E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Viral ο Κουτσούμπας για την επίθεση στον Κασσελάκη

«Έψαχναν πολύ να βρουν αυτό το φυντάνι;»

Δημοσίευση 14/12/2023 | 15:36

Viral ο Κουτσούμπας για την επίθεση στον Κασσελάκη

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, έφερε στο νου του τις ατάκες για τα «φυντάνια» και το «αυτοί είστε», και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

Viral έγινε ξανά ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τους σχολιασμούς του στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, μιλώντας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, έφερε στο νου του τις ατάκες για τα «φυντάνια» και το «αυτοί είστε», και αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Μόνη εξαίρεση, ίσως, η αναφορά του Κασσελάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν θα δαιμονοποιεί το κεφάλαιο, αλλά θα το βλέπει σαν εργαλείο για τη μείωση των ανισοτήτων”! Το κεφάλαιο, αυτό που δεν υπάρχει έγκλημα που να μην μπορεί να κάνει για τα κέρδη του, αυτό λέει, θα γίνει εργαλείο μείωσης των ανισοτήτων. Αλήθεια, έψαχναν πολύ να βρουν αυτό το φυντάνι;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας στάθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή Κασσελάκη, αναφέροντας πως «παρακολουθούμε κι εμείς τις εξελίξεις σ' αυτό το κόμμα, συνολικά στο χώρο της αμαρτωλής σοσιαλδημοκρατίας».

«Βέβαια, για να μην τους αδικούμε, πριν από αυτούς υπήρξαν κι άλλα τέτοια ή παρόμοια φυντάνια… Γιατί, αυτά για τις ανισότητες στον καπιταλισμό, οι οποίες δήθεν θα μειωθούν με τα μαγικά που θα τους κάνουν, τα ‘λεγε και το ΠΑΣΟΚ πιο πριν. Πολύ περισσότερο τα έκανε... Όταν τα συνδικαλιστικά του στελέχη στρογγυλοκάθονταν στα τραπέζια του «κοινωνικού διαλόγου» με τους εργοδότες και δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να ξεπουλάνε τα εργατικά δικαιώματα.. Αλλά, παρακολουθώντας και τα αποχωρήσαντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με τις οργισμένες αντιδράσεις τους, υποθέτουμε ότι η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ 2015-2019, την οποία υπερασπίζονται δυναμικά, αφού υπήρξαν και βασικοί υπουργοί της, μάλλον δαιμονοποίησε το κεφάλαιο, μη σας πω ότι θεωρούν κιόλας ότι το χτύπησε αλύπητα κάτω, σαν χταπόδι...» συνέχισε ο κ. Κουτσούμπας.

«Βέβαια, αν έγινε κάτι τέτοιο, πώς και δεν το είχε πάρει είδηση ο υπουργός της ΝΔ, Σκέρτσος, ο οποίος, ως γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, δήλωνε τότε, ότι «από τα 96 νομοθετήματα και τις 280 διατάξεις που ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με επίδραση στην επιχειρηματικότητα, το 62% εκπληρώνουν πάγιες θέσεις του ΣΕΒ»; Εκτός αν “δαιμονοποίηση του κεφαλαίου” ήταν η εθελοντική φορολόγηση των εφοπλιστών, η μείωση του φόρου στα μερίσματα των μετόχων, οι ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων και λιμανιών, η θέσπιση του χρηματιστηρίου ενέργειας και τόσα ακόμα αντιλαϊκά του ΣΥΡΙΖΑ… Αλλά, αυτοί είναι! Ακριβώς τα ίδια πιστεύουν και αυτοί» συμπλήρωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι διάσημες που έστησαν τη δική τους αυτοκρατορία με μαγιό

Celebrity Stories 08.08.2025
Πολλές γυναίκες της showbiz δεν έμειναν μόνο στα φώτα της δημοσιότητας

Η Κατερίνα Γερονικολού φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε πάνω σε ένα στρώμα θαλάσσης

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Η Ιφιγένεια Τζόλα με μαγιό στη Σαρδηνία

Social Χτες
Δείτε τις φωτογραφίες

Ανέστης Ευαγγελόπουλος για τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη: Είπε πάρα πολλά, αλλά τα «έκοψα»

Tabloid Χτες
Η influencer είχε μιλήσει για τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ χορεύουν ξέφρενα στην Ίμπιζα ‑ Το viral βίντεο

Tabloid Χτες
O Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσεζ δε σταματούν να γιορτάζουν μετά τον πρόσφατο γάμο τους στη Βενετία

Συγκλονίζει η Σάσα Σταμάτη για την επίθεση: «Οι άθλιοι τον χτυπούσαν χωρίς έλεος»

Tabloid Χτες
«Κουκουλοφόροι του πήραν τις οικονομίες και τον χτύπησαν. Βιοπαλαιστής, τίμιος, άξιος»

Jennifer Aniston: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο της σύντροφο

Tabloid Χτες
Ποιος είναι ο γοητευτικός υπνωτιστής που της έχει κλέψει την καρδιά

Πού βρίσκεται και τι κάνει τώρα η Kim Basinger;

Celebrity Stories Χτες
Aπολαμβάνει μια πιο ήρεμη και διακριτική ζωή