E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Emily in Paris: Τι μας άρεσε και τι δε μας άρεσε στη 3η σεζόν της σειράς

Είδαμε την πολυαναμενόμενη νέα σεζόν της σειράς και κρίνουμε!

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ Δημοσίευση 2/1/2023 | 00:02

Emily in Paris: Τι μας άρεσε και τι δε μας άρεσε στη 3η σεζόν της σειράς
E-Daily Illustration

Το Emily in Paris ήταν η σειρά έκπληξη στο ξεκίνημα της 1ης καραντίνας και μας γέμισε με μόδα, ωραίες εικόνες με παριζιάνικο αέρα και βοήθησε στο περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. Πριν λίγες μέρες, είδαμε την 3η σεζόν της σειράς (η 2η βγήκε πέρυσι) και σχολιάζουμε ...

Τι μας άρεσε ...

Εντάξει, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, το Emily in Paris δεν είναι κάτι παραπάνω από μία rom com διαρκείας. Έχοντας αυτό ως βάση, μπορύμε να πούμε ότι και στην 3η σεζόν έχει αυτό που αγαπήσαμε από τη 1η: υπέροχες εικόνες του Παρισιού από διάφορα σημεία, καθώς και από άλλες περιοχές (όπως το οικογενειακό σατό της Camille που είναι του ονείρου). Εκτός αυτού, βλέπουμε πάλι φανταστικά outfits από την Camille και τη Sylvie, που ως Γαλλίδες είναι πάντα κομψές, ενώ και η Mindy έχει αρχίσει να κάνει ωραίες εμφανίσεις. Η Emily είχε κάποιες καλές προσπάθειες, αλλά ακόμα και μετά από 3 σεζόν στο Παρίσι δεν έχει καταφέρει να αποβάλλει το ...Σικάγο από πάνω της.

Είναι βασικό να πούμε, ότι βλέπουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την Emily να έχει αποτυχίες στη ζωή (την αφήνει ο γκόμενος/ μένει άνεργη), καθώς είχε καταντήσει κομμάτι εξοργιστικό το να έχει τόσο υπερτέλεια ζωή, δουλειά, ρομάντζο, εξόδους, ρούχα κλπ με έναν απλό μισθό (ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ). Τέλος, αρχίσαμε να ρίχνουμε τους προβολείς και σε άλλους πρωταγωνιστές εκτός της Cooper, κάτι που είχε αρκετό ενδιαφέρον.

Τι δε μας άρεσε

Αυτό που μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ από τον 1ο κύκλο της σειράς, είναι το προαναφερθέν γεγονός ότι όλοι οι πρωταγωνιστές φαίνεται να απολαμβάνουν καθημερινά καινούρια outfits, δείπνα σε ακριβά ρεστοράν, ταξίδια, εκδρομές, κλπ .... ενώ, πλην ελαχίστων (Camille & Antoine), είναι όλοι τους μπατίρια! 

Επιπλέον, η Emily, ούσα πρωταγωνίστρια είναι συνεχώς αυτή που τα καταφέρνει καλά, έχει εξαιρετικές ιδέες, κερδίζει το αγόρι, κλπ, αλλά παρατηρούμε να γίνεται αυτό με τέτοιο τρόπου που αντί να γίνεται η αγαπημένη του κοινού, καταλήγει να είναι η πιο εκνευριστική. Κάτι που βλέπουμε να θίγεται και στη σειρά, δηλαδή, αφού αυτή η διαρκή "τελειότητα" επισκιάζει τους φίλους και συναδέλφους της.

Τέλος, δεν είμαστε σίγουροι ότι θέλαμε η σειρά να αποκτήσει και 4η σεζόν ή αν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί στις 3. Αφού, όμως, ξέρουμε ήδη ότι θα υπάρξει συνέχεια, περιμένουμε να δούμε μήπως εκεί δούμε κάτι πιο γήινο (χωρίς να παύει να είναι λαμπερό παράλληλα)!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ταινία που διέλυσε κυριολεκτικά τη Νicole Kidman: Πώς έσπασε τα πλευρά της

E-Daily 1.Hero 14.05.2026
Το Moulin Rouge έκρυβε πόνο πίσω από τη λάμψη

Eurovision 2026: Οι δημοσιογράφοι στην αρένα μίλησαν – Τι θέση δίνουν στον Akyla, ποια χώρα πήρε μηδέν βαθμούς

E-Daily 3.Left Προχτές
Η πρώτη εικόνα από το press poll της Eurovision 2026 στη Βιέννη. 89 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι -ανάμεσά τους και από το NEWS 24/7- διαμόρφωσαν το πρώτο κλίμα της φετινής διοργάνωσης.

Eurovision 2026: Ο Akylas αποθεώνεται μετά την πρώτη dress rehearsal ‑ Τι συνέβη στη σκηνή

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Ο Akylas ολοκλήρωσε την πρώτη dress rehearsal με μεγάλη επιτυχία

Eurovision: Γιατί έσπασε ο πιο αυστηρός κανόνας του διαγωνισμού μετά από 27 χρόνια

E-Daily 3.Left 11.05.2026
Η Φινλανδία έκανε αυτό που δεν κατάφεραν ούτε οι Måneskin

Ο James Bond στη μεγάλη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Ο Daniel Craig παρακολούθησε διακριτικά τη συναυλία των Metallica στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαΐου

Οι Metallica έπαιξαν Ζορμπά και Τρύπες στη σκηνή του ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 10.05.2026
Επικές στιγμές στο ΟΑΚΑ στη συναυλία των Metallica

It’s a Sin... να το χάσεις: Οι Pet Shop Boys θα φέρουν πίσω τα 80s στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 09.05.2026
Dreamworld: Μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες

Metallica: Ο θάνατος που άλλαξε την ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Το μοιραίο τροχαίο στη Σουηδία

Η σειρά του Netflix που έγινε No1 σε πάνω από 50 χώρες

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ένας νέος Κρίζι για μια νέα εποχή

Ανατροπή στη Eurovision 2026: Η Φινλανδία αλλάζει το παιχνίδι λίγο πριν τον τελικό

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Λίγα 24ώρα πριν τον Α’ ημιτελικό, οι συμμετοχές ανοίγουν τα κρυμμένα τους χαρτιά

Το μόνο μέρος φέτος το καλοκαίρι που θα ακούσεις punk rock θα είναι το Release Athens Festival

E-Daily 3.Left 07.05.2026
Γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ημέρα