E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κλέλια Ανδριολάτου: Όλα όσα αποκάλυψε για τις εξελίξεις στο Maestro

«Θα υπάρξουν ανατροπές, αμφιβολίες, φόβοι και ανησυχίες»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/10/2022 | 12:58

Κλέλια Ανδριολάτου: Όλα όσα αποκάλυψε για τις εξελίξεις στο Maestro

Η νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τίτλο «Maestro» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα στο MEGA, συγκεντρώνοντας θετικές κριτικές και σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα, με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.

H νεαρή ηθοποιός Κλέλια Ανδριολάτου, «έκλεψε» με τη σειρά της τις εντυπώσεις. Στην υπόθεση του «Maestro», η Κλέλια είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Είναι όμορφη, δυνατή, έξυπνη και αποφασισμένη να τα καταφέρει στη ζωή της. Η γνωριμία της με τον Ορέστη θα της ξυπνήσει τον πρώτο αληθινό έρωτα και τη θέληση να τον διεκδικήσει.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, μίλησε στο protothema.gr για την επιτυχημένη σειρά. Στην ερώτηση για το πώς είναι να δουλεύει με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η ηθοποιός απάντησε: «Είναι σαν μουσική. Είναι πάντα δίπλα μας, μας συντροφεύει, μας δημιουργεί συναισθήματα, και θέλουμε πάντα να την ακούμε».

Maestro_επ__2__6_


Στο αν υπάρχουν κοινά σημεία με εκείνη και τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, ανέφερε τα εξής: «Η “Κλέλια” είναι ένα πλάσμα που παλεύει με τη συμβατικότητα. Την καθοδηγεί το φως, ο έρωτας, το πάθος για ζωή. Αισθάνομαι ότι υπάρχει κοινός παρονομαστής ανάμεσα μας, κυρίως στο βλέμμα με το οποίο παρατηρούμε τη ζωή».

Σχετικά με το αν θα δούμε ανατροπές στην ιστορία του Maestro, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε: «Ο “Maestro” είναι η ζωή. Έτσι λοιπόν θα υπάρξουν ανατροπές, αμφιβολίες, φόβοι, ανησυχίες. Ο έρωτας από μόνος του είναι μία τραμπάλα. Δεν ξέρεις ποτέ από που θα γείρει, ελπίζεις πάντως να μην πέσεις ποτέ».

Τέλος, η ταλαντούχα ηθοποιός, αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ, λέγοντας: «Είναι η οικογένεια , που επιλέγω να έχω στη δουλειά μου. Τρυφερότητα, αγάπη, νοιάξιμο. Η ομάδα είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός αυτής της δουλειάς».

Maestro__2_

Ακολουθεί η περίληψη του δεύτερου επεισόδιου του «Maestro» με τίτλο «Άρνηση»
Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μπακοδήμου: Έχω δεχτεί σeξουαλική παρενόχληση όταν ήμουν ανήλικη

Tabloid Χτες
Το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια, αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Περιπέτειες για τη Μαρία‑Ολυμπία: Κλειδώθηκε έξω από το δωμάτιό της και πήδηξε από το παράθυρο

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο αθανατίστηκε από φίλη της Μαρίας-Ολυμπίας και αναρτήθηκε στα social media

Μαριέττα Χρουσαλά: Ποζάρει με το μπικίνι της κι εύχεται «καλό μήνα»

Tabloid Χτες
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Eurovision 2024: Γκρέμισε τη σκηνή η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της

Eurovision Χτες
Πανέτοιμη για τον β` ημιτελικό της Eurovision 2024 είναι η Μαρίνα Σάττι με το `Ζάρι` της!

Μαρία Μπακοδήμου για τη σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Οι άνθρωποι αλλάζουν, δημιουργούνται αποστάσεις»

Tabloid Χτες
«Όταν αισθανόμουν ότι κάτι δε μου ταίριαζε, αναζητούσα κάτι άλλο»