E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Ο Ηρακλής Πουαρό, το μάνγκα που έγινε live action και ταινίες για να δεις αν σου άρεσε το «Barbie»

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 14/9/2023 | 00:50

#TiNaDeis: Ο Ηρακλής Πουαρό, το μάνγκα που έγινε live action και ταινίες για να δεις αν σου άρεσε το «Barbie»
@Nextweb Studio

Έξι ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες με δυο από αυτές σίγουρα να ξεχωρίζουν. Η μια είναι η Τρίτη ταινία με τον Kenneth Branagh να υποδύεται τον θρυλικό ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, μετά τα «Murder on the Orient Express» και «Death on the Nile». Και το τρίτο μέρος που λαμβάνει χώρα στη Βενετία, φαίνεται να είναι το πιο σκοτεινό απ’ όλα, παίρνοντας χαρακτηριστικά ταινίας τρόμου.

Η δεύτερη ταινία που ξεχωρίζει, είναι η Τρίτη ταινία της Νία Βαρντάλος για το προσωπικό της franchise «My Big Fat Greek Wedding», με την οικογένεια αυτή τη φορά να έρχεται στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα, έχουμε μια σκανδιναβική σάτιρα για τον πόλεμο των σχέσεων, μια γαλλική ρομαντική ιστορία, ένα animation και ένα ντοκιμαντέρ για την μεσογειακή διατροφή με πολλή Ελλάδα.

Το «One Piece» μετατρέπεται από μάνγκα σε live-action και ενθουσιάζει αλλά ταυτόχρονα απογοητεύει κάποιους από τους φαν του. Έχουμε ακόμα θρυλικές σειρές που αγαπήθηκαν πριν γενικότερα οι σειρές να γίνουν της μόδας.

Τέλος, ένα trivia για το «Friends» που ίσως σας κάνει να επιστρέψετε σε εκείνη την περίοδο της σειράς για να προσέξετε κάτι καλύτερα αλλά και 5 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε αν σας άρεσε το «Barbie».