E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Δεν επιθύμησα να γίνω τραγουδίστρια» δηλώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Για δέκα ζωντανές παραστάσεις στο Παλλάς από τις 18 Φεβρουαρίου

Δημοσίευση 7/2/2011 | 08:39

«Δεν επιθύμησα να γίνω τραγουδίστρια» δηλώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Δεν επιθύμησα να γίνω τραγουδίστρια» δηλώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη

«Για εντελώς αλλού ξεκίνησα και εντελώς άλλου πήγα. Αλλά είναι ωραίο αυτό το ταξίδι που κάνω. Είμαι πολύ τυχερή», δηλώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και αποκαλύπτει –μεταξύ άλλων- πως ουδέποτε επιθύμησε να γίνει τραγουδίστρια! Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα της και την προσωπική της ζωή ενώ ετοιμάζεται για μια σειρά δέκα ζωντανών εμφανίσεων στη σκηνή του Παλλάς από τις 18 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» η γνωστή ερμηνεύτρια δεν κρύβει πως το τραγούδι ήταν κάτι που της έτυχε. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπήκα πολύ προσγειωμένη σε αυτό το ταξίδι και το είδα με πολύ καθαρό μάτι, είδα την ουσία του κόσμου της μουσικής. Δεν το είδα με φτερά. Και έτσι έμεινα στον χώρο με πολλή αγάπη, με πολύ άγχος, με στόχο και απόφαση - αν δεν έβγαινε έτσι, θα είχα φύγει». Η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκαλύπτει ότι σπάνια και μόνο για κάποιες στιγμές πέρασε από το μυαλό της η σκέψη να τα παρατήσει ενώ όταν ανεβαίνει στη σκηνή «Συμβαίνει κάτι μαγικό, που δεν μπορώ να περιγράψω».

Απαντώντας στην κλασσική ερώτηση για πράγματα που έχει μετανοιώσει, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αναφέρει χαρακτηριστικά: «μετάνιωσα που σε μερικά πράγματα ήμουν άτολμη. Έπρεπε να ήμουν πιο τολμηρή... Δεν έχω το συναίσθημα ότι δεν τα κατάφερα. Μερικές φορές έχω την αίσθηση ότι κάποια πράγματα ήταν μεγαλύτερα από αυτά που σκεφτόμουν. Και θέλω να πιστεύω ότι έχω πετύχει μια μικρή -μικρή, μεγάλη δεν έχει σημασία- αθανασία».

Παράλληλα, δεν διστάζει να παραδεχθεί πως εξακολουθεί να έχει άγχος πριν βγει στη σκηνή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν φεύγει. Κι εγώ υποφέρω για καιρό. Όταν στήνω μια παράσταση, υποφέρω ταυτόχρονα». Όταν ρωτάται για την ωραιότερη εικόνα της ζωής της, εκείνη αναφέρει πρώτα απΆ όλα τα παιδιά της ενώ ακολουθούν εικόνες από τα ταξίδια της στην Κωνσταντινούπολη, το Μεξικό, την Αίγινα, την Ικαρία και τους Παξούς. «Αυτό που θέλω να κάνω όταν σταματήσω το τραγούδι είναι να ταξιδεύω, αλλά πάντα με σεβασμό για τον τόπο στον οποίο πηγαίνω και με πραγματική ευλάβεια γιΆ αυτό που θα συναντήσω», αναφέρει.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα εμφανιστεί από τις 18 Φεβρουαρίου στην σκηνή του Παλλάς για δέκα μόνο παραστάσεις με ρεπερτόριο τα πιο εμβληματικά τραγούδια της καριέρας της, σε μία παράσταση που επιχειρεί να αποδείξει ότι «όλα μπορούν να αρχίσουν αλλιώς». Η ίδια δηλώνει ότι «σε μια εποχή που όλα ξεκινούν από την αρχή, η παράσταση αυτή έρχεται να εμπνεύσει». Στη γιορτή του «Όλα αρχίζουν αλλιώς», οι πιο πιστοί φίλοι της ερμηνεύτριας, οι δικοί της μουσικοί μεταμορφώνονται σε ανύποπτο χρόνο σε μία μπάντα του δρόμου και παρουσιάζουν τα πιο απρόσμενα κομμάτια. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Κακλέας, την σκηνογραφία ο Μανόλης Παντελιδάκης και τις ενορχηστρώσεις ο Δημήτρης Μπαρμπαγάλας. Το πρόγραμμα επιμελείται η ίδια η ερμηνεύτρια με τη Λήδα Ρουμάνη.

____________________________________


Έχεις ακούσει;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ανεμοδαρμένα Ύψη»: Aντιδράσεις για τη σαδομαζοχιστική σκηνή με κολάρο σκύλου που δεν υπάρχει στο βιβλίο

Σινεμά Χτες
Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Τζέικομπ Ελόρντι

Eurovision 2026: Πρώτο το τραγούδι του Akyla στις στοιχηματικές εταιρείες

Eurovision Προχτές
Το «Ferto» είναι στα φαβορί για πρωτιά

5 φορές που ηθοποιοί απάντησαν πανέξυπνα σε ηλίθιες ερωτήσεις

Σινεμά Προχτές
Όταν η υπομονή εξαντλείται, η «μαγεία» συμβαίνει όχι μπροστά από τις κάμερες των ταινιών, αλλά μπροστά στα μικρόφωνα του red carpet

Eurovision 2026 ‑ Εθνικός Τελικός: Όλες οι εμφανίσεις των 14 καλλιτεχνών για την εκπροσώπηση της Ελλάδας

Xmas Προχτές
14 καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή της Πειραιώς 260 για το εισιτήριο στη Eurovision της Βιέννης – οι εμφανίσεις, τα φαβορί και οι στιγμές που ξεχώρισαν

Eurovision 2026: Τι ώρα είναι ο ελληνικός τελικός – Τα φαβορί και πώς ψηφίζουμε

Μουσική 15.02.2026
Απόψε, Κυριακή (15/2) διεξάγεται ο Μεγάλος Τελικός του Sing for Greece 2026

Μαρίνα Σάττι x Leon of Athens ‑ «Εδώ»

Μουσική 13.02.2026
Όταν ο χρόνος σταματά εκεί που υπάρχει αγάπη

Η νέα ταινία που θα σε κάνει να φοβάσαι το μέλλον

Σινεμά 12.02.2026
Υπερβολή η ζοφερή πραγματικότητα;

Ταινίες της εβδομάδας: Wuthering Heights ‑ Γιατί μας ελκύει ακόμα το πιο τοξικό love story της λογοτεχνίας;

Σινεμά 11.02.2026
Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες