Ι Will Survive στο Θέατρο Ιλίσια‑Βολανάκης
Με την υποστήριξη του E-Daily.gr
Δημοσίευση 24/2/2014 | 15:00

Ωρα προσέλευσης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ (ενιαίο)
Tι υπάρχει στο 252ο χιλιόμετρο Αθηνών-Θεσσαλονίκης; Μπορεί να αποτραπεί η καταστροφή του κόσμου με ένα στυλό; Ποιο «τηλεοπτικό» ρόλο θα παίξουν οι δύο τελευταίοι επιζώντες;
Οι δύο τελευταίοι επιζώντες στον πλανήτη αναζητούν την πιθανή αιτία καταστροφής του κόσμου σε μια μαύρη κωμωδία-αποθέωση σουρεαλιστικής προσέγγισης και ξεκαρδιστικής αλληλεπίδρασης με το κοινό.
Μετά τις sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Παράσταση «I Will Survive» ανεβαίνει ξανά –απογειωμένη σε όλα τα επίπεδα με μια έκρηξη χιούμορ και σαρκασμού– σε έναν ολοκαίνουργιο και ανακαινισμένο χώρο, στο Θέατρο Ιλίσια- Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια), κάθε Δευτέρα & Τρίτη (έως 29 Απριλίου 2014) σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σαρακατσάνη.
Ο επιστήμονας ¶ρης Λαμπέρ ανακαλύπτει ότι δεν είναι ο μοναδικός επιζώντας μετά από μια αλλόκοτη καταστροφή του κόσμου. Συναντάει τυχαία τον Όμηρο, ένα νέο με τελείως διαφορετική κοσμοθεωρία και προσωπικότητα και ζητάει τη βοήθεια του για να ξαναδημιουργήσουν τον κόσμο. Οι διαφορές τους είναι πολλές και σημαντικές αλλά μπορεί να καταφέρουν να τις ξεπεράσουν μπροστά στον κοινό τους στόχο, να τα βρουν και ίσως και να επιβιώσουν!
Η παράσταση, σε προηγούμενο ανέβασμα της, χάρισε δύο υποψηφιότητες για βραβείο Χορν στους Γιώργο Παπαγεωργίου και Αντίνοο Αλμπάνη και επαναλαμβάνεται φέτος με εντελώς διαφορετική σκηνοθεσία και σκηνογραφική προσέγγιση.
Ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Αντίνοος Αλμπάνης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Γιάννης Σαρακατσάνης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Σκηνικά: Γκάι Στεφάνου
Κοστούμια: Πάνος Αλμπάνης
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Σχεδιασμός φωτισμών: Νίκος Βλασσόπουλος
Παίζουν: Γιάννης Σαρακατσάνης, Αντίνοος Αλμπάνης