E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος του «Στην υγειά μας»

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν»

Δημοσίευση 29/8/2022 | 19:52

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μίλησε για πρώτη φορά για το τέλος του «Στην υγειά μας»

Ποδαρικό στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής κάθισε στον καναπέ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για όλους και για όλα.

Για τις οικονομικές δυσκολίες εκμυστηρεύτηκε: «Είμαι σκορπιοχώρης. Ξοδεύω. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Η μόνη φορά που είπα ‘ντροπή σου’ ήταν στην κρίση, όταν ξαφνικά ενώ ήμουν στη θέση που ήμουν έφτασα σε σημείο να μη μπορώ να βάλω βενζίνη. Είπα ‘είσαι ξεφτίλας’. Το 2008-2009. Να έχουν περάσει τόσα λεφτά από τα χέρια σου. Ήταν μέρες που ήμουν σε τέτοια κατάσταση γιατί σκορπιοχώρι όλα. Είμαι άνθρωπος του καθήκοντος όσο δεν πάει. Ως προς την οικογένεια δεν έλειψε τίποτα. Την ώρα που εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη στην οικογένεια δεν έλειπε τίποτα. Εγώ δεν είχα να βάλω βενζίνη».

Για το τέλος του «Στην υγειά μας»

Αναφερόμενος για την εκπομπή «Στην υγεία μας» και την ολοκλήρωσή της παραδέχτηκε: «Εγώ είχα ξεκαθαρίσει και στους συνεργάτες μου και παντού ότι κάνω μια εκπομπή για το τραγούδι το λίγο πριν και το λίγο μετά από εμένα. Δεν είναι μια μουσικολογική εκπομπή. Δεν με αφορά, είναι άλλο. Εγώ θέλω να θυμίζω αυτό το τραγούδι, να μαθαίνουν τα νέα παιδιά […] Ήθελα αυτή τη περιοχή. Κάποια πράγματα σε κάποια στιγμή ξέφευγαν. Μέχρι ένα σημείο που κουράστηκα και λέω ‘άστο, δεν πειράζει’. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος. Ήταν μεγάλος κύκλος. Θυσίασα ρόλους συνειδητά γιατί από ένα σημείο είχε ξεφύγει από τα χέρια μου, δεν το έλεγχα. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν ‘είσαι τρελος, τι θα κάνουμε εμείς;’»

Για το πως αντιλαμβάνεται την επιτυχία σχολίασε: «Αν μου πεις για ένα πράγμα που δεν είναι πολύ καλό αλλά να αρέσει στον κόσμο, δεν το συζητάω. Να αρέσει σε εμένα και σε κάποιους που θέλω να αρέσει» ενώ για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τόνισε:

«Δεν είχα καμία αγωνία με τα νούμερα. Κοιτούσα αν είναι καλά η εκπομπή. Δεν ζητούσα ποτέ τα νούμερα την επόμενη μέρα. Δεν με ενδιέφεραν. Όταν πήγαινα την επόμενη εβδομάδα ρωτούσα πως πήγαμε το Σάββατο. Εγώ μετά το τεταρτάκι όταν άρχιζαν να χαλαρώνουν οι γραβάτες καταλάβαινα ότι πάμε καλά! Πολλές φορές δύο άνθρωποι μπορεί να χαλάγανε τη χημεία και κάτι να γινόταν. Το έπιανα. Είμαι διάολος σε αυτά. Έπιανα κάποιον που έλεγα ‘αυτός θα μου το χαλάσει’. Από την αύρα του, από την ενέργειά του […] Υπήρξαν φορές που έμενα πίσω και έλεγα δεν με αφορά. Λίγες ευτυχώς. Οι φίλοι με καταλαβαίνανε. Μου έλεγαν σε είδαμε και δεν πέρασες καθόλου καλά. Ήταν εκτός της αισθητικής μου».

Δείτε όσα είπε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα Χτες
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο