E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγία Παρασκευή: «Με απείλησαν ότι θα με χτυπήσουν με όπλο» καταγγέλει ο πατέρας του 13χρονου

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 7/1/2024 | 13:41

Αγία Παρασκευή: «Με απείλησαν ότι θα με χτυπήσουν με όπλο» καταγγέλει ο πατέρας του 13χρονου

«Εκκρεμούν οι απειλές ότι θα σκοτώσουν το παιδί μου εκείνα τα παιδιά και η απειλή του ενός αγνώστου με τον οποίο μίλησα ότι θα σκοτώσει εμένα», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου που έπεσε θύμα bullying στην Αγία Παρασκευή

Άφαντοι παραμένουν οι ανήλικοι που έκαναν άγριο bullying σε έναν 13χρονο στην Αγία Παρασκευή, με τον πατέρα του να καταγγέλει ότι η οικογένειά του δέχεται ακόμη απειλές, ενώ ο ανήλικος είναι τρομοκρατημένος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πατέρας του 13χρονου, χωρίς να αποκαλύψει το πρόσωπό του, καθώς φοβάται πιθανή αντεκδίκηση, καθώς υπεβλήθησαν μηνύσεις για τέσσερα κακουργήματα, ενώ το αυτόφωρο έχει παρέλθει, μιας και έχουν ήδη περάσει τέσσερις ημέρες, ανέφερε ότι η περιπέτεια για εκείνον και την οικογένειά του συνεχίζεται.

«Εκκρεμούν οι απειλές ότι θα σκοτώσουν το παιδί μου εκείνα τα παιδιά και η απειλή του ενός αγνώστου με τον οποίο μίλησα ότι θα σκοτώσει εμένα» αποκάλυψε και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα ο ένας ο οποίος με τον οποίον μίλησα μου είπε ότι θα μου χτυπήσει το κεφάλι με μια Μπερέτα. Και οι τρεις έφηβοι τα οποία βασάνισαν τον γιο μου, του έδειξαν ένα φούσκωμα που είχαν στη ζώνη και του είπαν ότι με το γκλοκ (σ.σ. πιστόλι) θα σκοτώσουμε και σένα και την οικογένεια σου».

Σχολίασε δε ότι δεν πρόκειται για «ένα απλό περιστατικό νεανικής βiας αλλά για ακραία παραβατικότητα» παρόμοια με αυτή που δείχνουν σκληροί εγκλήματίες.

«Δε θα το ξεχάσει ποτέ»

«Το παιδί είναι σε σοκ. Έχει υποστεί βασανισμό. Δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία το να χρειάζεται να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει αυτά τα οποία πέρασε» δήλωσε τονίζοντας ότι «ένα 13χρονο παιδί σοκάρεται από πράγματα σαν αυτά και δε νομίζω ότι θα τα ξεχάσει ποτέ» είπε για τους τρεις δράστες ηλικίας από 14 έως 16 ετών.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, για το πώς θα επιστρέψει ο γιος του αύριο στο σχολείο όπου πηγαίνει και ένας εκ των φερόμενων δραστών απάντησε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι ενήμεροι και πως αναμένει ότι «θα το αγκαλιάσουν». Ωστόσο, όπως είπε, δεν ξέρει αν αυτό αρκεί καθώς στο ιδιωτικό σχολείο θα βρίσκεται και ο ένας εκ των δραστών που κατονομάστηκε στην αστυνομία από τον γιο του. «Δεν ξέρω αν η παρουσία του βασανιστή του στον ίδιο χώρο, αν είναι κάτι το οποίο μπορεί να το διαχειριστεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο κανένας από τους εμπλεκόμενους ή τους γονείς τους δεν επικοινώνησε μαζί του. «Το περιστατικό το διαχειρίζεται η αστυνομία και ο δικηγόρος. Προφανώς, δεν είναι μόνο ένα μπούλινγκ. Το περιστατικό είναι άσχημο». Και όπως χαρακτηριστικά είπε «εκκρεμούν οι απειλές ότι θα σκοτώσουν το παιδί μου εκείνα τα παιδιά και η απειλή του ενός αγνώστου με τον οποίο μίλησα ότι θα σκοτώσει εμένα».

Όπως σημείωσε αυτό το οποίο θα έκανε κάθε άλλος γονιός που το παιδί του θα είχε κάνει μια αντίστοιχη πράξη είναι να πάει στο αστυνομικό τμήμα, παρουσία δικηγόρου και να πει ότι οι απειλές δεν αναιρούνται και να ζητήσουν συγνώμη.

«Δεν έχει συμβεί τίποτε από όλα αυτά» πρόσθεσε ο πατέρας του 13χρονου μιλώντας για το παρατεταμένο μπούλινγκ και τις απειλές που δέχεται το παιδί του και η οικογένειά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπόθεση Ιωάννα Τούνη: Έσπασαν το ΙΧ της δικηγόρου των κατηγορουμένων

Ελλάδα 06.04.2026
«Δέχομαι υβριστικά μηνύματα καθημερινά, όλη αυτή η ρητορική μίσους πρέπει να σταματήσει» κατήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1

Πόσο επηρεάζει τις κρατήσεις στα Airbnb η κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι προορισμοί στην Ελλάδα

Οικονομία 06.04.2026
Μεγάλες κερδισμένες οι Κυκλάδες, πτώση στην Αθήνα ειδικά στο β’ δεκαήμερο του Μαρτίου. Τι δείχνουν τα στοιχεία από την Host

Frida Kahlo: Νέα ένταση στο Μεξικό για τα έργα που στέλνονται στην Ισπανία

Κόσμος 06.04.2026
Η κυβέρνηση και η Banco Santander, ο ισπανικός τραπεζικός όμιλος που έχει αναλάβει τη διαχείριση της συλλογής, επιμένουν ότι η μεταφορά είναι προσωρινή.

Netflix: Υποχρεώνεται σε επιστροφές έως 500€ μετά από δικαστική απόφαση

Κόσμος 06.04.2026
Ιταλικό δικαστήριο έκρινε παράνομες τις αυξήσεις τιμών του Netflix και διατάσσει αποζημιώσεις σε συνδρομητές έως 500 ευρώ.

Axios: Προσπάθειες για συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για 45 ημέρες: Τι προβλέπεται

Κόσμος 06.04.2026
Σύμφωνα με το Axios, σε εξέλιξη βρίσκονται προσπάθειες για να επιτευχθεί συμφωνία κατάπαυσης πυρός μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.

Σεισμός στα Ιωάννινα ‑ Τι λέει ο Λέκκας

Ελλάδα 06.04.2026
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Μαρούσι: Στο νοσοκομείο 27χρονη μετά από διπλή πτώση από μπαλκόνι 4ου

Ελλάδα 06.04.2026
Η γυναίκα έπεσε από τον 4ο στον 30 όροφο και στη συνέχεια ανέβηκε πάλι στο διαμέρισμά της και έπεσε πάλι, αυτή τη φορά στο ισόγειο.

Η καρδιά της Έμμας συνεχίζει χτυπά στο σώμα μιας νεαρής μητέρας: «Η σκέψη μου είναι κάθε μέρα σε εκείνη»

Ελλάδα 06.04.2026
Μετά από ενάμιση χρόνο η Σάντι Λέντι συνάντησε τη μητέρα της Έμμας και όπως είπε «αγκαλιαστήκαμε σφιχτά, κλαίγαμε και της έλεγα ευχαριστώ»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 58χρονος που έπεσε σε χαράδρα στο Αγγελοχώρι

Ελλάδα 06.04.2026
Κατέληξε ο 58χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη περιοχή, στο Αγγελοχώρι.