E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πάγωσε» στον αέρα ο Λιάγκας: Έβλεπε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού στα Σεπόλια

Σοκάρουν τα όσα περιγράφει

Δημοσίευση 19/10/2022 | 15:23

«Πάγωσε» στον αέρα ο Λιάγκας: Έβλεπε φωτογραφίες με τον βιασμό του παιδιού στα Σεπόλια

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σeξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο στα Σεπόλια».

Με αυτά τα λόγια, προσπάθησε να περιγράψει την φρίκη που έβλεπε στις φωτογραφίες στο κινητό του, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο της ημέρας»

Την ώρα που η εκπομπή στον ΑΝΤ1, βρισκόταν σε εξέλιξη, και αναφερόταν στην υπόθεση με τους βιασμούς της 12χρονης στα Σεπόλια, ο παρουσιαστής κοίταξε το κινητό του και «πάγωσε».

Στις φωτογραφίες φαινόταν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος την ώρα που βίαζε το κοριτσάκι. Σε αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα – όπως αποκάλυψαν οι συνεργάτες του στην εκπομπή- ο 53χρονος πόζαρε.

«Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια… Και βγήκε χθες και είπε μέσα από τη φυλακή ότι δεν ‘φταίω, τη βρήκα έτοιμη’. Και έτσι να ήταν, οι φωτογραφίες που τώρα είδα, με έχουν σοκάρει, με έχουν παγώσει. Και το ξαναλέω, στις φωτογραφίες αυτές έχει βγάλει και το πρόσωπό του. Είναι φωτογραφίες που φαίνεται και ο ίδιος. Ενώ το πρωί σας είπα ότι δεν φαινόταν, έτσι είχα πληροφόρηση. Τώρα τις είδα. Σε κάποιες δεν φαίνεται, σε κάποιες είναι που τραβάει το κοριτσάκι φωτογραφία, συμμετέχει το κοριτσάκι, πώς… Δεν μπορώ να καταλάβω… Πώς, πώς, πώς; Με το 11χρονο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και πρόσθεσε: «Βγες και ζήτα συγγνώμη από την οικογένειά σου και από το Πανελλήνιο. Ζήτα συγγνώμη από το κοριτσάκι, για να αισθανθείς λίγο καλύτερα αν έχεις το παραμικρό συναίσθημα. Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο της ημέρας. Δεν θα σωφρονιστεί ποτέ, δεν πρέπει να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερος ποτέ. Δεν πρέπει! Και να προσέξουν και οι δικηγόροι του…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ουρές έξω από το Καλλιμάρμαρο πριν καν ανοίξουν οι πύλες για τη συναυλία της Αννας Βίσση

Social Χτες
Η ώρα έναρξης της συναυλίας είναι στις 21:00 - Χιλιάδες θεατές αναμένεται να κατακλύσουν σήμερα και αύριο το στάδιο

Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Media Χτες
Ξέσπασε ο Νίκος Μάνεσης: «Δεν μπλέκω με διάφορα σούργελα της τηλεόρασης»

Φωτιά στο εστιατόριο Ovio του σεφ Πάνου Ιωαννίδη

Social Χτες
Δύσκολες ώρες για τον γνωστό σεφ

Επικό σκηνικό στην παράσταση του Τσουβέλα στη Στυλίδα

Social Χτες
Εμφανίστηκε πίσω του παπάς και του τραγούδησε το σάουντρακ του «Ιησού από τη Ναζαρέτ»

Η Λίλι Κόλινς προκάλεσε ανησυχία με την πολύ λεπτή μέση της σε νέα εμφάνισή της

Social Χτες
«Ήταν πάντα τόσο αδύνατη;» γράφουν στα social media

Η ανάρτηση του Σενγκούν με τον Κεμάλ μετά την πρόκριση κόντρα στην Ελλάδα και το σχόλιο για το αν «έχει καλό καιρό στη θάλασσα»

Social Χτες
Αρκετές αντιδράσεις έχουν φέρει οι αναρτήσεις του αστεριού της εθνικής Τουρκίας μετά την νίκη τους απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi: Ζουν σε φάρμα και υιοθέτησαν μωρό

Celebrity Stories Χτες
Το νεαρό ζευγάρι ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως υποδέχτηκε μια κόρη, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές τους

Ξέσπασε ο Κούλλης Νικολάου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ: «Σε σκότωσε ένας μηχανισμός, θα ζεις όμως πάντα»

Tabloid Προχτές
Ο πρωταγωνιστής της «Γης της ελιάς» δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram

«Χιτσκοκικός εφιάλτης»: Οι δημοτικές αρχές της Ρώμης απαγόρευσαν σε γυναίκα να… ταΐζει τα περιστέρια

Παράξενα Προχτές
Η απαγόρευση έρχεται μετά από πολλαπλές καταγγελίες από κατοίκους πολυκατοικίας για φτερά και περιττώματα από τα περιστέρια

Η Μαρίνα Σπανού ποζάρει με το μαύρο της μαγιό

Tabloid Προχτές
Εγώ και το μαύρο μου μαγιό, έγραψε η τραγουδίστρια από τη θάλασσα