Η Έλενα είναι 29 ετών, ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι booker σε πρακτορείο μοντέλων και στυλίστρια σε φωτογραφήσεις και καμπάνιες μόδας.
Πριν δυο χρόνια ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Γεννήθηκε άντρας, όμως ποτέ δεν ένιωσε έτσι. Μέσα στο διάστημα της καραντίνας της πανδημίας Covid-19, η Έλενα πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει τη ζωή της και να ζήσει όπως θέλει κι όχι όπως της έχει επιβληθεί: «Δεν ήθελα να καταστραφεί ο κόσμος και 'γω να μη ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω».
Τη συναντήσαμε στο στούντιο του E-Daily και μας μίλησε με ανοιχτά χαρτιά για την απόφαση που πήρε να μπει σε διαδικασία φυλομετάβασης, την αντιμετώπιση των δικών της ανθρώπων σε σχέση με αυτό, αλλά και για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει στο ταξίδι της ολοκλήρωσης αυτού, που πέρα από το ψυχολογικό κομμάτι, είναι δυσβάσταχτο οικονομικά και για το λόγο αυτό δημιούργησε καμπάνια fundraising που μπορείς να βρεις εδώ.
Στην πλατφόρμα θα διαβάσεις την ιστορία της Έλενας και στο παρακάτω βίντεο θα την ακούσεις όπως μας τη διηγείται σε α' πρόσωπο.
Μοντέλο που ξόδεψε χιλιάδες λίρες για τατουάζ, δείχνει πως ήταν πριν
Ηλία Μελέτη πόσα χρήματα είχες πάρει από τον πρώτο σου ρόλο;
Έλενα Παπαρίζου, ποιος θα σε έβγαζε από τη φυλακή, η Βανδή ή ο Σαμπάνης;
Tι θυμούνται από το 2025 οι Έλληνες ‑ Με ποιους διάσημους θα ήθελαν να κάνουν ρεβεγιόν;
Νεφέλη Φασούλη τι δεν ξέρουμε για σένα;
Γιατί η Ηρώ σταμάτησε ξαφνικά, ενώ ήταν στην κορυφή της καριέρας της;
Ο Jeremy μας έφερε σε δύσκολη θέση ή εμείς τον Jeremy;
H ιστορία ενός Έλληνα που έκανε το πιτόγυρο viral στη χώρα της τουλίπας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Rec Mode 13.12.2025
