E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης

Η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό εξήγησε πώς κατάφερε, τυχαία, να ξετυλίξει το «κουβάρι» των αποκαλύψεων

Δημοσίευση 2/12/2022 | 21:40

Κολωνός: «Βλέπει εφιάλτες με τον Μίχο» λέει η θεία της 12χρονης

Η γυναίκα, η οποία έχει αναλάβει την επιμέλεια της μικρής στο Κολωνό, αναφέρθηκε στο μαρτύριο της ανιψιάς της, αλλά και στο πώς όλα αυτά που συνέβησαν κατάφερε να τα ανακαλύψει από μια συγκυρία. Επίσης, έκανε γνωστό ότι το παιδί βλέπει εφιάλτες με τον Ηλία Μίχο.

Η θεία της 12χρονης στον Κολωνό ανέφερε μέσω της εκπομπής «Live News» του Mega: «Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο "Χαμόγελο" δύο μήνες αρνούνταν να βγει έξω. [...] Δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση, "δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ, βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου, θέλω τη μαμά".

»Την είχα και το Πάσχα εδώ. Την είχα ένα μήνα, δεν κατάλαβε ο νονός, ο φίλος μου, κανένας μας τίποτα. Βλέπαμε ένα κανονικό παιδί, το οποίο, βέβαια, επειδή μπήκε στην εφηβεία και τώρα αδιαθέτησε η μικρή, λέγαμε ίσως να έχει λίγο παραπάνω νεύρα. Όταν είδα τα βίντεο, σκεφτείτε, ψυχολογικά δηλαδή, τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, έβλεπα εγώ εφιάλτες... και τι έβλεπα».

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που βοήθησε να αποκαλυφθεί η φρικτή υπόθεση και σήμερα αυτή που βοηθά τη μικρή να σταθεί όρθια, καθώς την έχει στο πλευρό της.

«Δεν είναι μόνο αυτό το παιδί, είναι όλα τα παιδιά, είναι και τα μωρά, είναι και τα άλλα τα παιδιά και τα μεγάλα, όλα υποφέρουν από αυτό το πράγμα. Είναι δυνατόν να συλλαμβάνεις μία μάνα πάμπτωχη... Δηλαδή, τι φοβόσουν, να πάει πού, στην Αυστραλία; Θα άφηνε ποτέ τα παιδιά της, έχει τρέλα με τα παιδιά», είπε.

Η θεία της 12χρονης αναφέρθηκε και στο πώς έφτασε στην ανακάλυψη των βίντεο αυτών. Όπως είπε: «Της έλεγα "είμαστε διακοπές, γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο;". "Παίζω, θεία, παιχνίδια"». Όταν της τράβηξε «για πλάκα» -όπως είπε- τα τηλέφωνα που κρατούσε στα χέρια της η μικρή, «είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό, είδα φόβο».

Κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε «από την αντίδραση και ότι μου κλείδωσε το τηλέφωνο, όπως το πήρα εγώ στο χέρι μου. Σηκώθηκε απότομα, ενώ βλέπω αυτουνού το μήνυμα, μου το κλειδώνει. Η μικρή είναι ακόμα σε σοκ και κλαίει όλη μέρα».

«Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη»

Η θεία της 12χρονης κατήγγειλε στην εκπομπή του Mega: «Δεν έχουμε κανέναν ψυχολόγο και καμία υποστήριξη, να μας πουν έστω πώς θα φερθούμε. Είναι τραγικό αυτό, το ότι έχει αφεθεί ένα παιδί σε αυτή την κατάσταση και να ξέρει κιόλας. Μιλάει τώρα με τη μαμά της, με παίρνει εμένα τηλέφωνο, αλλά δεν διανοείστε τώρα, δεν μπορώ να σας το εξηγήσω».

Όπως σημείωσε, «ενώ το έλεγαν στα κανάλια ότι έχει ψυχολόγο, έλεγα "τι λένε, Παναγία μου, τι λένε;". Και ξέρετε ποια ήταν η απάντησή τους και τι είπαν στην εισαγγελέα, γιατί η εισαγγελέας ήταν φοβερή και σαν άνθρωπος... Είχε μείνει άναυδη όταν της είπα ότι το παιδί δεν έχει ψυχολογική υποστήριξη. Τους πήρε η ίδια τηλέφωνο, της είπαν ότι δεν μπορούσαν από τον νόμο, γιατί λέει το παιδί για να δίνει τις καταθέσεις θα έπρεπε να είναι ανέπαφο από ψυχολογική υποστήριξη. Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δηλαδή, αυτά είναι ανεπίτρεπτα».

Η θεία της κοπέλας πρόσθεσε: «Να ξέρουν τα παιδιά ότι η μάνα τους είναι έξω [...], είναι αλλιώς η ψυχολογία του παιδιού να ξέρει ότι η μάνα του δεν είναι στη φυλακή και πόσω μάλλον όταν νιώθει υπεύθυνο αυτό το παιδί για αυτό που συμβαίνει».

«Δεν διανοείστε τώρα... Εγώ νόμιζα ότι τώρα, εντάξει, θα τα καταφέρουμε», σημείωσε, αλλά πρόσθεσε πως η 12χρονη «δεν κοιμάται. Το βράδυ δεν υπάρχει ύπνος. Έρχεται μαζί μου στο κρεβάτι μου, κλαίει συνέχεια, της λέω "αγάπη μου", προσπαθώ να της μιλήσω».

«Χάλια, σας λέω. Δεν κοιμάται. Προσπαθώ συνέχεια να της πω ότι η μαμά θα βγει, έχουν κάνει λάθος από την Αστυνομία. Βλέπει εφιάλτες συνέχεια με αυτόν τον άνθρωπο (τον Μίχο). Τι να σας πω τώρα. Σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα παιδιά, απλά αυτό είναι ακόμα περισσότερο, επειδή έχει το βάρος πάνω της ότι φταίει αυτή που είναι η μαμά της εκεί», επισήμανε.

 iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ζωγράφου: Μυστήριο με τους θανάτους μητέρας και κόρης – Τα δύο σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Ελλάδα 02.04.2026
Οι αστυνομικοί, δεν αποκλείουν το γεγονός να έγινε κάποιο επεισόδιο με τον 54χρονο και την μητέρα του και αυτός να τη δολοφόνησε

CNN: Τα «μεγάλα, πιεστικά ερωτήματα» στα οποία δεν απάντησε ο Τραμπ στο διάγγελμά του

Κόσμος 02.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίασε «τα καλύτερα επιχειρήματά του» υπέρ του πολέμου αλλά δεν κατάφερε να κατευνάσει τις ανησυχίες για το πώς θα τελειώσει

Πασχαλινό τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει φέτος ‑ Οι τιμές σε αρνί, κοκορέτσι, τσουρέκι

Ελλάδα 02.04.2026
Ακριβότερο κατά 14% με 20% το πασχαλινό τραπέζι για φέτος

Έβερεστ: Απάτη 20 εκατ. δολαρίων, πώς κύκλωμα δηλητηρίαζε ορειβάτες για να δικαιολογεί αεροδιακομιδές

Κόσμος 02.04.2026
Οδηγοί που συνεργάζονταν με εταιρείες που διοργάνωναν αναρριχήσεις, δηλητηρίαζαν ορειβάτες βάζοντας μαγειρική σόδα στο φαγητό τους για να τους προκαλέσουν γαστρεντερικά προβλήματα

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία στη Βουλή για ακόμη δύο εν ενεργεία βουλευτές

Ελλάδα 02.04.2026
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία που αφορά στους εν ενέργεια βουλευτές περιλαμβάνει κυρίως απομαγνητοφωνήσεις από νόμιμες παρακολουθήσεις

Σε Αττική και Ρόδο τα πρώτα πρόστιμα σε πρατήρια για παραβίαση του πλαφόν στο περιθώριο κέρδους

Ελλάδα 02.04.2026
Εντοπίστηκαν παραβάσεις στο 50% των ελέγχων στη Ρόδο και έπεσαν πρόστιμα 65.000 ευρώ - Στα 40.000 ευρώ τα πρόστιμα στην Αττική

Βέροια: Πέθαvε ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά

Ελλάδα 02.04.2026
Ο 7χρονος είχε τραυματιστεί βαριά την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του

Βραζιλία: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο για την κοινή κηδεμονία των κατοικιδίων μετά το διαζύγιο

Κόσμος 02.04.2026
Τι προβλέπει ο νέος νόμος και ποιες οι εξαιρέσεις

Πανσέληνος Απριλίου: Απόψε το «ροζ φεγγάρι» ‑ Πώς πήρε το όνομά του

Ελλάδα 02.04.2026
Την Πέμπτη 2 Απριλίου αναμένεται να φωτίσει τον νυχτερινό ουρανό το ροζ φεγγάρι

Τι λέει ο CEO με το μαντρί στην ταράτσα στους Αμπελόκηπους ‑«Υπήρχε και κλιματισμός για το καλοκαίρι!»

Ελλάδα 02.04.2026
Απάντηση σε δημοσιεύματα που αφορούν τα ζώα που εντοπίστηκαν σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους δίνει εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη των ζώων

Η απάτη με τις «έξυπνες» κάμερες – Πώς να ξεχωρίσετε το αληθινό SMS από το Gov

Tech + Science 02.04.2026
Τι πρέπει να προσέξετε για να μην πέσετε θύματα επιτήδειων

Το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 54χρονος, «βγήκε έξω και τον παρέσυρε το νερό», λέει φίλος του

Ελλάδα 02.04.2026
Eπιχείρησε να γαντζωθεί από τα κάγκελα στην αυλή του σπιτιού του