E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θρίλερ με την υγεία του Τζο Μπάιντεν – Η δήλωσή του ότι έχει καρκίνο προκάλεσε σάλο

Διευκρινίσεις από τον Λευκό Οίκο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/7/2022 | 14:38

Θρίλερ με την υγεία του Τζο Μπάιντεν – Η δήλωσή του ότι έχει καρκίνο προκάλεσε σάλο

Σάλο ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν ότι έχει καρκίνο, με το Λευκό Οίκο να προβαίνει σε ανακοινώσεις δίνοντας διευκρινίσεις για την υγεία του Αμερικανού Προέδρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Αγγελίνη, στο protothema.gr, o Αμερικανός πρόεδρος έκανε άνω- κάτω τον Λευκό Οίκο δηλώνοντας χθες ότι έχει καρκίνο για τον οποίο ευθύνεται η βιομηχανία πετρελαίου. Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του Λευκού Οίκου έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο Μπάιντεν υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος προτού αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ενεστώτα χρόνο αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του, που έχει ξεπεράσει προτού αναλάβει τα προεδρικά του καθήκοντα, ανάγκασε το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου να ξεκαθαρίσει γρήγορα την κατάσταση και να ηρεμήσει τους Αμερικανούς που ανησύχησαν ιδιαίτερα για την κατάσταση της υγείας του.

Η σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφερόταν στη θεραπεία που είχε υποβληθεί για καρκίνο του δέρματος πριν από μερικά χρόνια.

Η δήλωση Μπάιντεν σχετικά με την υγεία του έγινε στη διάρκεια ομιλίας για την υπερθέρμανση του πλανήτη, στην οποία ο ηγέτης των ΗΠΑ, περιέγραψε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από τα διυλιστήρια πετρελαίου, κοντά στο πατρικό του στο Κλέιμποντ του Ντέλαγουερ, αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

«Γι’ αυτό και εγώ όπως και τόσοι πολλοί άλλοι άνθρωποι με τους οποίους μεγαλώσαμε μαζί, έχουμε καρκίνο και γιατί επί πολλά χρόνια το Ντέλαγουερ είχε το υψηλότερο ποσοστό κακοήθειας», υποστήριξε ότι ο Μπάιντεν.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς παρέπεμψε την αμερικανική εφημερίδα σ΄ένα tweet του αρθρογράφου της «Washington Post», Γκλεν Κέσλερ, ο οποίος είχε γράψει ότι ο Μπάιντεν είχε υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο του δέρματος που δεν ήταν μελάνωμα » πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα «New York Post», «Δεν είναι σαφές γιατί ο Μπάιντεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει ενεστώτα χρόνο για να περιγράψει την εμπειρία του με τον καρκίνο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο καρκίνος του δέρματος είναι εξαιρετικά συχνός, ειδικά στους ηλικιωμένους που δεν έκαναν χρήση αντηλιακού σε νεαρή ηλικία και γενικά δεν απειλεί την ανθρώπινη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στο Μέτσοβο


ΕΚΤΑΚΤΟ E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Εν ζωή οι δύο επιβαίνοντες

Ο Μπιλ Γκέιτς λέει ότι μόνο αυτά τα τέσσερα επαγγέλματα θα επιβιώσουν από την Τεχνητή Νοημοσύνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποτελεί τη λέξη-κλειδί των τελευταίων 12 μηνών, με τη ραγδαία εξάπλωσή της τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στις επιχειρήσεις να έχει ήδη σημαντικό αντίκτυπο σε ολόκληρο τον κόσμο

Απίστευτο: Ξεκίνησαν δεήσεις σε εκκλησίες για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Κληρικοί του παλαιού ημερολογίου σε Αττική και Εύβοια προσεύχονται για να σταματήσει η εξάπλωση του εισβολικού είδους

results.it.minedu.gov.gr: Βγήκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλαδικές 2026

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας και με SMS η ενημέρωση των υποψηφίων - Ανοίγει ο δρόμος για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου

Φριχτός θάνατος για δύο φίλες που περπατούσαν σε διάβαση πεζών: Αυτοκίνητο τις χτύπησε και τις εγκατέλειψε

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
«Δεν ξέρω αν ήταν μεθυσμένος, αλλά πάντως πάτησε το γκάζι και αυτό είναι το αποτέλεσμα»

Ψάχνουν το κίνητρο του εγκλήματος στην Καλλιθέα: Δεν φαίνεται να υπάρχει οπαδικό υπόβαθρο, κανείς δεν έχει αναζητήσει το θύμα ως τώρα

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Αν και αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικό υπόβαθρο, το σενάριο αυτό απομακρύνεται καθώς δράστης και θύμα φορούσαν μπλούζα της ίδιας ομάδας

Έγκλημα στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι: Influencer δολοφόνησε τον σύντροφό της ‑ Αντιμέτωπη με εκτέλεση!

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η Μπρουκ Τζορτζ, 23 ετών, πρώην υπάλληλος καταστήματος της John Lewis από το Γκρέιβσεντ, κατηγορείται ότι σκότωσε έναν 26χρονο επίσης Βρετανό με μαχαίρι κουζίνας

Καλλιθέα ‑ αυτόπτης μάρτυρας: «Το παιδί ήταν ήδη νεκρό όταν του έκαναν ΚΑΡΠΑ»

Ελλάδα 25.06.2026
Η αυτόπτης μάρτυρας δεν γνώριζε τα αίτια της συμπλοκής και διέψευσε την πιθανότητα οπαδικού επεισοδίου

Θρίλερ στη Βραζιλία: Νεκρή 23χρονη ‑ Της έκανε... εξορκισμό ο σύντροφός της!

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Αδιανόητο περιστατικό με θύμα μια νεαρή και δράστη τον 26χρονο φίλο της

ΗΠΑ: Χριστιανικό σχολείο απέκλεισε μαθήτρια από αποφοίτηση όταν αποκάλυψε ότι είναι λεσβία, τους έκανε αγωγή και πήρε $10.000

Κόσμος 25.06.2026
Η αποκάλυψη της νεαρής κοπέλας έγινε μέσω Facebook - Για παραβίαση της πολιτικής για τα social media κάνει λόγο το σχολείο