Τυπολαγνικά Media Shots
Μικρά νέα από το χώρο των εφημερίδων και των εντύπων.
Δημοσίευση 2/10/2008 | 00:00

Lifo
- Το περιοδικό "Εξοδος" θα κυκλοφορεί μόνο στην Αττική ως ένθετο στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" κάθε Πέμπτη και μόνον στην Αττική με τιράζ 45 χιλ. φύλλων.
- Τέλος εποχής για την "Πανδώρα" μία από τις πιο επιτυχημένες στήλες του "Βήματος". Την διαδέχθηκε η στήλη "Τα μάθατε τα νέα;", με την υπογραφή του Στέφανου Κασσιμάτη.
- Εκτός από την Κυριακάτικη εφημερίδα οι Χατζηνικολάου και Κουρής ετοιμάζουν και διαδυκτιακή πύλη: www.realnews.gr
Η "Lifo" καλεί τον διεθνώς καταξιωμένο καλλιτέχνη Δημήτρη Παπαϊωάννου (χορογράφο - υπεύθυνο της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας) να γίνει διευθυντής για ένα τεύχος. Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου επιλέγει την ύλη, τις φωτογραφίες και έχει την αισθητική επιμέλεια του τεύχους της «LifO» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου σε 150.000 αντίτυπα, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της παράστασης «Μήδεια» στο Παλλάς. Το τεύχος θα μοιράζεται και κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας.- Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις, τις Εκδόσεις Λυμπέρη και την ΙΜΑΚΟ για την ένθεση περιοδικών στο κυριακάτικο φύλλο του «Ελεύθερου Τύπου». Επόμενο βήμα είναι η βελτίωση της σαββατιάτικης έκδοσης, στην οποία τελικά φαίνεται πως θα πάει ως επικεφαλής του εγχειρήματος ο Αντώνης Σκυλάκος, ο οποίος έχει ήδη αναλάβει το κυριακάτικο.
- Οι αυξημένες υποχρεώσεις στον "Ελεύθερο Τύπο" μετά την ανάληψη της διεύθυνσης του φύλλου οδήγησαν τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στην απόφαση να σταματήσει από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε μαζί με την Λιάνα Κανέλλη στον City.
- Γνωστοποιήθηκε αιφνιδιαστικά στο προσωπικό της ιστορικής αγγλόφωνης εφημερίδας «Athens News» η απόφαση της διεύθυνσης του ΔΟΛ, για αναστολή της έκδοσής της από το επόμενο φύλλο, 3 Οκτωβρίου.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κατερίνα Καινούργιου: «Ήρθε φυσικά η εγκυμοσύνη, πριν την εξωσωματική»
Tabloid
12.11.2025
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έμεινε έγκυος με φυσιολογικό τρόπο πριν ξεκινήσει τις διαδικασίες της εξωσωματικής
Η Ροσαλία αποκάλυψε πως κάνει αποχή από το σeξ
Tabloid
12.11.2025
Η ίδια αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα δεν είναι ενεργή στο ερωτικό κομμάτι
Σάλος στη Θεσσαλονίκη για τον Αντώνη Ρέμο: «Είναι ξεφτίλα, είναι ντροπή, είναι για γέλια μόνο!», ξέσπασε ο Λιάγκας
TV Buzz
12.11.2025
Τι συνέβη
Βασιλική Μιλλούση: Πέταξαν πέτρες στο σπίτι της
Social
12.11.2025
«Αν τα παιδιά μου ήταν εδώ και έπαιζαν στον κήπο;»
Στα βήματα της Μπιάνκα Σενσόρι η αδελφή της ‑ Δείτε το βίντεο της 21χρονης Αντζελίνα στο Instagram
Tabloid
12.11.2025
Πόζαρε με ένα αρκούντως αποκαλυπτικό φόρεμα που έκρυβε τα επίμαχα σημεία με δαντελένιες λεπτομέρειες
Μοιραίο «καθάρισμα»: Καθαρίστρια καταστρέφει έργο τέχνης 40 ετών στην Ταϊβάν!
Παράξενα
12.11.2025
Από τέχνη σε ατύχημα
Τάμτα: Η φωτογραφία που τη δείχνει έφηβη με το μωρό της ‑ Έγινε μαμά στα 14 της χρόνια
Tabloid
12.11.2025
Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έγινε μαμά σε ηλικία 14 ετών και ουσιαστικά μεγάλωσε μαζί με την κόρη της
Σοφία Μουτίδου: «Έχασα συνεργασία εξαιτίας της ιστορίας με τον Γκλέτσο»
TV Buzz
12.11.2025
Όσα αποκάλυψε στον αέρα του Open
Κατέρρευσε στη σκηνή η Hyuna – Πανικός στο κοινό! Η εξαντλητική δίαιτα που την οδήγησε στο νοσοκομείο
Tabloid
12.11.2025
Η K-pop σταρ που λύγισε από την πίεση των προτύπων – η αλήθεια πίσω από τη λιποθυμία στη σκηνή
«Στο Παρά Πέντε»: Backstage πλάνα από τα γυρίσματα του επετειακού επεισοδίου
TV Buzz
Χτες
Οι πέντε ήρωες της σειράς ξανασμίγουν έπειτα από 20 χρόνια






