ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσπευση για το Mega Radio

Στόχος του Mega, όπως λένε τώρα στο κανάλι, είναι να βγει στον αέρα το Mega Radio το συντομότερο δυνατόν.

 
Δημοσίευση 10/10/2008 | 00:00
Επίσπευση για το Mega Radio
Mega

Σε διαδικασία αναζήτησης ραδιοφωνικής συχνότητας στο Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον Flash έγινε κρούση και στον Arrena του Βίκτωρα Ρέστη, αλλά και στον Παρέα FM του Δημήτρη Ρίζου και ίσως σε δύο ακόμη ραδιοφωνικούς σταθμούς. Το ποσό που διαθέτουν για την εξαγορά κυμαίνεται γύρω στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Στόχος του Mega, όπως λένε τώρα στο κανάλι, είναι να βγει στον αέρα το Mega Radio το συντομότερο δυνατόν. Ρόλο στη διαδικασία θέλουν να έχουν οι άνθρωποι του ΔΟΛ και ακούγεται το όνομα σχολιαστή του «Βήματος» για την ανάληψη της ηγεσίας.

Στόχος τους είναι να προλάβουν το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών μ' ένα πρόγραμμα κυρίως ενημερωτικό, ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό σ' έναν χώρο όπου τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΣΚΑΪ και σημειώνει σημαντική άνοδο ο Real. (Πηγή: Παρόν)

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ