βρεθεί από την αρχή η σορός, ίσως να είχαμε αποσπάσει ομολογία. Θεωρούσε προφανώς ότι δεν θα βρεθεί πτώμα» δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο σημείωσε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Οι εγκληματίες φτιάχνουν ένα σενάριο προκειμένου να διώξουν από πάνω τους την πράξη, ίσως από ενοχές»

Μιλώντας για τα φυσίγγια που βρήκαν οι Αρχές στις τσέπες του θύματος τόνισε ότι αυτό δείχνει ότι ίσως χρησιμοποιήθηκε το ίδιο όπλο του Μπάμπη, που είχε πάρει από το σπίτι του. Σχολίασε ωστόσο την βαλιστική έρευνα που γίνεται σε δύο όπλα που είχε ο 50χρονος κατηγορούμενος στην κατοχή του. «Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα για να δούμε μήπως πυροβολήθηκε από το όπλο του κρεοπώλη» είπε προσθέτονας ότι η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα από το DNA πάρθηκε τα νύχια του θύματος.

Αναφορικά με το μηχάνημα παραγωγής κρυπτονομισμάτων που βρέθηκε στο σπίτι του 31χρονου Μπάμπη ο κ. Καλλιακμάνης δεν το συσχέτισε με το φονικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Γαλλία ζητά τη βοήθεια των ειδικών του καύσωνα – «Ας δούμε πως οργανώνονται οι χώρες όπως η Ελλάδα»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Η συζήτηση στη Γαλλία επεκτείνεται ακόμη και στον τρόπο ένδυσης στους χώρους εργασίας

Μουντιάλ 2026: Γκανέζος πνευματιστής… έλυσε τα μάγια που έκανε στον Κέιν

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Είναι ξανά... ελεύθερος ο επιθετικός της Αγγλίας

Τέλος η απεργία πείνας του Αριστοτέλη Χαντζή για τα Προσφυγικά

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα, εκπρόσωποι της κοινότητας γνωστοποίησαν ότι, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκε η διακοπή της κινητοποίησης αυτής της μορφής

Η 43χρονη εμπρήστρια για την φωτιά στην Κερατέα: «Θόλωσα γιατί φώναζαν τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Οι αρχές εκτιμούν ότι προκάλεσε δύο διαφορετικές εστίες φωτιάς

Τραγωδία στη Λέσβο: Συγκλονίζει ο σύντροφος της 36χρονης γιατρού – «Αυτό που συνέβη είναι μία στο εκατομμύριο»

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Συγκλονισμένη είναι η Λέσβος από τον θάνατο 36χρονης γιατρού του νοσοκομείου Μυτιλήνης, λίγες ημέρες αφότου έφερε στον κόσμο το παιδί της

Τραγωδία στην Τουρκία: 70χρονος Έλληνας βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο ‑ Ψάχνουν τα αίτια

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δύο ακόμη θανάτους τουριστών στην συγκεκριμένη πόλη

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε κατάστημα, έκλεψε μία ισιωτική και έφυγε σαν κυρία – Δείτε το βίντεο

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Θεσσαλονίκη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλοπής καταγράφηκε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
«Είμαστε βαθύτατα συντετριμμένοι από την απώλεια αυτή, οι γιατροί της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής αλλά και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του ΓΝ Μυτιλήνης», σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση

Ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε πως ο Τζέφρι Έπσταϊν ήθελε από την αρχή να τον εκβιάσει

Κόσμος 24.06.2026
«Δεν με εκβίασε ποτέ», ανέφερε, «όμως φαινόταν πως οδηγούνταν σε αυτή την κατεύθυνση»

Το viral βίντεο της Δόμνας Μιχαηλίδου με το πιτόγυρο στο χέρι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Με τη χιουμοριστική λεζάντα: «Η αληθινή επιστροφή από Αίγινα»

Ζευγάρι στη Βρετανία έστηνε ερωτικές παγίδες σε άντρες και τους δηλητηρίαζε για να τους ληστέψει

Κόσμος 24.06.2026
Νεκροί ένας 80χρονος και ένας 37χρονος - Η γυναίκα παρουσιαζόταν ως σεξεργάτρια, τους αποπλανούσε και στη συνέχεια χορηγούσε κρυφά στα θύματα ισχυρό υπνωτικό - Παραμένουν προφυλακισμένοι

Θρίλερ με νεκρή 23χρονη στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
ΜΑζί με την κοπέλα ήταν και ο φίλος της