E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παύλος Χαϊκάλης: «Το metoo ήταν 3‑4 άτομα, αυτό ήταν; Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν»

«Με ό,τι πέρασα εάν δεν είχα την αστρολογία θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει»

Δημοσίευση 14/12/2023 | 16:42

Παύλος Χαϊκάλης: «Το metoo ήταν 3‑4 άτομα, αυτό ήταν; Τα αληθινά θύματα δεν βγήκαν να μιλήσουν»

Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θεωρεί πλέον τον εαυτό του ηθοποιό γιατί «σιχάθηκα με όλο αυτό που γίνεται και δεν θέλω να μπω σε ένα παιχνίδι να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Εάν αρχίζω να μιλάω θα δώσω τροφή για 50 χρόνια», όπως είπε μιλώντας σήμερα (14.12.2023) στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και στην Ελεωνόρα Μελέτη.

«Έχω δει να κατακερματίζει ο ένας τον άλλον στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τη προσωπική ζωή και ζουν τις ζωές των άλλων. Όταν είναι να σε πάρει η μπόρα σε παίρνει», συνέχισε ο Παύλος Χαϊκάλης, που κατήγγειλε ότι «οι δημοσιογράφοι μου έχουν πει πως φοβούνται να μιλήσουν.

Είχε δώσει συνέντευξη μία φίλη μου και είπε πως “ο μόνος άνθρωπος που με έχει υπερασπιστεί και βοηθήσει είναι ο Παύλος Χαϊκάλης” και της είπαν “μη πάμε κόντρα στο ρέμα”. Το είχε πει ο Μαρκουλάκης και συμφωνώ. Σηκώνονται προσωπικές ατζέντες και το ζήτημα είναι πως δεν έχει νόημα γιατί δεν βγάζει πουθενά. Έτσι, χάθηκε η μπάλα. Σκέφτεσαι πώς να μιλήσεις και τι να πεις».

Μάλιστα ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε ότι είναι επιλογή του να μην είναι ηθοποιός πια καθώς οι προτάσεις δεν έλειψαν.

«Είχα προτάσεις αλλά δεν θέλω πια. Δεν έχω να πω κάτι. Γιατί δεν υπάρχει κωμωδία στην τηλεόραση; Ο κόσμος δεν γελάει πια… Βλέπω ξένες πλατφόρμες και δεν μπορώ να βλέπω πια ελληνικές. Δεν έχω φοβίες και αυτό το πλήρωσα. Το 50-50 ήταν μπροστά από τη εποχή του. Σήμερα οι ηθοποιοί δουλεύουν με 300-400 ευρώ 10 ώρες για να βγάλουν ένα αποτέλεσμα, είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι οι ηθοποιοί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διάσημες που έστησαν τη δική τους αυτοκρατορία με μαγιό

Celebrity Stories 08.08.2025
Πολλές γυναίκες της showbiz δεν έμειναν μόνο στα φώτα της δημοσιότητας

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Ιφιγένεια Τζόλα με μαγιό στη Σαρδηνία

Social Χτες
Δείτε τις φωτογραφίες

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη: Είπε πάρα πολλά, αλλά τα «έκοψα»

Tabloid Χτες
Η influencer είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ χορεύουν ξέφρενα στην Ίμπιζα ‑ Το viral βίντεο

Tabloid Χτες
O Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ δε σταματούν να γιορτάζουν μετά τον πρόσφατο γάμο τους στη Βενετία

Συγκλονίζει η Σάσα Σταμάτη για την επίθεση: «Οι άθλιοι τον χτυπούσαν χωρίς έλεος»

Tabloid Χτες
«Κουκουλοφόροι του πήραν τις οικονομίες και τον χτύπησαν. Βιοπαλαιστής, τίμιος, άξιος»

Jennifer Aniston: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο της σύντροφο

Tabloid Χτες
Ποιος είναι ο γοητευτικός υπνωτιστής που της έχει κλέψει την καρδιά

Πού βρίσκεται και τι κάνει τώρα η Kim Basinger;

Celebrity Stories Χτες
Aπολαμβάνει μια πιο ήρεμη και διακριτική ζωή